Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΑΜΗΧΑΝΑ ΤΟ ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ... ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ.

Ο χάρτης της εγκληματικότητας στη χώρα μας άλλαξε και πλέον μεταλλαγμένες μορφές παραβατικότητας έκαναν την εμφάνιση τους. Οι ληστείες των τραπεζών, μεταμορφώθηκαν σε εισβολές σε σπίτια, και τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, αποδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη μετάλλαξη της εγκληματικότητας. Μέχρι πριν δύο χρόνια, είχαμε μια ληστεία σε τράπεζα κάθε 48 ώρες, πλέον τους τελευταίους 13 μήνες, τα χτυπήματα σε τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 30.

Πριν την κρίση, το φαινόμενο των ληστών – εισβολέων σε οικίες ήταν ανύπαρκτο και ουσιαστικά περιοριζόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις ληστρικών επιθέσεων από «επαγγελματίες» ποντικούς σε βίλες και επαύλεις απόμερων περιοχών.

 Σήμερα, έχουμε κατά μέσο όρο...


Δύο εισβολές κάθε βράδυ μόνο στην Αττική από τουλάχιστον δέκα μεγάλες και μικρές συμμορίες σκληρών αλλοδαπών κακοποιών, που ενεργούν στη λογική του «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…».

Η μετάλλαξη της εγκληματικότητας, σπείρει το φόβο και τον τρόμο στους πολίτες που πλέον νιώθουν ανασφάλεια ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Πλέον 5 μεγάλες συμμορίες ληστών με καλάσνικοφ και τουλάχιστον 10 μικρότερες δρουν σε όλη την Αττική. Η Αστυνομία, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της μεταλλαγμένης εγκληματικότητας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Δεν είναι εύκολο να περιπολούν αυτοκίνητα και μηχανές όλο το 24ωρο σε όλη την Αθήνα και οι αστυνομικοί να επιδίδονται σε κλεφτοπόλεμο δεκάδων ομάδων αλλοδαπών που δρουν …. όπου να’ ναι και χωρίς σχέδιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου