Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Αυτοί ψάχνουν μαλάκες… Εσύ χρειάζεσαι ηγέτη… Αναζήτησέ τον… Δημιούργησέ τον… Διαφορετικά την ξέρεις τη μοίρα σου… Την προδιέγραψαν άλλοι... Ή θα την αρνηθείς και θα την αλλάξεις ή θα την ακολουθήσεις σαν το πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή.


Η παρέμβαση της διοίκησης της Εθνικής τράπεζας λίγες μόλις μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές, δεν είναι και κακώς αντιμετωπίζεται μονάχα ως αντιδεοντολογικό επικοινωνιακό ατόπημα.

Η Εθνική τράπεζα, πέρα από τον όποιο θεσμικό της συμβολισμό, αποτελεί ένα ακόμη γρανάζι του αδίστακτου μηχανισμού της πραγματικής εξουσίας. Ως τέτοιο συμπεριφέρεται… Ως τέτοιο λειτουργεί… Ως τέτοιο επιχειρεί να παρέμβει στην καρδιά των πολιτικών εξελίξεων.

Ο στόχος αυτής της παρέμβασης είναι διπλός…

Από τη μια επικεντρώνεται σε έναν επικίνδυνο και γενικευμένο κοινωνικό εκβιασμό, με προφανή επιδίωξη να σύρει την κοινωνία και τις εξελίξεις σε λογικές πολιτικού παροπλισμού και άνευ όρων παράδοσης στην επικίνδυνη συμμοριακή χορογραφία.
Από την άλλη αυτό που επιδιώκει, είναι να προετοιμάσει ψυχολογικά την κοινωνία για τον εφιάλτη που έρχεται, και που αυτός δεν αφορά στην ταυτότητα του νομίσματος των συναλλαγών μας, αλλά σε μια ζωή πραγματικό κολαστήριο που προετοιμάζουν για τους λαούς και τα σχέδιά τους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...


Το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο, έχει βάλει για τα καλά στο χέρι τους λαούς μέσω των πολιτικών του αχυρανθρώπων…
Η πολιτική διαχείριση έχει καταστεί παντελώς αδύνατη με τους τρόπους και τις μορφές που την έχουμε γνωρίσει…
Οι συμμορίες των ισχυρών, έχουν «αναβαθμίσει» την πολιτική - και όχι μόνο - βουλιμία τους, και στο στόχαστρό τους, έχει μπει πλέον για τα καλά ο πραγματικός πλούτος, και αυτός μονάχα με κατακτημένους λαούς μπορεί πλέον να πλιατσικολογηθεί.

Η Ευρωζώνη οδηγείται σε άτακτη διάλυση, οι λαοί της οδηγούνται στην άτακτη χρεοκοπία, και τα εφιαλτικά σενάρια της γεωπολιτικής ανασύνταξης έχουν πλέον μπει για τα καλά στο στάδιο της πραγματικής εφαρμογής.

Η δημοσιοποίηση λοιπόν των «εκτιμήσεων» της Εθνικής τράπεζας, δε συνιστά μια προκλητικά κακή επικοινωνιακή πρακτική, αλλά επιχειρεί να χρησιμοποιηθεί ως δυναμική πολιτική καλύμπρα διαμόρφωσης εξελίξεων και προετοιμασίας συνειδήσεων, για τα χειρότερα που βρίσκονται ήδη προ των πυλών.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν η κουτή και ανούσια πολιτική αντιπαράθεση των χειραγωγούμενων αριστεροδέξιων αχυρανθρώπων, είναι άνευ ουσίας, άνευ αντικειμένου και φυσικά άνευ οποιασδήποτε πολιτικής προοπτικής. Τα χειρότερα για την κοινωνία έρχονται και θα είναι πραγματικός εφιάλτης.

Οι πολιτικοί αχυράνθρωποι ασχολούνται με τη νομή της εξουσίας που τους παραχωρούν τα πολιτικά αφεντικά, προκειμένου να παραμείνει αλώβητη η δική τους πραγματική εξουσία.

Και αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα που θα κριθεί στις μαύρες μέρες της απελπισίας και της απόγνωσης που έρχονται.

Αυτοκτονικός συμβιβασμός του αποκοιμισμένου λαού με ευθύνη των «κατασκευασμένων» ηγετών του ή ασυμβίβαστος ξεσηκωμός που θα του επιτρέψει να πάρει στα χέρια του τη ζωή, την αξιοπρέπειά του, όλα εκείνα που του έκλεψαν, το μέλλον της πατρίδας του και κυρίως την πραγματική εξουσία από τα χέρια των βιαστών του???

Αυτοί που προσβλέπουν σε κοινωνία καθηλωμένη, ξέρουν καλά τι γραμμάτια και απέναντι σε ποιόν τα εξοφλούν.

Δεν είναι μαζί σου… Είναι εχθροί σου…
Κρατάνε στο χέρι το μπακαλοτέφτερο με τις μικρομεταρρυθμισούλες, και τις «εναλλακτικές προτασούλες τους, για να εμποδίσουν το δικό σου το χέρι να απειλήσει την πραγματική εξουσία των φονιάδων και των συμμοριών.
Αναζητούν τη λύση σε "ειδικά ταμεία" και "ειδικούς λογαριασμούς",  καλλιεργούν την αυταπάτη πως η διέξοδος θα έρθει με άθλιες διαχειριστικές "καινοτομίες" και άλλα τινά.

Ποιόν κοροϊδεύουν??? Τον εαυτό τους??? Τις συμμορίες που κρατάνε στα χέρια τους τη μοίρα των λαών??? ¨η μήπως την κοινωνία ολόκληρη που ακόμη κάθεται και τους ακούει???
Η μοναδική σημαία που έχουν υψωμένη ψηλά, είναι η σημαία του διαχειριστικού τους συμβιβασμού.

Αυτοί ψάχνουν μαλάκες… Εσύ χρειάζεσαι ηγέτη… Αναζήτησέ τον… Δημιούργησέ τον… Διαφορετικά την ξέρεις τη μοίρα σου… Την προδιέγραψαν άλλοι... Ή θα την αρνηθείς και θα την αλλάξεις ή θα την ακολουθήσεις σαν το πρόβατο που οδηγείται στη σφαγή.

2 σχόλια:

  1. Αν εννοείτε την παρέμβαση της Εθνικής Τράπεζας στο θέμα "Ευρώ ή Δραχμή;", συμφωνώ ότι ήταν άστοχη. Μεγαλοποίησε σε απίστευτο βαθμό και πέραν πάσης λογικής τα μειονεκτήματα και ελαχιστοποίησε τα πλεονεκτήματα της επιστροφής στη δραχμή. Τα επιχειρήματά της είναι όλα έωλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...."ασυμβίβαστος ξεσηκωμός που θα του επιτρέψει να πάρει στα χέρια του τη ζωή"...
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ ...ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΕΥΕΙ....ΚΛΠ ΚΛΠ...
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ή ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ "ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ"... ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ" ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ "ΧΡΗΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ...ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΖΩΗ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΜΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή