Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΝΕΑ... ΘΗΛΥΚΑ ΕΜΒΡΙΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

Τα ζώα φυλάσσονται σε ειδικό ναό, γιατί έχουν αναπτύξει φονικά ένστικτα, ενώ ο στόχος των πολιτών είναι να ξεφύγουν από την χειρότερη αντιστοιχία κοριτσιών-αγοριών στη χώρα (801 έναντι 1000).

Η σοκαριστική αποκάλυψη έγνε από μια φιλανθρωπική ομάδα που μάχεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών στην Μαχαράστρα,τη δεύτερη πολυπληθέστερη πολιτεία τς Ινδίας με πρωτεύουσα τη Βομβάη.

Κοινό μυστικό σε ολόκληρη τη χώρα είναι... 


Η τακτική των κατοίκων να υποβάλλουν τις έγκυες σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κυοφορείται αγόρι ή κορίτσι και να πράξουν αναλόγως. Η «Varsha Deshpande of Lek Ladki Abhiyan» υποστηρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού θέλει να ξεφορτωθεί τα θηλυκά έμβρυα χωρίς να λογοδοτήσει στο κράτος ή στις παγκόσμιες ενώσεις για την προστασία των αγέννητων παιδιών.
Απευθύνεται, λοιπόν, ο κόσμος σε συγκεκριμένους γιατρούς οι οποίοι φροντίζουν να γίνει η έκτρωση και τα νεκρά έμβρυα να πεταχτούν ως τροφή στα σκυλιά, τα οποία φυλάσσονται στον ναό του Μπέντε, ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη τους. Φιλανθρωπικές οργανώσεις μάλιστα εκφράζουν φόβους ότι με τον ίδιο τρόπο θανατώνονται ακόμη και θηλυκά έμβρυα από κανονικό τοκετό.



Η αρχή για την αποκάλυψη της «μυστικής γενοκτονίας» έγινε το 2010 όταν ο γιατρός Σουντάμ Μούντε παραδέχτηκε δημοσίως τον φρικτό τρόπο με τον οποίο ξεφορτωνόταν τα νεκρά έμβρυα, ταΐζοντας ταυτόχρονα τα πέντε σκυλιά του.
Η αστυνομία τον συνέλαβε αλλά μόλις υποχώρησαν οι αντιδράσεις τον άφησαν ελεύθερο να συνεχίσει τη δουλειά του...

Την περασμένη Παρασκευή η 28χρονη Βιζαϊμαλά Πατεκάρ απευθύνθηκε μάλιστα στην κλινική του Μούντε στο Μπιντ, παρότι διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Έχει ήδη τέσσερις κόρες και δεν ήθελε άλλο κορίτσι. Δεν βγήκε όμως ζωντανή από το χειρουργείο. Εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της επέμβασης λόγω επιπλοκών.

IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου