Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΖΕΧΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ

Έλεγχοι από ορκωτούς λογιστές στο ΠΑΣΟΚ... Ξηλώνουν γυµναστήριο και σάουνες για να καλυφθεί ο Γιώργος. 

Η κληρονοµιά που άφησε η εποχή Παπανδρέου σε δαπάνες είναι βαριά. Πρέπει να δοθούν απαντήσεις για το πώς το χρέος 
από τα 17 εκατ. έφτασε µέσα σε λίγα χρόνια στα 150 εκατ. ευρώ!

Στο κόµµα, όµως, ο κ. Βενιζέλος µελετά το ενδεχόµενο να ζητήσει έκθεση ορκωτών λογιστών για τα οικονοµικά και να προσλάβει διεθνή οίκο για την αξιολόγησή τους.  Παράλληλα θα ξεκινήσει και το ξήλωµα του περίφηµου γυµναστηρίου µε τις δύο σάουνες. Ο κ. Βενιζέλος δεν θα µπορέσει να σταθεί ούτε ο ίδιος ούτε ο κ. Παπανδρέου αν δεν δοθούν εξηγήσεις πώς το χρέος του ΠΑΣΟΚ από τα 17 εκατ. ευρώ «πέταξε» µέσα σε λίγα χρόνια στα 150 εκατ. ευρώ! «Θα γίνει τυπικός και ουσιαστικός έλεγχος του τι παραλάβαµε», επισηµαίνει στο «ΘΕΜΑ» συνεργάτης του. 

«Οι σκιές πρέπει να φύγουν και όλα τα ερωτήµατα που έχουν τεθεί να απαντηθούν πειστικά», προσέθεσε ο συνοµιλητής µας...


Αυτός είναι ο λόγος που ο νέος πρόεδρος του κόµµατος προβληµατίστηκε πολύ για το πρόσωπο στο οποίο θα εµπιστευτεί τη θέση του γενικού διευθυντή. Οι πληροφορίες οδηγούν στο πρόσωπο του κ. Νίκου Σαλαγιάννη, ενός ανθρώπου που γνωρίζει ολόκληρο το οικοδόµηµα και δεν έχει κυβερνητικά βάρη. Κατά πάσα πιθανότητα ο νέος γενικός διευθυντής δεν θα κατέβει ξανά για βουλευτής, ενώ θέση στο κόµµα αναµένεται να πάρει και ο κ. Ευάγγελος Αργύρης, ο οποίος επίσης δεν θα είναι υποψήφιος. 

Η εµπειρία του τελευταίου σε θέµατα διαφάνειας, από την αρµόδια επιτροπή της Βουλής, κρίνεται απολύτως απαραίτητη από τους επιτελείς του κ. Βενιζέλου.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου