Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Χρήμα στα κόμματα των χρεοκόπων με νυχτερινή ντροπολογία... 

Η διεφθαρμένη και πόρνη Τρόϊκα αυτές τις κλεψιές δεν τις βλέπει??? 

Διαβάστε πως τα κόμματα με τροπολογία εξασφαλίζουν τη χρηματοδότησή τους. Πρόβλεψη για προστασία από τις τράπεζες. Εκλογικό επίδομα σε ακόμη περισσότερους υπαλλήλους. 

Οι τροπολογίες-πρόκληση συνεχίζουν να έρχονται στη Βουλή, κάνοντας τους πολίτες να αναρωτιούνται αν πράγματι λεφτά υπάρχουν και για ποιους. Τη νύχτα της Δευτέρας κατατέθηκε τροπολογία, που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη χρηματοδότηση των κομμάτων, ενόψει εκλογών, προστατεύοντας μάλιστα όσα χρωστάνε στις τράπεζες. 

Σύμφωνα με την τροπολογία των υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομικών στο νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την τοπική ανάπτυξη, την αυτοδιοίκηση και την αποκεντρωμένη διοίκηση», αποδεσμεύονται τα ποσά της τελευταίας δόσης του 2011, καθώς και της πρώτης και δεύτερης του 2012, της χρηματοδότησης των κομμάτων. Μάλιστα, προβλέπεται τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης να μην μπορούν να κατασχεθούν από τους πιστωτές, όπως και να μην εκχωρούνται από τα κόμματα, προφανώς προς τις τράπεζες...


Σημειώνεται, ότι λόγω των ανεξόφλητων υποχρεώσεών τους προς τις τράπεζες, είχαν «παγώσει» οι κρατικές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες τώρα απελευθερώνονται. Υπενθυμίζουμε ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία χρωστάνε περίπου 240 εκατομμύρια ευρώ. Όπως τονίζεται στην εισηγητική έκθεση, τα ποσά αποδεσμεύονται «προκειμένου να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις απρόσκοπτης λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων ενόψει διενέργειας εθνικών εκλογών». 

Οι τροπολογίες όμως δεν σταματούν εδώ. Με άλλη ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών, προβλέπεται η χορήγηση εκλογικής αποζημίωσης σε υπαλλήλους τεσσάρων επιπλέον φορέων. Έτσι, μετά τους υπαλλήλους του Εθνικού Τυπογραφείου, των Περιφερειών και των Δήμων, αποζημίωση θα λαμβάνουν και οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Υπηρεσιών Δημοσιονομικού Ελέγχου και του ΕΤΑΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου