Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΤΡΕΙΣ+1 ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΜΑΚ@Κ@Σ

Μέχρι να φτάσουν και στην πόρτα σου τα πρώτα κατοχικά εκκαθαριστικά, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω για να δεις πως αξιοποίησες το ρόλο σου ως «κυρίαρχος» τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έμεινες μόνος με το παραβάν. 

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί??? Γιατί δημοσιογράφοι και αναλυτές που επιχειρούσαν να «ντοπάρουν» προεκλογικά την περηφάνια σου, σήμερα εμφανίζονται ικανοποιημένοι με την επιλογή σου???

Είναι περήφανη επιλογή όταν προεκλογικά δηλώνεις σε όλους τους τόνους πως οι ΑντωνοΒαγγέληδες είναι συμβιβασμένοι και ως εκ τούτου ανίκανοι να υψώσουν τη σημαία της εθνικής υπερηφάνειας απέναντι σε κείνους που την επιβουλεύονται, και μετεκλογικά να ξαναστέλνεις τους ίδιους ΑντωνοΒαγγέληδες, τους μέχρι χθες συμβιβασμένους, να διαπραγματευτούν για λογαριασμό σου???
Τι θα διαπραγματευτούν??? Την υπογραφή που θα τους τρίβουν στα μούτρα???
Τι θα τροποποιήσουν??? Την κατηγορηματικότητα των Μέρκελ, Σόϊμπλε, Ρομπάι και λοιπών, που αφού πρώτα σε εκβίασαν τώρα δηλώνουν ευθέως πως: «Ότι συμφωνήθηκε θα τηρηθεί»???

Γιατί??? Γιατί όλοι εκείνοι οι δημοσιογράφοι και αναλυτές που... 


Προεκλογικά ωρύονταν για το βιασμό της δημοκρατίας, ξαφνικά συμβιβάστηκαν με την ιδέα πως ένα εκλογικό αποτέλεσμα απολύτως παράνομο – αφού ήταν προϊόν εκβιασμών και απροκάλυπτων μαφιόζικων παρεμβάσεων - μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την ανάδειξη μιας «νόμιμης» κυβέρνησης που θα διαχειριστεί το μέλλον του τόπου???
Πως είναι δυνατόν μια κοινωνία ολόκληρη να οδηγείται στην κάλπη αλυσοδεμένη από τους δημίους της και αυτό να αντιμετωπίζεται ως θρίαμβος της δημοκρατίας και της νομιμότητας???
Πως είναι δυνατόν το πιο βρώμικο αποτέλεσμα όλων των εποχών να κρίνεται ως "καθαρό" ακόμη και από τον ΣΥΡΙΖΑ (που ήταν η δεύτερη μεγάλη σου περήφανη επιλογή)???

Γιατί??? Γιατί κανείς δε μιλά όταν σήμερα οι τρεις Καρατζαφέρηδες προσπερνώντας τις χθεσινές τους διαβεβαιώσεις, παζαρεύουν στο πιο άθλιο αλισβερίσι, το δελεαστικότερο για τον καθέναν πλιάτσικο των κυβερνητικών αρμοδιοτήτων και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο θα σερβίρουν επικοινωνιακά, νέες κορυφαίες εθνικές υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, με εμπόρευμα τη ζωή και την αξιοπρέπειά σου???

Γιατί??? Γιατί κανείς από δαύτους δε θέτει το θέμα, πως πρωταρχική δημόσια δέσμευση των τριών Καρατζαφέρηδων, θα πρέπει να οριοθετεί σαφή ημερομηνία επιστροφής στα κρατικά ταμεία, των κρατικών επιχορηγήσεων που δόθηκαν στα σημερινά κόμματα – σφραγίδες και που ο πολλαπλά φορολογούμενος Ελληνικός λαός τις πλήρωσε με πόνο και με αίμα για να πίνουν κάποιοι στη υγεία του κορόιδου???

Γιατί??? Γιατί όλοι εκείνοι που μέχρι χθες υποτίθεται ότι σε προκαλούσαν να μη συμβιβαστείς με την πολιτική αθλιότητα, τον ξεπεσμό και τους πολιτικά και εθνικά συμβιβασμένους, σήμερα σε καλούν να αποδεχτείς ένα – μαφιόζικω τω τρόπω – διαμορφωμένο εκλογικό αποτέλεσμα και την – ελεεινώ τω παζαρέματι – κυβέρνηση αχυρανθρώπων που επιχειρούν να συγκροτήσουν οι τρεις Καρατζαφέρηδες???

Μέχρι να βρεις την απάντηση σ αυτά τα ερωτήματα, οφείλεις να θυμάσαι πως…
- Χθες ήσουν εσύ αυτός που έκανε ανεπίτρεπτες εκπτώσεις στην οργή και την αποφασιστικότητά σου αναδεικνύοντας σε πρώτη δύναμη το κόμμα που ο αρχηγός του συνυπέγραψε το υποσχετικό διαχρονικής υποταγής, προκειμένου να του ανατεθεί ο ρόλος του Κοτζαμπάση…

- Σήμερα την εκπτωτική σκυτάλη την πήραν οι «διαμορφωτές» της κοινής γνώμης που ανέλαβαν εργολαβικά να εμφανίσουν ως νομιμότητα και θρίαμβο της Δημοκρατίας, το αποτέλεσμα των πιο ανέντιμων εκλογών που ούτε σε περιόδους δικτατορίας δεν έχουν προηγούμενο πουθενά στην Υφήλιο

- Αύριο την εκπτωτική σκυτάλη θα την πάρουν παραμάσχαλα οι εκπρόσωποι των τριών Καρατζαφέρηδων με προεξάρχοντα τον …υπογεγραμμένο – υποταγμένο, προκειμένου να παζαρέψουν την αξιοπρέπεια που δεν επέδειξες… το μέλλον σου που του γύρισες την πλάτη… και τη ζωή που τους εμπιστεύθηκες για να την οδηγήσουν στο κρεβάτι του Προκρούστη.

Και μέχρι να φτάσουν και στην πόρτα σου τα πρώτα κατοχικά εκκαθαριστικά, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω για να δεις πως αξιοποίησες το ρόλο σου ως «κυρίαρχος» τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έμεινες μόνος με το παραβάν.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ…

ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ


Συγχαρητήρια περήφανε Έλληνα… Πάλι έγραψες ιστορία…

2 σχόλια:

  1. Αυτή την φορά πραγματικά ξεπεράσαμε τον εαυτό μας.

    -Δεν ψηφήσαμε απλά με κύριο γνώμονα τους εκβιασμούς και τον φόβο για την "ΠΙΘΑΝΗ" έξοδο από την ευρωζώνη, που οι πιθανότητες εξόδου παρέμεναν, παραμένουν και θα παραμένουν ίδιες, αλλά παραδεχτήκαμε ότι παραδίδουμε τα όπλα στον εκβιασμό το ψέμα και την απειλή.

    -Η κυβέρνησή "μακράς πνοής" ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που διαλαλεί η μαριονέτα των επικοινωνιολόγων και Ευρωπαίων εταίρων κος Σαμαράς είναι, κατά την γνώμη μου, πιο κοντά στο να χαρακτηριστεί "τελευταίας πνοής" (δεν είναι χαζός ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να είναι αντιπολίτευση) καθώς όχι μόνο δεν είχε ποτέ σκοπό να διαπραγματευτεί αλλά δεν θα κρατήσει τίποτα από το προεκλογικό της προφίλ. Μέσα σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι φοβάμαι ότι θα στιγματιστεί ανεπανόρθωτα ο κος Κουβέλης καθώς θα αναγκαστεί η να συμψηφίσει τα νέα μέτρα και ας μην συμφωνεί η να αποχωρίσει από το κυβερνητικό σχήμα και να χαρακτηριστεί και αυτός εχθρός του EURO ενώ έχει πληγεί η αξιοπιστία του σαν αριστερά, και στις δύο περιπτώσεις θα είναι πραγματικά χαμένος.

    -Οι Έλληνες στην πραγματικότητα, ψήφησαν την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου. Ήδη έχει γίνει προφανές ότι στην ουσία έχουν συναινέσει στην επιβολή του δίχως να το θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FKzlU-gaTiY

    ΑπάντησηΔιαγραφή