Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Τα πολιτικά τσουτσέκια... Η γενιά του πολυτεχνείου... και τα παιδιά του Λαλιώτικου σωλήνα...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΑΛΛΑ…
Το να βλέπεις τους δοσίλογους να ανασυντάσσονται, να ενώνουν τα κουρέλια τους και να ξαναφτιάχνουν κυβέρνηση προδοτών σε συμμαχία με τους εδώ σιωνιστές, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο. Ένα ξερατό είναι, που πρέπει να το καθαρίσουμε και να το παραχώσουμε στον σκουπιδοτενεκέ μαζί με τα αποκαΐδια της 17-6-2012, αντί να μεμψιμοιρούμε και να αλληλοβριζόμαστε και να μαστιγώνουμε τους κακομοίρηδες και τους (έστω) κουτοπόνηρους και γλείφτες.


Για τους τελευταίους θα ήθελα μια “περίεργη” αντιμετώπιση χωρίς υστερικούς καβγάδες. Οι καβγάδες θα τους συσπειρώνουν και θα τους εγκλωβίζουν στη σαπίλα. 

Από την άλλη, δεν είναι πρέπον να τους δίνεις και αξία, ούτε και να κάθεσαι και να ακούς τους... 


Μόνιμους ή και περιστασιακούς γλείφτες, να σου λένε ότι ψήφισαν ξανά προδότες και ληστές, για να αποκτήσει η Ελλάδα, η πατρίδα, κυβέρνηση, ή για να λένε, ότι με τη προδοτική ψήφο τους “έσωσαν” τη χώρα. Αν καθίσεις και μπλέξεις σε πρόωρες συζητήσεις, στο μοτίβο που βολεύει το ψεύδος του βολεμένου, χαμένος και εκτεθειμένος θα βρεθείς, γιατί δεν θα μπορείς να ελέγχεις τα νεύρα σου.


Και οι ψηφοφόροι που ψήφισαν με υστεροβουλία, ελπίζοντας ότι με τη μαύρη επιλογή τους θα σώσουν το τομάρι τους, αδιαφορώντας αν πεθάνει ο διπλανός τους, χρειάζονται “ειδική” μεταχείριση, ανάλογη της πούστικης συμπεριφοράς τους. Χρειάζονται ένα συνεχές άδειασμα. Σε κάθε περίπτωση που επιχειρούν να με πλησιάσουν, σίγουρα για να με ξαναδουλέψουν, απλά, επικαλούμαι ότι έχω να ασχοληθώ με κάτι σοβαρό και τους γυρίζω τη πλάτη αμέσως.  Αυτούς τους τύπους τους ξέρω ποιοι είναι. Τη προεκλογική περίοδο, ήσαν γεμάτοι ερωτηματικά, δείγμα αποδοχής εκ μέρους τους της ιδεολογίας χρήματος Μέϊρκελ-Ζίμενς. Τους βλέπεις και άμεσα εκνευρίζεσαι, αφού εύλογα τους θεωρείς υπεύθυνους για τη νέα υπό κατασκευή μνημονιακή κυβέρνηση ληστών και απατεώνων.


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ.
Όμως δεν είναι έτσι. Το σύστημα διαφθοράς των σιωνιστών τραπεζιτών και των εξαρτώμενων και ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ και “βιομηχάνων” μεταπρατών (φασοτζήδων της Ευρώπης) δέχθηκε ισχυρότατο χτύπημα και απλά παίζει τα ρέστα του για να μονιμοποιήσει τα κλεμμένα και να κλέψει όσα ακόμα μπορεί από τα δημόσια ταμεία, είτε σαν νόθα ¨ανακεφαλαιοποίηση” που αυτόματα μετατρέπουν σε ….δημόσιο χρέος, είτε με διαιώνιση της φοροδιαφυγής και της εισφοροκλοπής. Ενώνονται για να σκουπίσουν τα ίχνη των σκανδάλων.



Αν δούμε την έκταση των απειλών και εκβιασμών σε ….παγκόσμια κλίμακα σε βάρος μας, σε συνδυασμό με τη πούστικη συμπεριφορά της προδοτικής ομάδας Παπαρήγα, που λειτούργησε απροκάλυπτα σαν αισχρός αναμεταδότης της χρηματοοικονομικής τρομοκρατίας των εντός και εκτός Ελλάδας φορέων της διαφθοράς, τα οφέλη ψήφων του αρχισιωνιστή Σαμαρά είναι ελάχιστα και ΚΥΡΙΩΣ, είναι προσωρινά.



Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΑΝΩΝ.
Αυτή τη στιγμή, δεν θα ασχοληθώ με όλα τα ….θετικά των εκλογικών αποτελεσμάτων, αλλά ενδεικτικά, με ένα ηχηρό παράδειγμα, τη πανίσχυρη συμμορία των Δολιανών. Παρόμοιες συμμορίες, όλα τα διεφθαρμένα κόμματα έχουν, αλλά η συγκεκριμένη είναι κλασική, ήταν πανίσχυρη και είχε ξεπεράσει τη συμμορία Κωνσταντίνου Μητσοτάκη 1965-1993. Με την έννοια “συμμορία των Δολιανών” εννοούμε ένα φασιστικό περιβάλλον που μετατράπηκε σε ένα πολύ βρόμικο πολιτικό κύκλωμα, διαχειριζόμενο από την ψευδοΠΑΣΟΚική “τρόϊκα” των Λαλιώτη, Παπουτσή, Καρχιμάκη.


Από τη πρώτη φάση διαφθοράς του ΠΑΣΟΚ, είχε ξεδοντιαστεί ο Λαλιώτης, ο άνθρωπος που αναλάμβανε να σκεπάζει με ιδεολογία, όλα τα πολιτικά εγκλήματα και όλα τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, κατασκευάζοντας πολιτική πόλωση. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ στον βωμό ενός αρρωστημένου και υπερδιεφθαρμένου κομματικού συμφέροντος.


Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, αν και κατακερματισμένη από το συγκεκριμένο πολιτικό κάθαρμα και τους υποτακτικούς μεταπολιτευτικούς ρουφιάνους του, ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ και τον σκότωσε πολιτικά, πολύ νωρίς. Το τι δύναμη είχε συγκεντρώσει στο ΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης, φάνηκε μέχρι και τις πρόσφατες εκλογές, όπου μεταξύ άλλων, με τη δύναμη της ψήφου του Ελληνικού λαού “εκτελέσθηκαν” (πιστεύω οριστικά), τα πολιτικά τσουτσέκια του Λαλιώτη, Παπουτσής και Καρχιμάκης, που παρίσταναν ψευδώς ….τη γενιά του πολυτεχνείου, ενώ μας προέκυψαν αργότερα σαν παιδιά του Λαλιώτικου σωλήνα. Η μονιμότητα του πολιτικού θανάτου των υπολειμμάτων του φασιστικού συστήματος Λαλιώτη, εξαρτάται από τη στάση που θα κρατήσει απέναντί τους, η ψευδοαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και της κλίκας Τσίπρα. Εδώ δεν μπορώ να αποκλείσω, την αυριανή συμπεριφορά του Τσίπρα, που πιθανόν να εμφανίσει απορροφήσεις διεφθαρμένων και αποτυχημένων ψευδοσοσιαλιστών του πρώην ΠΑΣΟΚ, σαν διεύρυνση.


Οι Παπουτσής και Καρχιμάκης δεν είναι τυχαίοι. Κατ’ αρχήν και οι δύο, για να επισφραγίσουν τον δεσμό τους με τον Λαλιώτη, ο τελευταίος τους πάντρεψε με δύο αδελφές που είναι πρώτες ξαδέλφες του. Κατά δεύτερο λόγο, ο Παπουτσής μακροχρόνιος υπουργός και δελφίνος του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ και ο Καρχιμάκης Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.  Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Παπανδρέου βγήκε βουλευτής χωρίς ψήφους με το ζόρι στην Αχαΐα, και τη συνεχή αποδοκιμασία του ΜΠΕΝιζέλου από τον λαό, τότε το πλήγμα κατά του διεφθαρμένου  ψευδοΠΑΣΟΚ είναι συντριπτικό, σε όλα τα επίπεδά του και κυρίως στην ηγεσία του.


Η παραπάνω ανάλυση, είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ. Θέλει δουλειά πολύ για να πάρουν εκδίκηση όλα τα όνειρά μας και για να ελευθερώσουμε τη πατρίδα μας από τους σιωνιστές τραπεζίτες και τα δουλικά τους.


ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου