Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΤΙΒΟ

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΜΨΕ Ο ΔΟΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΔΕΝ ΕΠΕΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ...

Πρώτα φρόντισαν να συνθλίψουν την κοινωνία με ένα πρόστυχο εμπόριο ελπίδας, ξέροντας καλά πως ήταν ψεύτικο και απόλυτα απατηλό...
Και αφού εξασφάλισαν χειροπόδαρα δεσμά για το λαό και ένα πλέγμα ταπεινωτικών συμφωνιών που υποθηκεύει τον τόπο, ήρθε η ώρα να σκάσουν και το μεγάλο παραμύθι.
Η σαφέστατη ομολογία λοιπόν του δοτού πρωθυπουργού, απαλλαγμένη από τα φραστικά της περιτυλίγματα, αποκαλύπτει πως καταδίκασαν την Ελληνική κοινωνία να παραμείνει δεκαετίες ολόκληρες υποθηκευμένη στα θανατερά συμβόλαια της συμμορίας των διεθνών τοκογλύφων.

Συμπέρασμα:
Πρόκειται για πολιτική χωρίς ελπίδα, για πορεία ολέθρου χωρίς την ελάχιστη προοπτική, και κυρίως για ένα ταπεινωτικό συμβόλαιο που η Ελληνική κοινωνία έχει μια και μόνο επιλογή. 
Την επιλογή να το καταγγείλει μονομερώς με τον ξεσηκωμό της. Να ανακόψει βίαια αυτή την επικίνδυνη πορεία προς την καταστροφή, και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους πρωταγωνιστές αυτής της ολέθριας ανθελληνικής συνωμοσίας...


"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore"... Δεν αποκλείει νέο πακέτο βοήθειας ο Παπαδήμος.

Η Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην χρειαστεί και τρίτο πακέτο οικονομικής βοήθειας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τελείως ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Il Sole 24 Ore".

"Μπορεί να χρειαστεί κάποια μορφή οικονομικής βοήθειας, όμως πρέπει να δουλέψουμε εντατικά για να αποφύγουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο", σημειώνει ο κ. Παπαδήμος.

Στη συνέντευξή του, ο πρωθυπουργός προβαίνει στην απαισιόδοξη εκτίμηση ότι η Ελλάδα ίσως να μην καταφέρει να επανέλθει στις αγορές, ακόμη και αν εφαρμοστούν πλήρωες όλα τα συμφωνηθέντα μέτρα.

"Είναι δύσκολο να προβλεφθούν οι συνθήκες στις αγορές και οι προσδοκίες το 2015", είναι η σιβυλλική δήλωσή του.

Κατά τον κ. Παπαδήμο το σενάριο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε ολέθριες συνέπειες.

"Η επιστροφή στη δραχμή θα πυροδοτούσε αύξηση του πληθωρισμού, αστάθεια των συναλλαγματικών ισοτιμιών και μείωση της πραγματικής αξίας των τραπεζικών καταθέσεων", προειδοποιεί ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου