Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟΜΟΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ

Και φυσικά η τρομολαγνεία έχει την τιμητική της...
 
«Αν δεν υπάρξει κυβέρνηση στις 18 Ιουνίου και πολιτική αναδίπλωση των κομμάτων, τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρόβλημα θα καθολικευτεί όχι μόνο στα φάρμακα αλλά και στα τρόφιμα», δήλωσε στον  ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, επισημαίνοντας με νόημα ότι «στο τέλος του 2012 η Ελλάδα δε θα μπορεί να ζει πλέον με ψευδαισθήσεις».

Ο κ. Λοβέρδος άσκησε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι... 
 
Αντί να κάνει διακομματική πολιτική, επέλεξε να βάλει στο θέμα στην προεκλογική εκστρατεία, ενώ επέμεινε ότι το θέμα με τα φάρμακα δε μπορεί να λυθεί από μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, γι΄αυτό όπως είπε, ζήτησε τη στήριξη του κ. Κίττα, και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το θέμα θα έχει διαγραφεί αύριο από την επικαιρότητα.

«Επί δύο χρόνια ο κ. Λοβέρδος ήταν ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτή τη στιγμή ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στην υγεία ήρθε με το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων» είπε από την άλλη στο σταθμό ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρης Βαρνάβας.

«Είστε άνανδρος» του απάντησε παρεμβαίνοντας ο κ. Λοβέρδος, προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που φοράει μία μπλούζα και το παίζει γιατρός, να κάνει τον ψηφοσυλλέκτη με ένα θέμα που αφορά τους καρκινοπαθείς».

Ο κ. Λοβέρδος κάλεσε τον κ. Βαρνάβα να ζητήσει συγνώμη και να μιλήσει συγκεκριμένα σε ποιες συγκεκριμένες ιδιωτικές εταιρίες αναφέρεται.

"Θα σας στείλω τόμο με τις καταγγελίες", ανταπάντησε ο κ. Βαρνάβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου