Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, ΕΞΩΕΘΝΙΚΩΝ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ… ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ…


Διαπλοκή και συμμορίες πιέζουν. Αυτό που θέλουν είναι να σχηματιστεί απαραίτητα κυβέρνηση υποταγής και εθνικής μειοδοσίας, με πολιτικό προσωπικό υποταγμένο στην επικυριαρχία των συμμοριών.

Από σήμερα κιόλας οι μάσκες αρχίζουν να κατεβαίνουν, και το φαιδρό πρόσωπο του πολιτικού καιροσκοπισμού αρχίζει να αποκαλύπτεται.

Το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν προϊόν πρωτοφανούς εκβιασμού και απροκάλυπτης επέμβασης εξωθεσμικών και εξωεθνικών κέντρων…
Αυτή τη πρωτοφανή και ανεπίτρεπτη πολιτική βρωμιά, κανείς από τους φιλόδοξους πολιτικούς μνηστήρες δε την καταδίκασε…

Ποτέ και κανένας λαός εκβιάστηκε με τέτοιο απροκάλυπτο τρόπο προκειμένου να οδηγηθεί σε υπαγορευμένες επιλογές...


Σε ποιά άλλη χώρα του κόσμου θα συνέβαινε αυτή η αθλιότητα και δε θα είχαν γυρίσει ανάποδα ακόμη και οι πέτρες???

Με αυτό το αποτέλεσμα έκτρωμα, αναγορεύεται σε κυβερνητική δύναμη ένα πολιτικό κόμμα και ένας πολιτικός αρχηγός που πρωτοστάτησε με την πολιτική του και με την υπογραφή του στην παράδοση της χώρας στις δυνάμεις της κατοχής, σε αυριανό κυβερνήτη – κατοχικό τοποτηρητή.

Αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα που είναι προϊόν εκβιασμού και πολιτικής εξαπάτησης, δεν έχει καμία απολύτως νομιμότητα και δεν μπορεί να οδηγήσει σε κυβερνητική λύση.

Το απονομιμοποιεί η προσωπική και η εθνική μας αξιοπρέπεια…
Το απονομιμοποιούν οι δολοφονημένοι συνάνθρωποί μας…
Θα το απονομιμοποιήσουν και θα κατακρημνίσουν την όποια κυβέρνηση παρωδία σχηματισθεί, οι αυριανοί αγώνες των ταπεινωμένων και εξαθλιωμένων Ελλήνων, στο πεζοδρόμιο που χτίζονται οι πραγματικές πολιτικές και οι αληθινές υποθήκες για τη ζωή μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου