Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Εφοπλιστές, Τραπεζίτες και Βιομήχανοι, κατασκεύασαν «συνδικαλιστές» με αποδοχές τραπεζίτη, για να εκθέτουν και να συκοφαντούν απλές διεκδικήσεις του συνόλου ενός κλάδου εργαζόμενων. 

Διάβασα τη παρακάτω ανάρτηση στη PLATEIA IPPODAMEIAS...

«Ο εφοπλιστής Απόστολος Βεντούρης δηλώνει ότι συμφωνεί με τα αιτήματα των ναυτεργατών, επιτέθηκε χθες με σφοδρότητα στους συνδικαλιστικούς τους εκπροσώπους κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στον ΣΚΑΪ. 

Αρχικά δήλωσε ότι ο γενικός γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς μισθοδοτείται με 15.000 ευρώ το μήνα!!!

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού Αντώνης Νταλακογιώργος που ήταν παρών, σε ότι αφορά τα χρήματα του κ. Χαλά απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως λέγοντας απλώς ότι ο ίδιος δεν ψηφίζει τον απολογισμό της ΠΝΟ και λόγω των αμοιβών που λαμβάνουν τα μέλη του προεδρείου.»...


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Μετά τις αθλιότητες του «αναποτελεσματικού» στα ελεγκτικά καθήκοντά του Ρακιντζή, που θα βγει στις τηλεοράσεις ή για να πει τη συνηθισμένη αρλούμπα βολέματος, πως τάχα ο νόμος του δένει τα χέρια και δεν μπορεί να λάβει μέτρα κατά της διαφθοράς, ή για να λύνει τα χέρια του ΜΟΝΟ για να αναπτύξει τρισάθλια …ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά, προς διευκόλυνση των διεφθαρμένων κυβερνήσεων που πιστά υπηρετεί, είχαμε ακόμα μία, από τις αμέτρητες, αθλιότητα του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ του Αλαφούζ. Με αφορμή αυτή την εκπομπή, έγινε η ανάρτηση που προανέφερα. 

Δεν άντεξα και καρφίτσωσα σχόλιο, όπου μέσες-άκρες έγραψα:
«Χωρίς καμία αμφιβολία, είναι πρόκληση τέτοιες αποδοχές σε συνδικαλιστή της ΠΝΟ, αποτελούν πρόκληση. Αν οι αποδοχές των συνδικαλιστών ήταν αποκλειστική ευθύνης της Ομοσπονδίας τους, είναι σίγουρο, ότι αυτές θα περιορίζονταν στα όρια που καθορίζονται από τις συλλογικές συμβάσεις. 

Όμως, δεν ξεχνώ, ότι ο ΑΛΑΦΟΥΖ (ΣΚΑΪ) είναι ΚΑΙ εφοπλιστής (άρα έχει προσωπικό συμφέρον να χρησιμοποιεί το κανάλι του για να χτυπά με συκοφαντίες το σύνολο των ναυτικών.

Δεν ξεχνώ, ότι οι εργοδότες των ναυτικών (δηλαδή οι εφοπλιστές) θυμούνται τους παχυλούς μισθούς 3-4 συνδικαλιστών ΜΟΝΟ όταν θέλουν να προωθήσουν τις αντεργατικές θέσεις τους και να εξαφανίσουν τα δίκαια αιτήματα του συνόλου του κλάδου των ναυτικών.

Δεν ξεχνώ, ότι τους υπέρογκους μισθούς συνδικαλιστών ομοσπονδιών, τους κατασκεύασαν οι κατά περίπτωση εργοδότες, με τις εκάστοτε διεφθαρμένες κυβερνήσεις, στη προσπάθειά τους να χειραγωγήσουν το συνδικαλιστικό κίνημα. 

ΑΛΗΘΕΙΑ: –ΓΙΑΤΙ ποτέ δεν βγήκε στις τηλεοράσεις ο Ρακιτζής, να καταγγείλει τις εξωπραγματικές αποδοχές …τραπεζίτη, του πρώην τραπεζοϋπάλληλου Γιάννη Παναγόπουλου, προέδρου της ….ΓΣΕΕ???
ΓΙΑΤΙ δεν βγήκε έστω ένας τραπεζίτης να καταγγείλει τον εργατοπατέρα, διορισμένο από το ΠΑΣΟΚ πρόεδρο ΓΣΕΕ??? 
Εκεί δεν υπάρχουν προκλητικές αποδοχές???
Για τις αποδοχές του Παναγόπουλου, ούτε μιλάνε, ούτε λαλάνε. 

ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΑ, ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΕΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου