Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ

Εύγε, δήμαρχε Αλεξανδρουπόλεως! Σιωπή συνενόχου από τους λοιπούς δημάρχους Θράκης. Αναίσχυντα αντεθνική επιστολή της Π.ΕΚ.Ε.Μ... 

Ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, με πρωτοφανή δημοκρατική και εθνική ευαισθησία, όπως θα άρμοζε σε κάθε δήμαρχο της ακριτικής Ελληνικής Θράκης επέστρεψε επιστολή της Π.ΕΚ.Ε.Μ, που αναφερόταν συλλήβδην σε «Τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης».
 
Η απάντηση του δημάρχου αποτελεί μνημείο θάρρους, και θα πρέπει να αποτελεί στο εξής ΟΔΗΓΟ πολιτικής και εθνικής δράσης κάθε δημάρχου, κάθε περιφερειάρχη και... 


Κάθε διοικητικού υπαλλήλου της ελληνικής Θράκης. Η Θράκη έχει ανάγκη από τέτοιους άνδρες και όχι από συμβιβασμένες μετριότητες και φοβισμένα ανθρωπάκια.

Τι είναι η ΠΕΚΕΜ; Πρόκειται για την «Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρεία της Μειονότητας Δυτικής Θράκης», η οποία έχει έδρα την Κομοτηνή και μεταξύ άλλων σκοπεύει να δημιουργήσει τουρκικά εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ιδρύματα στην Ελληνική Θράκη. Με λίγα λόγια να προωθήσει τον εκπαιδευτικό και πολιτισμικό εκτουρκισμό στην περιοχή μας.


ΖΑΓΑΛΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου