Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ»… ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Οι «Αγανακτισμένοι»… Όλοι εκείνοι που σήμερα σιωπούν, ενώ επιχειρείται να συγκροτηθεί κυβέρνηση με βάση ένα εκλογικό αποτέλεσμα που δε διαθέτει καμία απολύτως νομιμότητα, αφού ήταν αποτέλεσμα εκβιασμών, πολιτικής εξαπάτησης και πρωτοφανών διεθνών παρεμβάσεων που κατέλυσαν στην πράξη την εθνική κυριαρχία.

Εκείνοι που αμφισβητούσαν τους πάντες και τα πάντα… Εκείνοι που δεν άκουγαν κανέναν και τίποτε τις ημέρες της επικοινωνιακής δόξας… Εκείνοι που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και έγραφαν Συντάγματα στην πάνω και στην κάτω πλατεία…

Όλοι αυτοί που ξαφνικά εξατμίστηκαν… Όλοι αυτοί που προεκλογικά εξαφανίστηκαν ενώ παιζόταν το θέατρο του παραλόγου και του ανεπίτρεπτου εκβιασμού.

Που είναι σήμερα όλοι τούτοι???
Η πολιτική συναλλαγή επιχειρεί να παραδώσει «συναινετικά» στο Σαμαρά την κυβερνητική εξουσία προκειμένου να τηρήσει με «αξιοπρέπεια» την υπογραφή του στο μπακαλόχαρτο της Μέρκελ.

Η Νέα Δημοκρατία βέβαια... 


Ανεδείχθη πρώτο κόμμα, αλλά δε διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή.
Γιατί λοιπόν οι …λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις (ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ) να του εξασφαλίσουν συγκατάθεση, συμμετοχή ή ανοχή???
Που είναι λοιπόν οι «αγανακτισμένοι» και το αόρατο χέρι που τους συντόνιζε???
Που είναι να διαδηλώσουν και να απαιτήσουν να μη δοθεί καμία στήριξη… καμία ανοχή σε μια πλειοψηφία που είναι προϊόν βίας, εκβιασμών και πρωτοφανούς πολιτικής εξαπάτησης???

Το εκλογικό αποτέλεσμα, ως αποτέλεσμα διεθνών συμμοριακών εκβιασμών, δε διαθέτει καμία απολύτως νομιμότητα. Πως είναι λοιπόν δυνατόν ένα παράνομο αποτέλεσμα να αποτελέσει τη βάση της συναλλαγής για την ανάδειξη κυβέρνησης στον τόπο???

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου