Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΣΔΟΕ... ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ

Kάποιος κύριος ΛΕΚΚΑΣ, γενικός διευθυντής του ΣΔΟΕ μίλησε στον ΑΥΤΙΑ, στο ΣΚΑΙ και είπε σήμερα, ότι το ΣΔΟΕ ΑΘΗΝΑΣ και ΠΑΤΡΑΣ έχουν ΣΗΜΕΡΑ ένα τελείως υπερσύγχρονο σύτημα ελέγχου, ώστε να πιάνουν αμέσως τα ΛΑΜΟΓΙΑ της κλοπής του δημόσιου χρήματος.

ΕΡΩΤΗΣΗ
Τον πρώτο ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟ της Πάτρας, τον ΠΡΥΤΑΝΗ της ΜΑΥΡΗΣ ΜΙΖΑΣ που δια μαγείας εξαφανίσθηκε από το νοσοκομείο στο ΡΙΟ και από το πανεπιστήμιο ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ακόμη δεν τον ΕΠΙΑΣΕ το ΣΔΟΕ????? Ποιος τον ΚΑΛΥΠΤΕΙ και τώρα κάνει ΔΙΑΚΟΠΕΣ???

(Λένε ότι είναι από λίγο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ολίγον ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ολίγον ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΜΕΝΟ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ … ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…..)

Τον είδα και τον άκουσα και είπε πολλές οικονομολογικές μαλακίες, οι χειρότερες των οποίων είναι:...


1.— Ότι αν συνδεθούν μονίμως online κάποιοι απατεώνες του ΣΔΟΕ με όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, θα συλλάβουν όλη τη διαφεύγουσα φοροδιαφυγή!!! Δεν λέει ο κοπρίτης, με ποιον τρόπο εμφανίζει μέχρι τώρα στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, μόνο και μόνο για εκβιαστική χρήση και για να δείξει ….δημοσιογραφικά ότι κάτι κάνει το κωλοχανείο που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ.

3.— Δεν λέει ο κατά Πάγκαλο κοπρίτης, με ποια προσόντα είναι υπερσύγχρονα τα συστήματα του σε Αθήνα και Πάτρα, όταν όλη η Ελλάδα είναι μια φοροτεχνική τριτοκοσμική χαβούζα???

2.— Δεν λέει ο κοπρίτης, ότι όταν δεν υπήρχε ΣΔΟΕ, η φοροδιαφυγή ήταν στο 10% της σημερινής, με κοπρίτες παρατρεχάμενους της διεφθαρμένης πολιτικής εξουσίας των γαλαζιοπράσινων ληστών που πιστά υπηρετεί.

3.— Δεν λέει ο κατά Πάγκαλο κοπρίτης, ότι όταν ανακοινώνει μια μπαρούφα το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΔΟΕ, ακολουθεί άλλη έρευνα από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, που περιέργως τα λέει ανάποδα και η όποια φωτοβολίδα αποκαλύψεων πάει στα σκουπίδια, όπως επίσης δεν λέει, ότι επίσης στα σκουπίδια πάει, κάθε περιστασιακή «αποκάλυψη» μαϊμού του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ Ρακιτζή, αφού σχεδόν πάντα ακολουθεί άλλη έρευνα, τις περισσότερες φορές από το ΣΔΟΕ, που βγάζει άλλο πόρισμα με τη μαλακία-κλισέ «η ελεγχόμενη υπηρεσία τηρούσε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα ….φορολογικά στοιχεία» και ακολουθούσε η ταφή του σκανδάλου, λες και αντικείμενο της έρευνας ήταν τα φορολογικά στοιχεία της υπηρεσίας που λήστευαν εν ψυχρό οι εγκάθετοι απατεώνες που απάλλασαν. ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΑΚΙΤΖΗ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙΣ γιατί έχω προσωπικές «εμπειρίες»

4.— Είπε επίσης, ότι αν μπαίνει δερβέναγας, ότι θέλει να του επιτρέψουν να μπλοκάρει λογαριασμούς που ΑΥΤΟΣ θεωρεί ύποπτους για εξαγωγή κεφαλαίων και ξέρετε γιατί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ο κατά Πάγκαλο Κοπρίτης??? Γιατί ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ αφού κατέχει μια τέτοια θέση και φαίνεται να αγνοεί, ότι η ΕΕ δεν επιτρέπει κρατικό παρεμβατισμό και παρεμπόδιση στην ελεύθερη ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, την οποία έχει επιβάλει η συμμορία των Βρυξελλών, ακριβώς, για να δραπετεύουν κεφάλαια από Ελλαδιστάν, από Πορτογαλιστάν κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου