Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΑΣ

Πριν μερικούς μήνες, το ...βλαστάρι του χάλυβα, των τάνκερς, των τραπεζών, των πολυτελών και προκλητικών σε μέγεθος κότερων, προσπαθούσε να διασχίσει το Σύνταγμα, Σάββατο μέρα με τη πλατεία γεμάτη αγανακτισμένους παντός Σαββάτου, για να φθάσει στο Κινγκ Τζορτζ, όπου στο μεγάλο πριβέ σαλόνι τον περίμενε ο καπουτσίνος του.

Φωτογράφος τις, τον τράβηξε τυχαία με τη κάμερα, αλλά άργησε να καταλάβει ποιος είναι ο ξέμπαρκος που διέσχιζε τη πλατεία ….ζοχαδιασμένος!!! Ναι, φουλ στη ζοχάδα ο υιός-χάλυβας Παναγιώτης με τους φουσκωτούς. Άργησε να καταλάβει, διότι με τα κρατικά μισθώματα, ο εγκέφαλός του είναι ρυθμισμένος στις 33 στροφές. Έτσι η φωτογραφία έμεινε άχρηστη επί του επικαίρου της.

Όταν φίλος του είπε “ρε μαλάκα, αυτός δεν είναι ο γιος της χαλυβουργικής και του κότερου???” ήταν σχεδόν αργά, διότι... 


Ο Καζάκης είχε βαρεθεί να περιμένει να χριστεί αρχηγός της πλατείας και είχε αποχωρήσει, για να προλάβει να κατασκευάσει στο ίδιο εξάμηνο, το τέταρτο κόμμα του!!! Έτσι η πλατεία άδειασε και χωρίς το φέγγος της καραφλής ιδέας παντός Καζάκη βυθίστηκε στο σκότος της χούντας!!!

Η ιστορική προ καπουτσίνου φωτογραφία του ευγενούς γόνου της χάλυβος και του κότερου, πουλήθηκε κοψοχρονιά δεξιά κι’ αριστερά, χωρίς υπότιτλο, προς ελεύθερη χρήση. Έτσι ο κάθε μακάκας συγγραφεύς της χαλυβδωμένης από ολυμπιακών αγώνων σοσιαληστρικής μας πτώχευσης, κατασκεύασε και δημοσίευσε και από μια διαφορετική μαλακία, για να φτιάξει ένα ηλίθιο φιλολαϊκό προφίλ, στον γιο, της παραλίγο και πρόεδρο δημοκρατίας του ψευδοΠΑΣΟΚ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ Νο 1:
Ανάμεσα στους εκατοντάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στην Ομόνοια για να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ήταν και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρισκόταν κάτω από την εξέδρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας, δίπλα στη σκηνή μαζί με τρεις φίλους του και μια νεαρή φίλη του.
Ντυμένος απλά με βερμούδα και μαύρο μπλουζάκι , παρακολούθησε με όλη την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και πολλές φορές δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του χειροκροτώντας.
Σύμφωνα μάλιστα με Χειροκρότησε μάλιστα με πάθος όταν στο τέλος της ομιλίας ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίαζε μέλη ξένων αριστερών οργανώσεων ή κομμάτων και ειδικά όταν αναφέρθηκε στο κίνημα “Occupy Wall Street”.
O Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε διακριτική παρουσία, κάποιοι τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν.
Όταν κάποιοι άρχισαν να τον συγχαίρονται για τις πολιτικές του τοποθετήσεις, εκείνος απλά τους ευχαρίστησε, συνεχίζοντας να παρακολουθεί την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα — Η παπαριά ανήκει στο NEWS 247 .

 ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ Νο 2
Μπορείτε (αν αντέχετε) να διαβάσετε σε διαφορετική εκδοχή πλήρους ανηθικοπλαστικού μυθιστορήματος, στη “πηγή Φωτογραφίας”  nocomments.gr  που όμως ….προέρχεται απ’ αλλού!!! Θα δείτε ένα ανακάτεμα Τσίπρα της Ομόνοιας με τους αγανακτισμένος στο ….Σύνταγμα. Με όσα διάβασα, στο τέλος έβαλα τα κλάματα….
Για τη κατάντια που δε λέει να μας αφήσει!!!…
ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ…. Η τσιγκούνα Γιάννα πάλι σε λάθος άλογο ποντάρισε για να εκπληρώσει τα πολιτικά απωθημένα της και πέρασε ΣΥΡΙΖΑ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου