Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ…

Του δώσατε για μια μέρα το δικαίωμα να είναι κυρίαρχος, κι αυτός αποφάσισε να στρέψει την κάνη του όπλου στον ίδιο του τον κρόταφο.


Δεν την μπορεί την ακυβερνησία ρε παιδί μου. Θέλει κυβέρνηση. Θέλει νταβατζή.
Εδώ και δυο μήνες βλέπει τα δημόσια έσοδα να έχουν πατώσει και σπαράζει η καρδιά του.
Θέλει να πληρώσει τους φόρους του και δε βρίσκει εισπράκτορα να τους εισπράξει.
Αισθάνεται ασυνεπής μέχρι αηδίας απέναντι στους συμμάχους - ευεργέτες του που τον δάνεισαν στις δύσκολές ώρες, και θέλει κάπου να παραδώσει κι αυτός το κάτι τις του για να τους επιστραφεί.

Νομίζετε δεν αντιλαμβάνεται την ευθύνη του απέναντι στο θεόσταλτο Κοτζαμπάση??? Τον παρεξηγήσατε...


Μια βολτίτσα έκανε γύρω – γύρω να δει τι παίζει, και ξαναγύρισε στο γαλάζιο μαντρί.
Γιατί ξαναγύρισε??? Διότι πίστεψε ότι το χθεσινό ανδρείκελο της υπογραφής στο μπακαλόχαρτο της Μέρκελ, θα είναι ο αυριανός ηγέτης της «σωτηρίας» του.

Κυβερνήστε τον λοιπόν τον μακάκα…
Αύριο που θα αυτοκτονεί σαν μεθυσμένο κοτόπουλο σε κάποια γειτονιά, θα πρέπει να ξέρει σε ποιόν αφιερώνει το κουφάρι του, αφού γι ακόμη μια φορά δε θέλησε να το μετατρέψει σε εργαλείο ανατροπής.

Κυβερνήστε μας τους μακάκες…
Δεν μας κλέψατε όλο το απόθεμα αξιοπρέπειας. Έχουμε κι άλλο. Στείλτε κάποιον να το πάρει κι αυτό που να πάρει ο διάβολος…
Είμαστε μόνο 1,5 εκατ. άνεργοι. Φροντίστε επιτέλους να γίνουμε περισσότεροι…
Οι ευεργέτες μας έχουν εκκρεμότητες ακόμη που θα πρέπει να διευθετηθούν. Με ποιους θα συνεννοηθούν για να τις δρομολογήσουν??? Μόνοι τους θα κυβερνήσουν??? Χωρίς υπασπιστές  και πολιτικές Φιλιππινέζες??? Δεν είναι πρέπον.

Κυβερνήστε μας τους ηλίθιους…  
Και φροντίστε πρωτίστως να μη διασαλευτεί το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Θέλουμε να πληρώνουμε τα χαράτσια μας σε ευρώ…
Σε ευρώ θέλουμε να πληρώνουμε και τους φόρους μας…
Σε ευρώ να χρωστάμε ότι χρωστάμε στο δημόσιο, στις τράπεζες και αλλού.

Και κυρίως…
Όταν θα φτάνει στα χέρια μας το «μαγικό χαρτάκι» της κατάσχεσης, θέλουμε να βλέπουμε έναντι πόσων ευρώ χάνουμε το σπίτι μας και τη ζωή μας. Έχει άλλη χάρη να αισθάνεσαι τη μαγεία ότι ακόμη και τη στιγμή που καταστρέφεσαι παραμένεις ευρωπαίος.
Δεν μπορούμε να το δεχτούμε να γράφεται σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα πλην του ευρώ η τελευταία πράξη του δράματος. Δεν είναι πρέπον.

Κυβερνήστε μας λοιπόν τους μακάκες… Τέτοιοι που είμαστε εσείς μας αξίζετε.

2 σχόλια:

  1. Εσείς που φαίνεστε να ψάχνετε τα θέματα κε Κυριακόπουλε,απορώ πως βγήκε το τόσο εύκολο συμπέρασμα για τους μακάκες και ηλίθιους Έλληνες.Ή μήπως δε τα ψάχνετε.Με όλο το σεβασμό, καλημέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερε γέλια. Σε λίγο θα έρθει η Τρόικα και, θα αρχίσουν, τα κέρδη μας ! Κάθε νέο φόρο που θα τους επιβάλει η Τρόικα, θα είναι μια ΄΄ νέα νίκη ΄΄ για την Λαοπρόβλητη Νέα μας Κυβέρνηση. Ετοιμαστείτε να χορτάσουμε νίκες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή