Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΡΙΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ... ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΑΝΤΩΝΟΒΑΓΓΕΛΗΔΕΣ... ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ" ΛΑΟΥ

Παγκόσμια πρώτη... Ο "κυρίαρχος" λαός καταδίκασε τα κόμματα του μνημονίου...

Και ένα μήνα μετά ξαναέκανε τα κόμματα του μηνημονίου κυβέρνηση. Εκεί που έχεζε δηλαδή, τώρα κάθισε να φάει... Φοβερός λαός... Τίμησε την ιστορία του και τους δολοφονημένους συγγενείς του.

Ήδη, οι δυο προσκυνημένοι "ηγέτες" που οι υπογραφές του μοστράρουν φαρδιές πλατιές στο συμβόλαιο παράδοσης της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας, στις δυνάμεις της κατοχής, τα ξαναβρήκαν και θα ξανασώσουν αγκαλιασμένοι τη χώρα που παρέδωσαν.

Και όλα αυτά... Με ολίγον μαϊντανό από Κουβέλη, ο οποίος...


Δε θα άφηνε τη χώρα ακυβέρνητη (έτσι είχε δηλώσει προεκλογικά), αλλά και τώρα που τα βρήκαν οι διαχρονικοί συνεταίροι και έτσι η χώρα δε θα μείνει ακυβέρνητη, και ούτε η δική του παρουσία είναι απαραίτητη τυπικά, αυτός συνεχίζει να κωλοτρίβεται στην κλίτσα του τσοπάνη για ολίγη δόξα και ολίγη εθνική ευθύνη.

Πως είπατε??? Ψηφίσαμε??? Για πάμε τώρα και στον καθρέφτη να δούμε ποιός πιάστηκε και πάλι μακάκας...

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΤΗΡΙΑ ΔΙΣ(Ο ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ)
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥΧΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ(ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ),ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ,Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ LOGIC ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ(ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ).ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΔΗΤΙΣΣΑ,ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΟΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΟΝΤΟΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ@ΣΙΑ
    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΑ ΣΤΑ @ΚΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΥΤΗ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ :ΠΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΕΠ 2% ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΣ ΣΧΕΔΟΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ (ΟΥΤΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΥΡΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή