Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ... ΕΣΥ???

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ Η ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ... ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ... ΕΣΥ??? 

Ένα επικίνδυνο μείγμα κάλπικων διλημμάτων και επιχειρηματολογίας έωλης, βομβαρδίζει την Ελληνική κοινωνία, λίγο πριν την πραγματοποίηση των πρώτων κατοχικών εκλογών στη μεταπολεμική Ελλάδα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το πραγματικό διακύβευμα για τους ενορχηστρωτές αυτού του διλήμματος, είναι η ευρύτερη δυνατή νομιμοποίηση των κοτσαμπάσηδων, και η εδραίωση του δοσιλογισμού ως κυρίαρχη και μοναδικά αποδεκτή πολιτική, που θα σφραγίσει οριστικά το μέλλον του τόπου.

Τα επικοινωνιακά συστατικά αυτού του επικίνδυνου μείγματος, αποσκοπούν στη συγκάλυψη των πραγματικών προβλημάτων, και επιχειρούν να αναδείξουν με τρόπο προκλητικά ψευδεπίγραφο, ως κυρίαρχα ζητούμενα, τις κάθε λογής κούφιες επικοινωνιακές πολιτικές παγίδες.

Το ΠΑΣΟΚ – αυτός ο άθλιος πρωταγωνιστής της κορυφαίας εθνικής προδοσίας -  επιχειρεί εντελώς υστερόβουλα και με εμφανή την αγωνία να εξασφαλίσει - μέσω των εκλογών - την απενοχοποίηση της εγκληματικής πολιτικής του, να πείσει πως η επόμενη μέρα θα κρίνει...
- Το μέλλον της «εθνικής περιουσίας» που υποτίθεται ότι διαμορφώθηκε με τις «θυσίες» του Ελληνικού λαού, και φυσικά...
- Την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ ή την αποπομπή της.

Αυτό που αποκρύπτει σκόπιμα είναι πως…

-Το σύνολο της πραγματικής εθνικής περιουσίας έχει εκποιηθεί…
-Το «εθνικό θησαυροφυλάκιο» δεν φυλάσσει πλέον πραγματικό πλούτο, αλλά ένα σύνολο από πρωτόκολλα και συμφωνίες ντροπής και ταπείνωσης με τις οποίες υποθηκεύεται ουσιαστικά και τυπικά το μέλλον της χώρας στις δυνάμεις της κατοχής και τις πολικές και οικονομικές συμμορίες της Ευρώπης…
-Και πως στις εκλογές που έρχονται, οι χορογράφοι δεν αποσκοπούν στην ανάδειξη εθνικής κυβέρνησης, αλλά επιδιώκουν έναν νομιμοφανή διορισμό αχυρανθρώπων και απόλυτα ελεγχόμενων κοτσαμπάσηδων, που θ αναλάβουν το ρόλο του τοποτηρητή για τη υλοποίηση κατοχικών συμφωνιών και τη διαφύλαξη συγκεκριμένης ενότητας συμφερόντων.

Η Νέα Δημοκρατία – αυτός ο θλιβερός συμπρωταγωνιστής της πιο βρώμικης συνομωσίας που διαδραματίστηκε ποτέ σε βάρος του τόπου – κουνάει απειλητικά τον μπαμπούλα της πιθανολογούμενης «ακυβερνησίας», επιδιώκοντας να αναλάβει τα αδιαφιλονίκητα πρωτεία στο ρόλο του πειθήνιου τοποτηρητή, συναγωνιζόμενη πλέον απροκάλυπτα το ξεφωνημένο ΠΑΣΟΚ σε εθελοδουλία και υποτακτικότητα στις στρατηγικές επιδιώξεις των πολιτικών και οικονομικών συμμοριών.

Αυτό για το οποίο σκόπιμα δε μιλά είναι πως…
-Ο ταπεινωμένος ηγέτης της, δεν υπέγραψε συμβόλαιο εθνικής υπερηφάνειας με το λαό τον οποίο επιδιώκει να κυβερνήσει, αλλά συμβόλαιο υποταγής και ευλαβικής προσήλωσης στις απαιτήσεις των συμμοριών…
-Η πεμπτουσία των πολιτικών της υποσχέσεων, δεν αποσκοπεί στη δρομολόγηση πολιτικών εθνικά ανεξάρτητης μετεκλογικής πορείας, αλλά στην αναζήτηση «ισοδύναμων» πολιτικών υποταγής και λαϊκής καταδυνάστευσης, που έτσι κι αλλιώς η ίδια η κοινωνία θα κληθεί να πληρώσει το τίμημα μ αυτόν η μ εκείνον τρόπο, ενώ το σύνολο της ουσίας των εθνοκτόνων πολιτικών και οικονομικών δεσμεύσεων, δεν πρόκειται ούτε κατά διάνοια να αμφισβητηθεί.

Τη σκυτάλη σ αυτή την ελεεινή συγχορδία την παραλαμβάνει «επάξια» και ο ίδιος ο δοτός πρωθυπουργός, και επιχειρεί να πλασάρει ως αδιαμφισβήτητο μονόδρομο τις επιλογές της απροσχημάτιστης υποτέλειας, εμφανίζοντάς τες ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη ζώνη του ευρώ…

Φυσικά και στο δοτό πρωθυπουργό, διέφυγε να αποσαφηνίσει μια … μικρή λεπτομέρεια. Ότι δηλαδή το τίμημα αυτής της παραμονής, σε συνάρτηση με τις πολιτικές ταπείνωσης που τον ανέδειξαν και που το σύνολο των πολιτικών ουρακοτάγκων δεσμεύτηκαν ενυπόγραφα να υλοποιήσουν σημαίνει…
-Μικρότερη Ελλάδα…
-Ανύπαρκτη εθνική αξιοπρέπεια…
-Σκηνικό δυστυχίας, εξαθλίωσης και απόλυτης καταστροφής  σε ολόκληρη την επικράτεια…
-Και φυσικά μια κοινωνία μαζικά ανέργων και απελπισμένων (ευρω)Ελλήνων, και με μισθούς 180 ευρώ για τους ελάχιστους τυχερούς και περιστασιακά εργαζόμενους.

Ποιος ρώτησε όμως αυτή την κοινωνία αν θέλει την παραμονή της σ αυτή τη ληστοσυμμορία για να δουλεύει (αν δουλεύει) με μισθό τα 180 …πολύτιμα ευρώ???

Κανείς!!! Γιατί αυτό που έχει σημασία δεν είναι ο θρίαμβος της αλήθειας, αλλά το "μεγαλείο" της πολιτικής απάτης.

Στον …αντίποδα??? όλων αυτών, υπάρχει και ένα συνονθύλευμα ετερόκλητων «αντιμνημονιακών» φαφλατάδων, που επίσης διεκδικούν ψήφο αυξημένης παρουσίας στο μετεκλογικό πολιτικό σκηνικό.

Συχνά ο λόγος τους εμπνέει – αφού ότι «πουλά» είναι εύκολο να το στολίζεις με μεγαλοκουβέντες που τονίζουν την αντίθεση, ακόμη και αν πίσω από αυτές υποκρύπτονται στην ουσία οι ίδιες ολέθριες κυρίαρχες επιλογές με αυτές που υιοθετούν οι υποτιθέμενοι μνημονιακοί «αντίπαλοί» τους.

Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα γκριζογένηδων νεανιζόντων στην πολιτική, που αίφνης ξεπετσιάστηκαν από το πολιτικό τους παρελθόν, και ανακάλυψαν ότι η πολιτική αρκεί να είναι «αντί» χωρίς να είναι απαραίτητο να προσδιορίζεται από ένα σύνολο πολιτικών θέσεων που δε θα καταδεικνύουν το τι δεν πρέπει να γίνει, αλλά θα τολμούν ουσιαστική προσέγγιση πάνω στο τι πρέπει να γίνει. Όχι για να αλλάξει ο Μανωλιός, αλλά για να αλλάξει ουσιαστικά πορεία ο τόπος.

Και αλλαγή πορείας προϋποθέτει…
- Αλλαγή συνολικής πολιτικής…
- Αλλαγή πολιτικής φυσιογνωμίας των φορέων που θα την ασκήσουν…
- Αλλαγή συνολικής κατεύθυνσης αναφορικά με την ταυτότητα των συμφερόντων που θα κληθεί να υπηρετήσει. Και φυσικά…
-Αλλαγή της εξουσίας και του ρόλου των κοινωνικών δυνάμεων μέσα σ αυτήν, με τρόπο που να διαφυλάσσουν και το στίγμα της και την εφαρμοσιμότητά της στην πράξη.

Και στο βαθμό που οι σειρήνες του «αντιμνημονισμού» επιχειρούν να σαγηνεύσουν αποκρύπτοντας από την κοινωνία αυτή την πλευρά της αδιαμφισβήτητης αλήθειας, τότε αυτό…

- Δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός αλλά συνειδητή επιλογή αυτών που επιμελημένα την αποκρύπτουν…
- Μετατρέπει αυτοδίκαια την ψήφο ελπίδας σε ψήφο τουλάχιστον αυταπάτης σε σχέση με τα μελλούμενα. Και φυσικά…

Μένει οσονούπω να αποδειχτεί αν και πόσο σύντομα θα εξελιχθεί από ψήφο πολιτικής αυταπάτης, σε ψήφο συνειδητής πολιτικής εξαπάτησης.

Όπως και να έχει οι εκλογές φτάνουν. Η αποφυγή τους δεν κατέστη δυνατή μετά από το αίμα του δολοφονημένου συμπολίτη μας μπροστά από το κοινοβούλιο που ντρόπιασε ο δωσιλογισμός.

Θα επιχειρήσουν λοιπόν να τις μετατρέψουν σε ώρα της «ένοχης κοινωνίας» που θα κληθεί να προσυπογράψει με την ψήφο της τα πρωτόκολλα ντροπής, για να νομιμοποιήσει έτσι τις υπογραφές προσκυνημένων και δωσίλογων.

Θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της περηφάνιας της ή θα υποκύψει τελικά στις απατηλές σειρήνες της συνενοχής εξαπατημένη και πάλι από την κατευθυνόμενη κινδυνολογία???

Αυτό μένει να αποδειχθεί, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα αν οι ψεύτες, οι δοτοί και οι προσκυνημένοι, είναι οι μοναδικοί ηγέτες του τις αξίζουν να την κυβερνούν, ή αν δικαιούται μια διαφορετική σχέση με την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια.

Επόμενη πιθανή στάση πριν την ετυνηγορία, θα είναι η πιθανή προβοκάτσια της Πρωτομαγιάς. 


Οι μηχανισμοί τους αγρυπνούν... Φρόντισε να μη σε πιάσουν στον ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου