Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ "ΠΟΡΙΣΜΑ" ΣΟΚ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου που συστάθηκε γι αυτό το σκοπό, κατέληξε στις παρακάτω διαπιστώσεις…


1. «Δανειστής»: Είναι ο φορέας ή το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο μετά από αίτημα του ενδιαφερομένου, του εξασφάλισε χρηματικό ποσόν βάσει συγκεκριμένης μεταξύ τους συμφωνίας, προκειμένου να καλύψει βιοποριστικές, επενδυτικές ή άλλες ανάγκες του.

2. «Δανειζόμενος»: Είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο κατέφυγε στο δανειστή προκειμένου να εξασφαλίσει χρηματικό ποσόν βάσει συγκεκριμένης μεταξύ τους συμφωνίας, με σκοπό την εξυπηρέτηση βιοποριστικών, καταναλωτικών, επενδυτικών ή άλλων αναγκών.

3. «Υπόχρεος αποπληρωμής του δανείου»: Είναι αποκλειστικά και μόνο ο λήπτης του δανειζόμενου ποσού, (δανειζόμενος) ο οποίος και προσυπογράφει τη δανειακή σύμβαση, και ο οποίος με οιονδήποτε τρόπο ωφελήθηκε από το δανεισθέν χρηματικό ποσόν, αφού το χρησιμοποίησε για την εξυπηρέτηση βιοποριστικών, καταναλωτικών, επενδυτικών ή άλλων αναγκών του. 
Κατ εξαίρεση και σε περίπτωση αδυναμίας ή απροθυμίας του δανειζομένου να καταβάλει τη δανειακή του οφειλή, την υποχρέωση καταβολής αναλαμβάνει...


Ο «εγγυητής» με την προϋπόθεση ότι υπάρχει τέτοιος και φυσικά με τον απαράβατο όρο ότι έχει αναγνωρίσει αυτή του την υποχρέωση, πράγμα το οποίον αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνο με την υπογραφή του στη σύμβαση δανείου μεταξύ του δανειστή και του δανειζομένου.

4. Ουδείς άλλος πέραν του ωφελημένου δανειστού (ή του εγγυητού με τις προαναγραφόμενες προϋποθέσεις) υποχρεούται με οιονδήποτε τρόπο να καταβάλει στον δανειστή μέρος ή το σύνολο του δανεισθέντος ποσού. Κάτι τέτοιο είναι τυπικά και ουσιαστικά παράνομο. 
Η υποχρέωση του δανειζομένου (άρα και ωφελημένου) έναντι του δανειστή, ούτε εκχωρείται, ούτε μεταβιβάζεται, ούτε ενεχυριάζεται καθ οιονδήποτε τρόπο.

5. Οποιαδήποτε απόπειρα μεταβίβασης της υποχρέωσης έναντι του δανειστού σε οιονδήποτε τρίτο, είναι παράνομη, απόλυτα καταχρηστική, και οι διαμεσολαβητές σε μια τέτοια παρανομία, παραπέμπονται για κακούργημα και για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω, η επιτροπή λογιστικού ελέγχου λαμβάνοντας υπ όψιν της τα πραγματικά δεδομένα και αφού εξέτασε όλα τα απαραίτητα έγγραφα αποφαίνεται τα εξής:

1. Το εμφανιζόμενο χρέος με το οποίο εμφανίζεται ότι επιβαρύνεται ο Ελληνικός λαός,  είναι ουσιαστικά και τυπικά ανύπαρκτο, και οποιαδήποτε απόπειρα που έχει στόχο να τον καταστήσει υπόχρεο οιασδήποτε οφειλής, είναι παράνομη και συνιστά πράξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

2. Οποιαδήποτε πράξη αποσκοπεί σε διαπραγμάτευση, αναδιαπραγμάτευση, αναδιάρθρωση, επιμήκυνση τρόπου πληρωμής, επανακαθορισμό δόσεων κλπ κλπ κλπ, είναι τυπικά και ουσιαστικά παράνομη, συνιστά κακουργηματική καταδολίευση και οι μεσολαβητές αυτής της απόπειρας είναι υπόλογοι για σύσταση εγκληματικής συμμορίας.

3. Από την μελέτη όλων των στοιχείων προκύπτουν τα εξής:

- Κανένα μέρος (ούτε φυσικά και το σύνολο) αυτού του χρέους δεν αφορά κανέναν Έλληνα πολίτη, αφού πουθενά δεν έχει υπογράψει δανειακή σύμβαση που να τον καθιστά με οποιονδήποτε τρόπο τυπικά υπόχρεο για την καταβολή της αιτούμενης οφειλής.

- Κανένα μέρος (ούτε φυσικά και το σύνολο) αυτού του χρέους, δε χρησιμοποιήθηκε για απολαβές που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατέστησαν τον Έλληνα πολίτη ωφελημένο. 
Από την άποψη αυτή δεν είναι ούτε ουσιαστικά υπόχρεος για την καταβολή της αιτούμενης οφειλής.

- Καμία κοινωνική παροχή δε χρηματοδοτήθηκε με αυτό το χρέος, άρα η κοινωνία σο σύνολό της ρητά και κατηγορηματικά απαγορεύεται να επωμισθεί επ αυτού την οποιαδήποτε ευθύνη ή υποχρέωση.

Επομένως… Το σύνολο του χρέους είναι και επαχθές και παράνομο, και οποιαδήποτε απόπειρα απαίτησής του, συνιστά ανεπιφύλακτα συμμοριακή απόπειρα απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Λήπτες, διαχειριστές και ωφελημένοι ή και καταχραστές αυτού του χρέους ήταν συγκεκριμένοι πολιτικοί που το διαχειρίστηκαν και το κατασπατάλησαν, συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ή όμιλοι επιχειρήσεων που καρπώθηκαν τα ωφελήματά του, και οι διαδρομές της διοχέτευσής του στην «οικονομία της αγοράς», υπήρξαν ύποπτες, δόλιες, αδιερεύνητες, παράνομες και ληστρικές.

Η επιτροπή λογιστικού ελέγχου λοιπόν συγκροτήθηκε και απεφάνθη:

1. Απαλλάσσει πλήρως, οριστικά και αμετάκλητα τον Ελληνικό λαό από οποιανδήποτε ευθύνη έναντι οποιουδήποτε δανειστή.

2. Διαγράφει οριστικά το σύνολο του εμφανιζόμενου ως χρέος από τα λογιστικά βιβλία της Ελληνικής κοινωνίας.

3. Παραπέμπει στο κακουργιοδικείο για σύσταση συμμορίας όλους εκείνους που επιχειρούν με οιονδήποτε τρόπο να μεταφορτώσουν στον Ελληνικό λαό το σύνολο ή μέρος ενός χρέους τυπικά και ουσιαστικά ανύπαρκτου.

4. Προειδοποιεί τον Ελληνικό λαό για τυχόν φωνές που με δόλιο και ύπουλο τρόπο θα επιχειρήσουν να τον «πείσουν» ότι το σύνολο ή μέρος της παράνομης αυτής δανειακής υποχρέωσης του ανήκει.

Αυτές οι φωνές, δε συνιστούν τίποτε περισσότερο παρά φωνές απάτης, συνεργαζόμενες με τις συμμορίες των δανειστών, που σήμερα επιχειρούν να χτυπήσουν ¨φιλικά» στην πλάτη τον Έλληνα πολίτη, για να τον βάλουν στο χέρι με την υπογραφή του ή την έμμεση αποδοχή από αυτός μιας υποχρέωσης που δεν του ανήκει και δεν έχει κανέναν λόγο να αποδεχτεί.

11 σχόλια:

  1. Μπορείτε σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την πηγή αυτού του πορίσματος; Δεν κατάφερα να βρω τίποτα στην ιστοσελίδα της ΕΛΕ. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τον απο πανω. Καλο ειναι να γραφονται και πηγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χα Χα Χα. Καλά ρε παιδιά δε βλέπετε ότι το άρθρο έχει υπογραφή και ότι το περιεχόμενο του δεν είναι πόρισμα, αλλά μια πολύ παραστατική πολιτική άποψη που σατυρίζει πολιτικά και έξυπνα το επιχείρημα για σύσταση επιτροπής λογιστικού ελέγχου;
    Ο αρθρογράφος με πολύ παραστατικό τρόπο προσπαθεί να δείξει οτι η στάση απέναντι στο χρέος είναι πολιτική στάση και όχι ζήτημα λογιστικού ελέγχου. Και πολύ καλά δείχνει ότι ο λαός καλείται να πληρώσει ένα χρέος από το οποίο δεν καρπώθηκε τίποτε.
    Η πηγή που ψάχνετε είναι η τσέπη μας. Μη την ψάχνετε σε επιτροπές κουκουλώματος της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή τέλος πάντων, για ποια ακριβώς Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου πρόκειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωστά. Την απάντηση την έδωσε ο ανώνυμος (6:35μμ) φίλος αναγνώστης.
    Αν αυτό ήταν πόρισμα επιτροπής, θα ήταν πρωτοκολλημένο, θα ανέφερε νούμερα, κωδικούς δαπανών, λογιστικές καρτέλες κλπ.
    Είναι ένα πολιτικό άρθρο που καυτηριάζει - με έναν ίσως ιδιαίτερο τρόπο - το πολιτικό σύνθημα για το λογιστικό έλεγχο, γιατί ακριβώς το θεωρεί σύνθημα - παγίδα που οδηγεί στην έμμεση νομιμοποίηση του εφιάλτη που στήσανε σε βάρος της κοινωνίας μας.
    Ο λογιστικός έλεγχος φίλοι μου έχει νούμερα και κωδικούς. Στη δική μας τσέπη που καλούμαστε να πληρώσουμε μπήκε κάτι απ όλα αυτά???
    Αυτό είναι το ζήτημα και αυτό αναδεικνύει το άρθρο.
    Ας πληρώσουν λοιπόν όποιοι ωφελήθηκαν και όχι τα διαχρονικά θύματα κάθε εξουσίας.
    Καμιά φορά ο τίτλος ενός άρθρου χρειάζεται να είναι παρακινητικός, προκειμένου να προτρέπει τον αναγνώστη να ασχοληθεί και με την ουσία του άρθρου.
    Παρακινητικός, προτρεπτικός, αλλά όχι ψευδής. Και το άρθρο δεν έδωσε ψευδή στοιχεία. Πολιτική άποψη αποτυπώνει και μένει στον αναγνώστη να επιλέξει αν την υιοθετεί ή την απορρίπτει.
    Σας ευχαριστώ πάντως για τη συμμετοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μη παίζουμε με τις λέξεις : αυτό που ονομάζετε πόρισμα στηρίχτηκε σε πληροφορίες που λέτε ότι έχουν αναρτηθεί στην εν λόγω ιστοσελίδα. Επειδή έψαξα να πληροφορηθώ περισσότερα επ'αυτού και δεν βρήκα τίποτα, σας παρακαλώ, αν έχετε κάποια πληροφορία δημοσιεύστε την. Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  7. ΕΥΦΥΕΣ!
    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΤΟ "ΧΡΕΟΣ"
    Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ;;
    (‎(Τ)ΣΥΡΙΖΑ =ΤΕΩΣ ΣΥΝΑΣΠΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΑΘ' ΟΣΟΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟΥΣ "ΕΦΤΥΣΑΝ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΟΥΒΕΛΗΣ,ΨΑΡΙΑΝΟΣ, ....))

    ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ";;; ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΓΙΑ 3 ΕΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΕΨΩΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ .... ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΜΕΤΑ!!! (ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ Η ΣΟΦΟΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΟΝ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΟΣΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΣ ΤΗΣ Σ. ΣΑΚΟΡΑΦΑ, ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΣΩΣΤΗ) ΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΑΠΟ 2 ΕΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ)

    http://www.youtube.com/watch?v=lC-Yd6f6N3Y&feature=player_embedded#!

    http://www.youtube.com/watch?v=cPnPxAPIKmg

    (ΣΤΟ 4:23 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ". ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ (ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ!), ΝΑ ΑΡΧΙΣΩΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ, Ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΟ 1937, ΗΡΝΗΘΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ". ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟ!)


    "ΝΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ" (ΝΑ ΜΕΝΗΣ ΝΗΦΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΑΙ ΝΑ ΔΥΣΠΙΣΤΗΣ)
    "ΟΥ ΜΕΤΑΝΟΕΙΝ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΕΙΝ ΧΡΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟΝ"(ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΝΟΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΝΟΗ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΣΟΦΟ)
    ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 5ος ΑΙΩΝ Π.Χ.). Ἀναφέρεται καί ὡς ἕνας ἐκ τῶν ἑπτὰ σοφῶν τῆς ἀρχαίας Ἑλλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφού παραθέτει ότι <<...2. «Δανειζόμενος»: Είναι το φυσικό ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ το οποίο κατέφυγε στο δανειστή...>,

    μετά προσθέτει δογματικά <<...- Κανένα μέρος (ούτε φυσικά και το σύνολο) αυτού του χρέους δεν αφορά κανέναν Έλληνα πολίτη, αφού πουθενά δεν έχει υπογράψει δανειακή σύμβαση που να τον καθιστά με οποιονδήποτε τρόπο τυπικά υπόχρεο...>>

    Αλλα σκοπιμως αγνοεί ότι το κράτος είναι ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. δεν το χρωστάει κανένας από εμάς, το Κράτος μας χρωστάει, απλώς για να πληρώσει αυτά που χρωστάει δεν έχει πλέον να λειτουργήσει και να πληρώσει. Απλά πράγματα. Φτου κι απ την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η οδηγια 472 παρ 7 της ΕΕ υποχρεωνει χωρες που βρισκονται σε προγραμμα σε ελεγχο νομιμοτητας του χρεους. Απο εκει αρχιζουμε ,με την βουλα της ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα λαμογια οι δωσιλογοι οι μασωνοι οι απατεωνεs οι κλεφτεs που υποδουλωσαν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!06/05/2010 Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή