Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΪΡΟ" ή αλλιώς... "ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧεΣΜΕΝΟΥΣ"

ΒΑΛΕ ΤΟ ΝΙΟΝΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...

ΔΕΣ την Μη …απάντηση των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» σε εύλογο ερώτημα επί των υποψηφιοτήτων.

Στις 23 Μαρτίου 2012 (προ 16 ημερών), λίγο μετά τις «δικαστικές» ΑΝΤΙπροδιαγραφές του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να εγκριθεί η υποψηφιότητα ενδιαφερόμενου για θέση σε λίστα υποψήφιου βουλευτή, είχα στείλει στο e-mail του κόμματός του, το παρακάτω εύλογο (αλλά και εύκολο) ερώτημα: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ. 
ΔΗΛΑΔΗ, αν ένας κοπρίτης εργολάβος, υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον ενός τίμιου υπαλλήλου-ελεγκτικού οργάνου που προσπαθεί να κάνει έντιμα τη δουλειά του, ΤΟΤΕ το κόμμα σας, στερεί από αυτόν τον τίμιο άνθρωπο τα στοιχειώδη πολιτικά του δικαιώματα???

ΔΗΛΑΔΗ, αν ο αλ***** ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, υποβάλει μήνυση εναντίον του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, τότε ο αρχηγός του κόμματος, θα αποκλειστεί από τους συνδυασμούς???...


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...
ΠΟΙΟΣ Μ******Σ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ????

Υπάρχουν διωχθέντες από διεφθαρμένη εξουσία και πιράνχας ταυτόχρονα, για τους οποίους κύριοι, μερικές μηνύσεις εκφοβισμού είναι τίτλος τιμής. 
Επωνύμως: ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, πρώην Επιθεωρητής ΣΕΥΥΠ….» 

Σήμερα, Σάββατο 7-4-2012, έλαβα την μη απάντηση, που λέει τα παρακάτω: «Στις 7 Απριλίου 2012 2:52 μ.μ., ο χρήστης έγραψε: Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και την στήριξη σας. Το μήνυμα σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα.» 

Με κάποιες ουσιώδεις διαφορές, όπως, το ότι εγώ δεν πρόκειται με τίποτα να ψηφίσω το κόμμα του Καμμένου, διότι έχει υπαρκτή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, ανθρώπων με παρελθόν, καταδικασμένων στη συνείδησή μου αφενός...
Και αφετέρου δεν μου απάντησε το κόμμα του Καμμένου και όταν και αν μου απαντήσει, θα είναι άνευ πρακτικής σημασίας και αξίας, διότι δυστυχώς, θα έχουν κλείσει οι κατάλογοι…. ….. Θα μου πεις «και τι σε νοιάζει??? έτσι κι’ αλλιώς δεν ήσαν καπαρωμένες οι θέσεις, πριν καν τις βάλει στις μικρές αγγελίες???» 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: …ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ — ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ. 

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ - Τα πρόσωπα που στέγασε και προτίθεται να στεγάσει, δείχνουν τον πραγματικό του προσανατολισμό. Θα πικράνει πολλούς. Όσον με αφορά, έχω κάνει και άλλες προσωπικές κινήσεις για να καταλάβω που το πάει.

      Διαγραφή