Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ

Απάτη το δημοσίευμα της Bild για δήθεν υποτιμημένα χαρτονομίσματα του ΕΥΡΩ στην Ελλάδα... 

Διάβασα πριν από λίγο έκπληκτος σε Ελληνικές ιστοσελίδες των γνωστών εγκληματιών εκδοτών, ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Γερμανικής» εφημερίδας Bild, αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ, θα προκύψει πρόβλημα με χαρτονομίσματα που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα, επειδή δήθεν αυτά είναι ….υποτιμημένα και φέρουν στην αρίθμησή τους το γράμμα «Υ»

Ειλικρινά μαγαλύτερη οικονομολογική και νομισματική ΜΑΛΑΚΙΑ δεν έχω ξανακούσει. Ή μάλλον την είχα ξανακούσει ακόμα μια φορά. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πριν από ένα χρόνο (ίσως παραπάνω) από γνωστό αυτοπροσδιοριζόμενο δραχμολάγνο οικονομολόγο, το πήραν τα σιωνοκρατούμενα ΜΜΕ έκαναν μερικές εκπομπές βλακείας και στόχο έχει, τις όποιες οικονομίες φαντάζονται οι ληστές ντόπιοι και ευρωπαίοι κυβερνήτες, πως (δυνητικά) υπάρχουν σε πουγκιά του ….άφραγκου λαού, ώστε οι πλέον κόπανοι, να τρέξουν να τα ….εμπιστευτούν στις εβραιοκρατούμενες τράπεζες, μη τυχόν και τη πατήσουν με τα υπο-τιμημένα!!!!

Ας ρίξουμε μια μικρή ματά στα πρόστυχα, τα μαύρα τα εσώρουχα της σκύλας Bild...


Η «Γερμανική» εφημερίδα Bild, ιδρύθηκε από τον μη Γερμανικής καταγωγής Axel Springer το 1952 και είναι μια κουτσομπολίστικη δεξιά εφημερίδα. Σήμερα ιδιοκτήτης είναι η ανώνυμη εταιρεία Axel Springer AG. Η Bild έχει τη μεγαλύτερη ημερήσια κυκλοφορία στην Ευρώπη, αλλά το πλέον αξιοπερίεργο στην ύπαρξή της, είναι οι ασυνήθιστοι πολιτικοί όροι για ανώνυμη εταιρεία, που υπάρχουν στο προοίμιο του ….καταστατικού της.

Οι πολιτικές απόψεις του Springer, ο οποίος από τα δημοσιεύματά του συχνά χαρακτηρίζεται ως συντηρητικός για τα γερμανικά πρότυπα: Ένα μέρος των άρθρων του καταστατικού της Axel Springer AG, είναι τα πέντε κοινωνικο-πολιτικά προοίμια που γράφτηκαν από τον ίδιο τον Axel Springer το 1967, όπως τροποποιήθηκαν το 1990, μετά την επανένωση της Γερμανίας και συμπληρώθηκαν το 2001, μία μόλις ημέρα μετά το χτύπημα των δίδυμων πίργων στη Νέα Υόρκη, την 11η Σεπτεμβρίου 2001. Αντιπροσωπεύουν μια άποψη ενός ακατονόμαστου ….συγκεκριένου κόσμου, την οποία οι ίδιοι οι εκδότες χαρακτηρίζουν ως ….φιλελεύθερη. Προσέξτε ιδιαίτερα την…. «άποψη» Νο 2:

  1. Για τη διατήρηση της ελευθερίας και του δικαίου στη Γερμανία, μια χώρα που ανήκει στην οικογένεια των δυτικών εθνών, και για να προωθήσουν την ενοποίηση της Ευρώπης.
  2. Για την προώθηση της συμφιλίωσης των Εβραίων και των Γερμανών και την υποστήριξη των ζωτικών δικαιωμάτων του κράτους του ….Ισραήλ (θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και το βρακί δεν την αφήνει).
  3. Για την υποστήριξη της διατλαντικής συμμαχίας και αλληλεγγύης με την Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο πλαίσιο των κοινών αξιών των ελεύθερων εθνών.
  4. Για να απορρίπτουν όλες τις μορφές πολιτικού εξτρεμισμού.
  5. Για να υπερασπιστεί τις αρχές της ελεύθερης οικονομίας της αγοράς.
Και υποσημειώνει: «Το εταιρικό καταστατικό ορίζει τις θεμελιώδης κοινωνικοπολιτικές πεποιθήσεις, αλλά δεν προσφέρει εξειδικευμένες απόψεις.»

Η Εφημερίδα Bild του Springer δέχθηκε επίθεση το 1974 από τον Heinrich Böll, που έγινε διάσημος για το μυθιστόρημα «Η χαμένη Τιμή της Katharina Blum»

ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ, ότι το 98% των μετοχών της ψευδεπίγραφης Τράπεζας της Ελλάδος, είναι επισημότατα σε χέρια γνωστών ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τραπεζιτών, όπως και των υπόλοιπων κεντρικών ευρωπαϊκών τραπεζών, όπως και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Επομένως αν συνέβαινε κάτι πονηρό, οι σιωνιστές τραπεζίτες θα έβγαζαν τα μάτια τους μόνοι τους και δεν θα χρειαζόταν να μας στείλουν όπως θέλουν σε ξεσκισμένη δραχμή.

Επίσης αν ήταν επιτρεπτή μια νομισματική υποτίμηση του Ευρώ σε μεμονωμένη χώρα, θα μπορούσαμε να πούμε, ότι γίνεται πολύς καυγάς για το τίποτα και ο καθένας θα έβαζε μπροστά τα τυπογραφεία και θα τύπωνε ότι γουστάριζε η ψυχή του.

Αλλά, ας θυμηθούμε όμως και τι προβλέπουν τα επίσημα κιτάπια της πανευρωπαίας πόρνης για τα χαρτονομίσματα, για να καταλάβουμε καλύτερα τη μεγάλη πουστιά ή και μαλακία της σιωνοκρατούμενης Bild...


ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
….. …. Άρθρο 106

1. Η ΕΚΤ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να επιτρέπει την έκδοση τραπεζογραμματίων μέσα στην Κοινότητα. Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκδίδουν τέτοια τραπεζογραμμάτια. Τα τραπεζογραμμάτια που εκδίδονται από την ΕΚΤ και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες είναι τα μόνα τραπεζογραμμάτια που αποτελούν νόμιμο χρήμα μέσα στην Κοινότητα.
2. Τα κράτη μέλη μπορούν να εκδίδουν κέρματα, η ποσότητα των οποίων τελεί υπό την έγκριση της ΕΚΤ. Το Συμβούλιο, αποφασίζοντας με τη διαδικασία του άρθρου 252 και μετά από διαβούλευση με την ΕΚΤ, μπορεί να θεσπίζει μέτρα για την εναρμόνιση της ονομαστικής αξίας και των τεχνικών προδιαγραφών όλων των κερμάτων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν, στο βαθμό που είναι απαραίτητος για την ομαλή κυκλοφορία τους μέσα στην Κοινότητα….. …..


=========================
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΕΣΚΤ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΕΚΤ)∗
….. …. Άρθρο 16


Τραπεζογραμμάτια
Σύμφωνα με το άρθρο 106 παράγραφος 1 της παρούσας Συνθήκης, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να επιτρέπει την έκδοση τραπεζογραμματίων μέσα στην Κοινότητα. Η ΕΚΤ και οι εθνικές κεντρικές τράπεζες μπορούν να εκδίδουν τέτοια τραπεζογραμμάτια. Τα τραπεζογραμμάτια που εκδίδονται από την ΕΚΤ και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες είναι τα μόνα τραπεζογραμμάτια που θα αποτελούν νόμιμο χρήμα μέσα στην Κοινότητα.
Η ΕΚΤ σέβεται κατά το δυνατόν τις υπάρχουσες πρακτικές σχετικά με την έκδοση και την όψη των τραπεζογραμματίων.


Τώρα, αν παρ’ όλ’ αυτά, που σαν κόπανος κάθησα κι’ έγραψα, υπάρχει κανείς, που δεν καταλαβαίνει, ότι είναι «φύση και πράξη» αδύνατον να τυπωθούν σε οποιαδήποτε μεμονωμένη χώρα, ή σε ομαδούλα χωρών …υποτιμημένα (δηλαδή πληθωρικά) χαρτονομίσματα, ενώ οι υπόλοιπες θα τυπώνουν σαν βλάκες κανονικά, να μου γράψει να βρω λύση.

Σε κάθε περίπτωση κόπανοι της περίεργης ομάδας Καζάκη αποκλείονται για λόγους οικονομολογικών αρχών στις οποίες πιστεύω από παιδιώθεν. Όποιος μιλάει για «Ελληνικά EYROS, ή ψυχοπαθής είναι ή άσχετος. Και στις δύο περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Καρπαζώστε τον ελεύθερα, θα του κάνει καλό….

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου