Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΟΚ: Ο ΜΠΙΡΙΚΟΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ

Ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης εξακολουθεί να είναι αρχηγός ΚΑΙ της Πολιτικής Άνοιξης, την οποία δεν κατάργησε ποτέ… – Ο Μπιρικόκος θέλει το κόμμα. 

Με τη βοήθεια του «Τ.Ν.» έλαβα τη πληροφορία, ότι ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης δεν κατάργησε ποτέ τη «Πολιτική Άνοιξη» την οποία ίδρυσε 30 Ιουνίου 1993, αφού έριξε τον Μητσοτάκη με επίδειξη ψευτοπατριωτισμού για το θέμα της Μακεδονίας μας (την οποία αφού ικανοποίησε τις γκαγκάδικες φιλοδοξίες του, εγκατέλειψε).

Μετά από μια σταθερά φθίνουσα πορεία, ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης το 2004, δήλωσε ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ της «Πολιτικής Άνοιξης» ότι δεν κατεβαίνει σε εκείνες τις εκλογές και ότι στηρίζει τη ΝουΔού του Κωστάκη Καραμανλή του μικρού.

Λίγο μετά, ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης, δηλώνει δημόσια, ΟΧΙ ότι καταργεί, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ»

Πάλι το κακορίζικο 2004, παραμονές των Ευρωεκλογών 2004, ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης και 2 κοπρόσκυλά του, μπαίνουν στο ΕΥΡΩψηφοδέλτιο της ΝουΔού, χωρίς πάλι να ανακοινώσει ότι διαλύει την εν αναστολή λειτουργίας «Πολιτική Άνοιξη»
Οπότε???…


Οπότε ο Σαμαράς-ΜΠΕΝάκης μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί, ή έχει λόγους να κρατά εν υπνώσει έναν (για μας άχρηστο) τίτλο από-κόμματος???
Κι’ η Νέα Δημοκρατία τότενες, είναι κόμμα ή …συνασπισμός κομμάτων, αποδεικνυόμενος από τον …δικομματικό αρχηγό της???? Έεεεε, ρε γλέντια…..
================
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Εν τω μεταξύ, η πληροφορία κάπου μου παράπεσε, την άρπαξε ο Μπιρικόκος, γιος του Καραγκιόζη και αδελφός του Κολλητήρη, και κλαίγοντας, ζήτησε από τον φάδερ του, να του αγοράσει την ανασταλμένη και σχολάζουσα «Πολιτική Άνοιξη». Ο λόγος είναι σαφής και προφανής. Ο Καζάκης, είναι τελευταία τακτικός επισκέπτης των Κουκουβάουνων, όπου μπήκε σαν τέταρτος σε τοπική ομάδα που παίζει πρέφα και προκαλεί τα καραγκιοζάκια με την αρχηγομανία του…. Τον ΕΠΑΜεινώνδα παριστάνει με το ιδιόκτητο ΕΠΑΜ των τρεις κι’ ο κούκος παλλαϊκών κινηματιών.

Ξέρω ότι ο κος Καραγκιόζης επισκέφθηκε ένα από τα ΜΠΕΝάκεια ιδρύματα του ΚΙΣ (βλέπε φώτο), αλλά ακόμα δεν έχω μάθει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις για τη παραχώρηση της ιδιοκτησίας της εν υπνώσει «Πολιτικής Άνοιξης» του Σαμαρά-Μπενάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου