Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

Επειδή ο επιφανής πολιτικός πρωκτοκυβιστής αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. συμπεριφέρεται ώσπερ ταύρος εν υαλοπωλείο –μετά το κομματικό στραπάτσο στις εκλογές της 6ης Μαΐου- θεώρησα σκόπιμο να υπενθυμίσω τούτο τον χαρακτηρισμό τον οποίο απέδωσε στους πολιτικούς του αντιπάλους, για τους οποίους είπε: «Χαμαιλέοντες της πολιτικής που κάνουν κωλοτούμπες» («ΤΗΛΕΑΣΤΥ» 15 Μαρτίου). 

Αγνοεί ο ίδιος ότι πριν απ’ όλα και πάνω απ’ όλους ο πρώτος και καλύτερος πολιτικός κωλοτούμπας είναι ο ίδιος. 
Πρόκειται για ένα άθλιο πολιτικό φαινόμενο το οποίο ο γράφων καυτηρίασε με σειρά σχολίων του, αρχής γενομένης με το κείμενό του, το οποίο είχε τον τίτλο: «Οι πολιτικές και ιδεολογικές κωλοτούμπες του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρη» (αναρτήθηκε στις 24 Μαρτίου 2010, σε πολλές ιστοσελίδες). 

Είναι προφανές ότι ο αρχηγός του κόμματος που εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη...


Υπολαμβάνει όλους τους ψηφοφόρους για αμνήμονες αγελαίες μάζες, οι οποίες εσχάτως άρχισαν να σαλεύουν νοητικά! Δυστυχώς για τους πολιτικούς χαμαιλέοντες, η εθνική τραγωδία που βιώνει η Ελλάδα, δεν επιτρέπει πια το «μικροί, μεγάλοι, στο ίδιο καφενείο». 

Πριν από ένα μήνα διακήρυσσε σε όλους τους τόνους και οργίλως ότι: Δεν θα επιτρέψει να πέσει η Ελλάδα στις αγκάλες του Τσίπρα και του Κομμουνισμού. Η αποσύνθεση του ΛΑΟΣ οδήγησε τον Κ. Καρατζαφέρη σε νέα ιδεολογική κωλοτούμπα. 

Τώρα δηλώνει, με την ίδια οργή, ότι: Ο εχθρός και ο κίνδυνος της Ελλάδας ΔΕΝ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αλλά η πρωτιά του Σαμαρά! (Συνέντευξη στο ΕΧΤRA στην εκπομπή «χωρίς Αναισθητικό» στις 22 Μαΐου). Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν και οι συνειδήσεις μαζί με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων. Ελλάδα των τίποτα και του τίποτα...

ΠΑΝ. ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου