Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΟΡΘΙΟΣ... ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ

Ποτέ άλλοτε η αξιοπρέπεια ενός λαού δε βιάστηκε τόσο όσο βιάστηκε η αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού στην πορεία προς τις κάλπες της 17ης Ιουνίου.


Στοιχειώδης κανόνες δεοντολογίας κουρελιάστηκαν…
Τυπικά προσχήματα στις διακρατικές σχέσεις δεν τηρήθηκαν καν…
Ο τελευταίος ανθυποκομισάριος τσάκωνε όποτε γούσταρε ένα μικρόφωνο και εξεβίαζε την ελληνική κοινωνία. Χυδαία... Απροκάλυπτα... Προκλητικά…
Τώρα απειλούν με γκεσταπίτικη αρμάδα που θα εισβάλει στη χώρα μας, προκειμένου να καταλάβει τράπεζες και ΑΤΜs αν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι της απολύτου αρεσκείας τους.

Ο απόλυτος ξεπεσμός… Η απόλυτη ταπείνωση ενός λαού… Αλλά και το απόλυτο ξεβράκωμα του προσκυνημένου πολιτικού προσωπικού του.

Ενώ θα περίμενε κανείς, με αφορμή όλες αυτές τις εξελίξεις και τα γεγονότα ντροπής που μεσολάβησαν, από το σύνολο των πολιτικών ηγετών... 


Να ομονοήσουν στην απερίφραστη καταγγελία των πρωταγωνιστών και των χορογράφων…

Ενώ θα περίμενε κανείς από το σύνολο των πολιτικών ηγετών να βγουν μπροστά και να δηλώσουν απερίφραστα ότι…
-Σε μια τέτοια Ευρώπη, δεν αισθανόμαστε σύμμαχοι αλλά Φιλιππινέζες…
-Μια τέτοια Ευρώπη, δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να την εγκωμιάζουμε, αλλά έχουμε δεκάδες αφορμές να καταγγέλλουμε στα διεθνή φόρα την ύπαρξή της…

Ενώ θα περίμενε κανείς από το σύνολο των πολιτικών ηγετών να βγει και να προειδοποιήσει με τρόπο απόλυτα κατηγορηματικό, πως αν δε σταματήσει αμέσως αυτή η αθλιότητα, η Ελλάδα θα διαχωρίσει άμεσα τη θέση της από αυτή τη συμμορία, και θα καταγγείλει διεθνώς αυτές τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις…

Αυτοί… Οι ελεεινοί και τρισάθλιοι «ηγέτες» μας…
Αυτοί οι ξεγάνωτοι τενεκέδες που ζητούν την ψήφο των πολιτών για να εκπροσωπήσουν υποτίθεται την άποψη και τα συμφέροντά του…

Έφτασαν στο ύψιστο σημείο της απόλυτης ταπείνωσης, να επικαλούνται ως τεκμήριο της δικής τους "καταλληλότητας" την αθλιότητα των συμμοριών, προκειμένου να αποδείξουν
-Ποιος σέρνεται περισσότερο από τον άλλο στη λάσπη της υποταγής…
-Ποιος θα αποδειχτεί περισσότερο πρόθυμος και πιο προσκυνημένος, πρόθυμος εκτελεστής του λαού του στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Η Γκεστάπο επιχείρησε να ταπεινώσει εσένα αλλά ξεβράκωσε τα τσιράκια της.

Ντροπή και αίσχος στους άθλιους προσκυνημένους, που ενώ έχουν το θράσος να συνεχίσουν να εξαπατούν και να περιπαίζουν αυτό το λαό, απέδειξαν πως δε διαθέτουν ίχνος εθνικής αξιοπρέπειας για να στείλουν στον αγύριστο τους μαφιόζους της πολιτικής, που όλη αυτή την περίοδο επιχειρούν να εκβιάσουν τη συνείδηση και την προσωπική του αξιοπρέπεια, και τώρα απειλούν ανοικτά με Γκεσταπίτικο απόσπασμα που θα αναλάβει την επιτήρηση τραπεζών και ΑΤΜs, μέσα στην Ελληνική επικράτεια.

Ξεβρακώθηκαν... ζυγίστηκαν... και βρέθηκαν να μη διαθέτουν ίχνος εθνικής υπερηφάνειας. Τώρα πια το ξέρεις...

Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Καμμένος και λοιπές πολιτικές φούσκες, όχι μόνο δεν τόλμησαν να φτύσουν κατάμουτρα τους εκβιαστές τις συμμορίες και τα επιτελεία τους, αλλά επιχείρησαν να συναγωνιστούν σε εθελοδουλία και ραγιαδισμό, για το ποιος θα είναι την επαύριον το καλύτερο παιδί και ο αποτελεσματικότερος συνομιλητής τους.

Αυτοί που σήμερα δεν τόλμησαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της εθνικής υπερηφάνειας αντιστεκόμενοι στην ταπείνωση και την προσβολή, θα επιχειρήσουν αύριο να μοστράρουν ως «διαπραγματευτές» σε ένα σικέ παζάρι που θα υποθηκεύσει το μέλλον του τόπου μας οριστικά.

Ντροπή σ αυτούς αλλά ντροπή και σε σένα που θα προσπεράσεις άκριτα αυτό το αίσχος και θα φτάσεις στην κάλπη με τα ψηφοδέλτια του ραγιαδισμού και της ταπείνωσης.

Αυτή την Ευρώπη θέλεις???
Γι αυτή την Ευρώπη χύνουν τόση βρωμιά και τόσο δηλητήριο ντόπιοι και ξένοι ελεεινοί αχυράνθρωποι???
Αυτό είναι το μέτρο της αξιοπρέπειάς σου??? Να σε κτυπούν στην πλάτη όταν συνηγορείς με τις επιλογές τους και να σε αντιμετωπίζουν ως σκουπίδι όταν τολμάς να σταθείς όρθιος???
Με αυτής της Ευρώπης το πατσαβουρόχαρτο ως νόμισμα θα δεχτείς αύριο να πληρώνουν τον απαξιωμένο ιδρώτα σου, το επίδομα της δυστυχίας σου, και το κερί για το δολοφονημένο συγγενή σου???

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της αυριανής παρωδίας, δε θα έχει απολύτως καμία αξία για  όποιον έχει στην ψυχή του έστω και ελάχιστη αγάπη γι αυτή την πατρίδα, για όποιον συνειδητοποιεί στοιχειωδώς την ευθύνη του ως γονιός απέναντι στα παιδιά του και στον εφιάλτη που του επιφυλάσσουν.

Το αποτέλεσμα της αυριανής παρωδίας δεν μπορεί και δε θα διαθέτει κανενός είδους νομιμοποίηση

Στην κάλπη της ντροπής και του αίματος… στην κάλπη της ταπείνωσης και της προστυχιάς που ανοίγει σε λίγες ώρες, θέλουν να σε οδηγήσουν γονατιστό για να βγάλεις προσκυνημένους στην εξουσία.

Φρόντισε στο αυριανό παραβάν να μπεις όρθιος για να βγεις περήφανος. Η πραγματική μάχη θα ξεκινήσει μετά τις 18 Ιουνίου και αν αυτή τη μάχη θέλεις να την κερδίσεις, φρόντισε να μην είσαι ραγιάς.

Τους ραγιάδες τους έζησες. Δε βρήκαν το θάρρος να ταπεινώσουν τις συμμορίες. Αυτό που έκαναν ήταν να χρησιμοποιήσουν ως σημαία τη βρωμιά και τον εκβιασμό εναντίον σου.

Φρόντισε να μη τους μιμηθείς… Τα παιδιά σου θέλουν γονιό περήφανο για να τα εμπνεύσει στη ζωή που τους επιφυλάσσουν.


Και θα είναι καλό αν δε σημαδέψεις το δικό σου τον κρόταφο.

1 σχόλιο: