Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ

Όταν γλύφεις το κώλο της μαϊμούς... αργά ή γρήγορα θα σου έρθει και το σκατό στο στόμα…

γράφει ο REPORTO

Και όλα δείχνουν πως τα στελέχη και οι υποψήφιοι του ΛΑ.Ο.Σ είναι αδύνατο να ξεφύγουν από αυτή τη …γαστρονομική λιχουδιά.

Δεν πρόλαβε να κλείσει ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, και άρχισαν να επιδίδονται σε βαθυστόχαστες αναλύσεις για τον «πραγματικό» νικητή των εκλογών.

Δεν το έκαναν για να καταδείξουν τις κορυφαίες πολιτικές ευθύνες όλων εκείνων που με τη στάση τους συνέβαλαν καταλυτικά για να διευρύνουν την κοινωνική βάση της ακροδεξιάς επιρροής στο εκλογικό σώμα της Γαλλίας…

Δεν το έκαναν για να αναδείξουν τη φαυλότητα της αποποίησης πολιτικών συνθημάτων και πολιτικών που παρεχώρησαν ζωτικό χώρο στην ακροδεξιά προκειμένου να τα καπηλευτεί και αν επενδύσει σ αυτά τον επικίνδυνο καιροσκοπισμό της…


Και φυσικά δεν το έκαναν για να αφυπνίσουν με τρόπο δημιουργικό πολιτικές συνειδήσεις στην Ελλάδα, καταδεικνύοντας στην Ελληνική κοινωνία πως έχει καθήκον και υποχρέωση να καταλογίσει στα κόμματα που στήριξε τις ασυγχώρητες ευθύνες που τους αναλογούν για την ενδυνάμωση του νεοναζιστικού εφιάλτη…

Το έκαναν για να καταδείξουν πως η πολιτική απάντηση στη δικομματική αθλιότητα είναι ο ...νεοναζιστικός εφιάλτης…

Το έκαναν ξερογλύφοντας τα δάκτυλά τους για την αξιοζήλευτη πολιτική φυσιογνωμία του Γαλλικού νεοναζισμού…

Το τόλμησαν με θράσος σαράντα καρδιναλίων επιχειρώντας να εμφανίσουν τους απογόνους των συνεργατών του ναζισμού σε μοναδικά πατριωτική δύναμη της σύγχρονης Γαλλίας….

Και φυσικά δε δίστασαν να αποκαλέσουν «Δημοκρατική πατριωτική δύναμη» τους πολιτικά συγκροτημένους νοσταλγούς της πλέον εκτεταμένης πλανητικής δολοφονίας που γνώρισε η ανθρωπότητα από καταβολής χρόνων.

Αυτός είναι ο ΛΑ.Ο.Σ… Αυτά είναι τα στελέχη του...
Κοιτάζουν τη μούρη του ναζισμού στον καθρέφτη και αυτοθαυμάζονται…
Κοιτάζουν τα αιματοβαμμένα από την ιστορία των λαών χέρια του, και αδημονούν να τους εκχωρήσουν πολιτική εξουσία…
Καμώνονται πως αντιπαλεύουν τη «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ενώ στην ουσία συναγωνίζονται - στα πλαίσια ενός ιδιότυπου εμφύλιου – ποιος απ τους θα πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας για λογαριασμό του.

ΛΑ.Ο.Σ. – ΛΕΠΕΝ…. Όμοιος ομοίω... Και η κοπριά στα λάχανα.

Το βίντεο που ακολουθεί, είναι αφιέρωμα στην πολιτική υποκρισία στο αθλιότερο πολιτικό απολειφάδι που γέννησε το φαύλο πολιτικό σύστημα στον τόπο μας.

Χάρισμά τους…

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ REPORTO! ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ?
    ΟΤΙ Η "ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ"ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΩΝ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή