Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Η ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ

Ανοιχτά χτυπήματα Διαμαντοπούλου σε Βενιζέλο παραμονές εκλογών...

Οι δηλώσεις της υπουργού Ανάπτυξης κ. Άννας Διαμαντοπούλου είναι δείγμα της ασυνεννοησίας που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ...  

Τελευταίο κρούσμα στο ΠΑΣΟΚ είναι οι δηλώσεις της υπουργού Ανάπτυξης, Άννας Διαμαντοπούλου στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84, στις οποίες η ίδια εξέφρασε ανοικτά τη διαφωνία της με την πολιτική προσέγγιση του κ. Βενιζέλου. 

Οι δηλώσεις της κυρίας Διαμαντοπούλου ήταν τόσο αιχμηρές, που οδήγησαν σε αιχμηρά σχόλια επιτελείς της Ιπποκράτους-σχόλια του είδους… «η φωτοτυπία τρελάθηκε»! «Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι δεν συμφωνώ με την προσέγγιση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κατεβεί στις εκλογές, μόνο ζητώντας συγγνώμη. Εάν θεωρεί ότι μόνο το συγγνώμη είναι αυτό που έχει να πει στον ελληνικό λαό, είναι καλύτερα να αποχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Διαμαντοπούλου, ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του κόμματος...


Και συνεχίζοντας τις αιχμηρές δηλώσεις στο ίδιο ύφος, υποστήριξε: «Θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη του και να κάνει την αυτοκριτική του, ένα κομμάτι. Δεύτερον, να εξηγήσει τον μεγάλο αγώνα που έδωσε και τι κατάφερε να κάνει. Γιατί σήμερα μιλάμε για τους μισθούς και τις συντάξεις που κόπηκαν, αλλά η άλλη επιλογή -την οποία δεν έχουμε σκεφτεί-, είναι ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε για μη συντάξεις και για μη μισθούς». Σαφείς αποστάσεις πήρε η κ. Διαμαντοπούλου και από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για το ρόλο του Λουκά Παπαδήμου μετά τις εκλογές. «Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πολιτική επιλογή θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος με επάρκεια και εκτιμώ ότι είναι ένας άνθρωπος που η συμφωνία με την οποία έγινε, η προηγούμενη κυβέρνηση αδίκησε τις δυνατότητές του και την ικανότητά του να παράγει έργο» είπε η κ. Διαμαντοπούλου και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να πάρει τη εντολή ο κ. Βενιζέλος και αν μιλάμε για πολιτικό πρόσωπο να μιλάμε για τον κ. Βενιζέλο. Αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για πολιτικά πρόσωπα, βεβαίως είναι και ο κ. Σαμαράς μέσα στην εικόνα»! Στον αντίποδα ο Χρήστος Παπουτσής, χαρακτήρισε «αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να εκδηλώσουν προθυμία συμμετοχής σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον κ. Σαμαρά.» 
Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, είναι και η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι και πάλι πρωθυπουργός ο κ. Παπαδήμος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου