Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γκαιμπελίσκοι ή απλά επιπόλαιοι εκείνοι που τα διακινούν???

γράφει ο REPORTO

Φαφλατάδες ή θλιβεροί και επικίνδυνοι σ ένα παιχνίδι που δεν κατανοούν τη σοβαρότητά του???
Καιροσκόποι ή απλώς γλίτσηδες που βγήκαν στο μεϊντάνι αναζητώντας εναγωνίως νταβατζή αυταπατώμενοι έναντι προσδοκώμενων μελλοντικών πολιτικών και άλλων ωφελημάτων???

Όποια και να είναι η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, ο χρόνος είναι αυτός που θα την καταδείξει με περισσότερη σαφήνεια και θα λυθεί κάθε είδους απορία.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι διακινητές αυτής της είδησης, μόνο υπηρεσία πολύτιμη προς την πατρίδα δεν επιδιώκουν να προσφέρουν, ή εν πάσει περιπτώσει δε την προσφέρουν ανεξάρτητα από τις προθέσεις τους και το βαθμό της αφέλειάς τους.

Η πρόθεσή μας δεν είναι να εξαγνίσουμε τις προθέσεις των κυρίαρχων του πολιτικού συστήματος που και το Σύνταγμα δε δίστασαν να κουρελιάσουν, και τη δημοκρατική νομιμότητα τσαλάκωσαν ανεπανόρθωτα, και φυσικά θα κάνουν ότι περνά απ το χέρι τους για να βιάσουν και να παραμορφώσουν (συνεπικουρούμενοι πρωτίστως από τον εκλογικό νόμο αλλά και τις παράνομες ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών και λοιπών Παπανδρελλήνων) την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας στις επικείμενες εκλογές...



Από αυτό το σημείο όμως, μέχρι το απαράδεκτο φαινόμενο, να παρουσιάζονται Έλληνες πολίτες που να επιχειρούν να εμφανίσουν ως τιμητές και εγγυητές της δημοκρατικής νομιμότητας, ομάδες και παραγοντίσκους του συστήματος Πούτιν που βίασε τη δημοκρατία στη χώρα του και θα έρθει εδώ προκειμένου να εγγυηθεί τη δική μας δημοκρατία, τότε μιλάμε πλέον για παράνοια. Διαφορετικά θα πρέπει να μιλήσουμε για εθελοδουλία απίστευτης προκλητικότητας.

Ας έρθουμε τώρα και στα γεγονότα…

Επιχειρήθηκε να εμφανιστεί μια οργάνωση πουδεντηνξερειουτεημανατήσογλου με την επωνυμία «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum» να ζητήσει λέει διαπίστευση για να παρακολουθήσει επιτοπίως τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα…. TRAGIC??? Εντελώς όμως !!!

Ποιοι είναι αυτοί???
Τι εκπροσωπούν???
Ποιος τους εξουσιοδότησε???
Ποια είναι η σχέση τους με τη Ρωσική κυβέρνηση???
Ποια κάλυψη τους παρέχει το Ρωσικό υπουργείο εξωτερικών???
Με ποιο δικαίωμα καθίστανται αυτοδίκαιοι συνομιλητές με τους εκπροσώπους της Ελληνικής πολιτείας???
Ποιος τους εκπροσωπεί???
Ποιο είναι το ονοματεπώνυμό του???

Αυτή μάλιστα η οργάνωση, ούσα πρόσωπο νομικού δικαίου, δηλώνει – άκουσον άκουσον – μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης. Ο ορισμός της γελοιότητας δηλαδή.
Ένα νομικό πρόσωπο εμφανίζεται ως μέλος εκκολαπτόμενης γεωπολιτικής ένωσης κρατών.
Δηλαδή σαν να λέμε ότι: Ο «σύλλογος φίλων της καφετιάς καρακάξας» εμφανίζεται ξαφνικά ως 28ο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ο «όμιλος για την προστασία της πράσινης φώκιας» γίνεται μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής… ΘΕΪΚΟ??? Εντελώς όμως!!!

Βέβαια πολύ σωστά οι κυβερνητικές πηγές από τη Μόσχα δεν επιβεβαιώνουν τέτοιες αθλιότητες. Διότι αν ετίθετο τέτοιο θέμα, θα ετίθετο από το υπουργείο εξωτερικών, θα ετίθετο επισήμως, και φυσικά αρμοδίως θα εδίνετο και η σχετική απάντηση.

Θα πρέπει λοιπόν να δοθεί τέλος σ αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια.

Οι προσωπικές φιλοδοξίες ορισμένων και η εγωκεντρική τους σχέση με τη δημοσιότητα, ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη αποτελούν για επικίνδυνα παιχνίδια με την εθνική αξιοπρέπεια.

Ο βιασμός της λαϊκής κυριαρχίας τόσο από την ουσιαστικά έκπτωτη κυβέρνηση Παπανδρέου όσο και από τη δοτή κυβέρνηση συγκυβέρνηση Παπαδήμου, είναι γεγονός, αλλά η αποκατάστασή της δεν προϋποθέτει την οποιαδήποτε ανοχή σε φαινόμενα και συμπεριφορές νεοδοσιλογισμού με την αναγόρευση στη θέση των τιμητών, των οποιωνδήποτε νέας κοπής νταβατζήδων.

Το υπουργείο εξωτερικών οφείλει να πάρει θέση πάνω σ αυτά τα κατάπτυστα δημοσιεύματα και να αποκαλύψει τις υπόγειες διαδρομές  αλλά και τις σκοπιμότητες όλων εκείνων που διαμεσολαβούν και τα δημοσιεύουν.

Κανένας Έλληνας πολίτης δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί να στήνονται προσωπικές καριέρες πάνω στα κουρελιασμένα ερείπια της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Όλα έχουν ένα όριο. Αλλά κάποιοι δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται.

Το Ελληνικό υπουργείο εξωτερικών επίσης οφείλει να απαντήσει με σαφήνεια…

- Έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από τη μεριά των Ρώσων επισήμως και αν ΝΑΙ τι απάντησε. Και αν δεν απάντησε τι απάντηση προτίθεται να δώσει???

- Αν τέτοιο ζήτημα ουδέποτε ετέθη, τότε πως προτίθεται να αντιμετωπίσει τέτοια δημοσιεύματα???

Εκτός αν οι διακινητές τους γνωρίζουν κάποιες αλήθειες που κανείς δε δικαιούται να αποκρύπτει από την Ελληνική κοινωνία.

25/4/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου