Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΕ

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ... Ε ΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ... 

Λαζαρίδης: «Αν δεν κάναμε πρόωρες εκλογές θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων»... 

Με αυτή τη φράση προσπαθεί να δικαιολογήσει την εμμονή της ΝΔ για πρόωρες εκλογές ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλώντας στους Financial Times.

Με τίτλο «Η ελληνική Δεξιά όμηρος των αποτυχιών της» η βρετανική εφημερίδα φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ από την Αθήνα και επικεντρώνει το ενδιαφέρον της πάνω στη ΝΔ.


Το ρεπορτάζ δεν είναι κολακευτικό για το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά, αφού... 


Ο βρετανός δημοσιογράφος παρουσιάζει τη ΝΔ ως ένα κόμμα που δεν έκανε ανανέωση, δεν πήρε αποστάσεις από τις «αμαρτίες του παρελθόντος» και επενδύει στον φόβο των ψηφοφόρων ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την Ελλάδα πίσω στη δραχμή και εκτός ΕΕ.

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλάει στους Financial Times και, μεταξύ άλλων, «προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφαση του αφεντικού του να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές», λέει η εφημερίδα, με το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκμεταλλευόταν ακόμη περισσότερο τις ορδές των ανέργων αν δεν είχαν γίνει οι εκλογές :
«Είναι μια δεξαμενή απελπισμένων ανθρώπων. Εχουν χάσει τα πάντα ή νομίζουν ότι έχασαν τα πάντα. Ζητήσαμε εκλογές γιατί αλλιώς μετά τον Ιούνιο θα είχαμε κυβέρνηση Μπολσεβίκων» δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Λαζαρίδης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ μιλάει και ο δικηγόρος Στάθης Ποταμίτης ο οποίος κατηγορεί και τη ΝΔ ότι ευθύνεται για τη διαφθορά και την αναποτελεσματικότητα που έφεραν τη χώρα στην οικονομική κρίση.
Παρέμβαση κάνει και ο αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος ο οποίος αναφέρει για τη ΝΔ ότι «συνεχίζει να είναι ένα παλαιό κόμμα και αυτό είναι το πρόβλημα. Αν μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα τους θα ήταν πολύ εύκολο να κατακτήσουν μια μεγάλη εκλογική νίκη» επισημαίνει.

IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου