Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ

Το άρθρο των Financial Times της Γερμανίας έχει σοκάρει το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινής γνώμης.Ακόμη κι αυτούς που ούτε θέλουν να βλέπουν τον Τσίπρα,πόσο μάλλον να τον ψηφίσουν.

Το μόνο που μένει να δούμε μέχρι την Κυριακή των εκλογών είναι και πτήσεις αεροσκαφών που θα πετάνε …προκηρύξεις με κείμενα που θα νουθετούν όσους σκέφτονται να ψηφίσουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θεωρούν σωστό οι Γερμανοί.Και για να μην μπερδευόμαστε,ίσως είναι καλύτερα να πετάνε κατ΄ ευθείαν τα ψηφοδέλτια που θέλουν να ρίξουμε στη κάλπη! Τώρα που δεν χρειάζεται και σταυρός θα είναι πιο εύκολο!

Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να γραφτεί το άρθρο στα ελληνικά στη πρώτη σελίδα των FT. Άρθρο καθοδήγησης ψηφοφόρων!. Όποιος την είχε είναι βέβαιο ότι... 


Δεν γνωρίζει τίποτα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ανέχονται πολλά, περισσότερα απ΄ ότι νομίζουμε,αλλά δεν δέχονται να τους αντιμετωπίζουν ως πρόβατα και να θίγουν την αξιοπρέπειά τους. Και μην ξεχνάμε ότι ήδη ανέχονται εδώ και τρία χρόνια να κάνουν τα πειραματόζωα.

Το τι θα ψηφίσει ο Ελληνικός λαός είναι δική του απόφαση,δικαίωμα και καθήκον του κάθε Έλληνα πολίτη. Από επιλογές κομμάτων άλλο τίποτα. Από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά από τα παραδοσιακά κόμματα έως νέα σχήματα. Έχουμε επιλογές πολλές.

Συνεπώς οι Γερμανοί καλό θα είναι να πάψουν να ασχολούνται με το τι θα ψηφίσουμε.Θα μάθουν κι αυτοί,όπως κι εμείς το βράδυ της Κυριακής.Δεν χρειαζόμαστε “ψυχολογικές επιχειρήσεις” οι οποίες στα μέρη μας έχουν συνήθως τα αντίθετα από τα επιδιωκώμενα αποτελέσματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου