Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ… ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ???

Την καταγγελία έκανε η Αλέκα Παπαρήγα μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση του Κόμματος.

Υπάρχει η πληροφορία είπε, ότι θα επιχειρήσουν επικαλούμενοι κάποιο πρόσχημα, να αναβάλουν γι αργότερα την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Από το μεσημέρι και μετά κυκλοφορεί και στο διαδίκτυο η «φήμη», ότι ένα από τα ζητήματα που απασχόλησε τους Σαμαρά – Βενιζέλο σε μεταξύ τους επικοινωνία, είναι το ενδεχόμενο να δρομολογήσουν όντως αναβολή των εκλογών.

Τα κουκιά δε τους βγαίνουν…
Το εφιαλτικό τους σχέδιο ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπο με εξελίξεις που ενδέχεται να οδηγήσουν στην αιφνίδια ανακοπή του…
Και προκειμένου να προλάβουν απρόβλεπτες εξελίξεις, θα επιχειρήσουν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο την πολιτική εκτροπή???

Το βέβαιο είναι ότι η δυστοκία αναφορικά με την ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, σαφώς και δεν προμηνύει ομαλές πολιτικές εξελίξεις.

Το αν θα επαληθευτεί ο φόβος για την πιθανή αναβολή τους…


Το αν θα συνδυαστεί (προκειμένου να αιτιολογηθεί) με μια βολική μεγάλης ή μικρής έκτασης προβοκάτσια, είναι ένα από τα πιθανά ενδεχόμενα.

Η κοινωνία οφείλει να έχει αυξημένη επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο και σε κάθε περίπτωση να τιμωρήσει παραδειγματικά τους βιαστές της πολιτικής ζωής του τόπου.

Το βέβαιο πάντως είναι πως σε περίπτωση που αυτό το ενδεχόμενο αποδειχθεί αληθινό, θα επιχειρηθεί να φορτωθεί στον αχυράνθρωπο Παπαδήμο, με την επίκληση κάποιου τεχνοκρατικού προβλήματος χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ήπιας ή ακόμη και εκτεταμένης προβοκάτσιας.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι η ευθύνη γι αυτό το ενδεχόμενο,. θα βαραίνει απόλυτα τους δύο θλιβερούς πρωταγωνιστές της κατοχικής συγκυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου