Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ Η "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ"...

Mε προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη το βράδυ της 3ης Απριλίου.

Στην προκήρυξη τα μέλη της οργάνωσης αναφέρονται μεταξύ άλλων στα εκτεταμένα επεισόδια που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου και για τις επιχειρήσεις - σκούπα της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Εξηγούν για ποιο λόγο επέλεξαν να «χτυπήσουν» το πολιτικό γραφείο του Κώστα Σημίτη. Επίσης λένε «τιμή στον Δημήτρη Χρηστούλα του οποίου ο θάνατος είναι άλλη μια κρατική δολοφονία» ενώ εκφράζουν την αλληλεγγύη και τον σεβασμό τους στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης 17 Νοέμβρη, στα άτομα που κατηγορούνται για συμμετοχή στις οργανώσεις Επαναστατικός Αγώνας και Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς...


Αναφέρονται ακόμη στις επικείμενες εκλογές και στα κόμματα που θα συμμετέχουν σε αυτές και τέλος στον 18χρονο ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό από αστυνομικούς, όπως κατήγγειλαν συγγενείς του.

 IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου