Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΚΑΜΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ

ΝΕΟ ΦΙΑΣΚΟ Καμμένου, για να εξαπατήσει ψηφοφόρους — Κάνει ερώτημα για κάτι που πάλι έχει προαποφασίσει…

Ακόμα και οι πέτρες ξέρουν εδώ και 8-10 μέρες, ότι ο δημαγωγός Καμμένος, έχει επιλέξει σαν αρχηγός κόμματος, να θέσει τη διπλή του υποψηφιότητα, αφενός στη Β’ Αθηνών και αφετέρου στη Θεσσαλονίκη. Αυτό καθορίστηκε από τις σφυγμομετρήσεις που παραγγέλνει για λογαριασμό του, για να μάθει, που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλει βουλευτές, ώστε να διασφαλίσει τη δική του προσωπική θέση και το πολιτικό του μέλλον και χέστηκε και τους υπόλοιπους.

Αφού λοιπόν το είχε αποφασίσει εδώ και αρκετές μέρες και το διέδωσε, ώστε ο προσωπικός του μηχανισμός να το επιβάλει ήδη από νωρίς, το Μεγάλο Σάββατο ο (επίσης ευφυής σαν τον Λοβέρδο), κρέμασε δημαγωγικό ερώτημα στη σελίδα που έχει στο facebook, για να πουν τάχα οι καμμένοι ανεξάρτητοι, ποια εκλογική περιφέρεια του ….διαλέγουν, σαν δεύτερη επιλογή, μετά την στάνταρ Β’ Αθηνών...



Με το που έβαλε το ερώτημα, η επιλογή Β’ Θεσσαλονίκης βγήκε κατ’ ευθείαν …γκαστρωμένη, λες και η ομάδα των 900 περίμενε το ερώτημα-πυροτέχνημα, της ψευδεπίγραφης δημοκρατικότητας του αρχηγίσκου. Όταν η ροή των γνήσιων προτάσεων μπήκε σε μια λογική σειρά από χθες Κυριακή του Πάσχα, ο κόσμος που τον έχει πάρει χαμπάρι, για την υποκρισία του και τον πολιτικό του τυχοδιωκτισμό του, τον άρχισε στο δούλεμα, όπως: στη Λαπαρδά, στο Καρπενήσι (μάλλον επειδή είναι νησιώτης???), στον Έβρο, μη βάλεις πουθενά κλπ ωραία και ευτράπελα.

Καμμένε, ρώτησες κανέναν σοβαρό άνθρωπο να σου πει και να σου εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έχεις κάνει μεγάλη προεκλογική κοιλιά???

Καμμένε, περιμένω να ανακοινώσεις και τη συμμετοχή του ψευτοκρητικού πολιτικού δραχμοαπατεώνα Καζάκη….. Με δημοκρατικές διαδικασίες έτσι???…  Στο στυλ «Μαλάκα κοίτα τι σου διάλεξα να αποφασίσεις»

ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ — ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου