Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ

Η κυρία Ρεπούση με το ΜΑΡΑΘΩΝΑ συσκέψεων και δυό απορίες... 

Η Μαρία Ρεπούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου πήρε το πτυχίο της.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σορβόννη από όπου πήρε το διδακτορικό της στην ιστορία. Εργάστηκε στη συνέχεια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατόπιν, από το 1993 μέχρι σήμερα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι σήμερα αναπληρώτρια καθηγήτρια ιστορίας και ιστορικής εκπαίδευσης στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι επίσης συγγραφέας του γνωστού βιβλίου της ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού που... 


Ξεσήκωσε σάλο με τις προκλητικές θέσεις της για το συνωστισμό στη Σμύρνη,τον Κεμάλ,τους Ελληνες που δεν υπήρξαν θύματα,το ανύπαρκτο κρυφό σχολειό κλπ.Και μόλις προχτές εκλέχτηκε Βουλευτής στην Α' Πειραιώς με τη ΔΗΜΑΡ του κυρ-Φώτη!
 Αν δεν είχε ένα τόσο πλούσιο βιογραφικό δηλαδή μπορεί και να μιλούσε για μια... ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ συσκέψεων!!!
Να τη χαιρόμαστε

Απορίες αδαούς:Στο βιογραφικό της γράφει:Η Μαρία Ρεπούση δεν επιδίωξε και δεν είχε ποτέ κανένα δημόσιο αξίωμα.Δηλαδή η θέση της καθηγήτριας στο ΑΠΘ  που κατέχει τι είναι;Αλήθεια τώρα που προέκυψε και το Βουλευτικό αξίωμα θα παραιτηθεί από το ΑΠΘ;
Και κάτι ακόμα:η δημοσίευση στη σελίδα της επωνύμως θετικών τοποθετήσεων μαθητών της Έκτης τάξης του 49ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου Κρήτης σε ποια δεοντολογία στηρίζεται;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου