Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ… ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΠΑΡ@Σ

Διότι όταν αυτός ο απίστευτος τύπος τσάκωσε μια κάμερα… την έβαλε μπροστά στη μούρη του… και άρχισε να απαγγέλει «οδηγίες» προς τους απανταχού επαναστατημένους, το μόνο που πιθανά οραματίστηκε, ήταν το δικαίωμά του στον αυτοθαυμασμό, ως επίδοξος τηλεοπτικός ηγέτης του Τσεγκεβαριστάν που ουδέποτε συνετελέσθη στον τόπο μας.

γράφει ο REPORTO

Αυτό… Και μέχρι εκεί μπορούσε να φτάσει ως ψωνάρα μηδενικής αναγνωρισιμότητας, στο βασίλειο των εξεγερμένων που έστησε στο πειραγμένο του μυαλό. Η μαμά του τον ήξερε. Άντε να τον ήξεραν και πέντε δέκα γειτόνοι. Κι ας οραματιζόταν ο ίδιος πως έγινε ξαφνικά ο ηγέτης των μπολσεβίκων που οργανώνει από την παρανομία την εξέγερση των κολασμένων ενάντια στην ξένη κατοχή.

Που να φανταζόταν ο δόλιος πως θα γινόταν σε μια μέρα ο φόβος και ο τρόμος των οχτρών…

Η Μέρκελ και η λοιπή κομαντατούρ προφανώς και δε σκιάχτηκε, διότι... 


Κάτι τέτοιους ονειροπόλους Αμυράδες τους έχει χεσμένους, και καλά κάνει εδώ που τα λέμε. Αν στη θέση του επαναστατημένου νεανία, ήταν κάποιος ηγέτης περιωπής, με ισχυρή κομματική δύναμη και δυναμωμένο μαζικό – λαϊκό κίνημα να τον στηρίζει, τότε βεβαίως και θα είχε κάθε λόγο να ανησυχεί.

Σκιάχτηκε όμως ο Αντώνης, κι έκανε παντιέρα τον «ξεσηκωμό» του Αμυρά, και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτρέψει την εξέγερση των μπολσεβίκων, φοβούμενος μη του χαλάσουν τα όνειρο, γιατί τώρα που ο νεανίας ονειρεύεται έφοδο στα κτίρια της κομαντατούρ, ο Αντώνης ονειρεύεται έφοδο στου Μαξίμου. Κι όταν δυο όνειρα συγκρούονται… αλλοίμονο στους μαλάκες που έχουν την ατυχία να βρίσκονται ανάμεσά τους.

Το εξωφρενικό όμως είναι, πως μαζί με τον Αντώνη, σκιάχτηκαν αρθρογράφοι και ιστοσελίδες, που έχουν γράψει σελίδες επί σελίδων για την πολυσυζητημένη ξένη κατοχή.

Βρε κουνημένοι…
Το να πεις σ έναν ψωνισμένο παπάρα ότι είναι παπάρας, είναι και θεμιτό και αναμενόμενο γιατί τέτοιος είναι…
Το να πιαστείς όμως από το παραλήρημα της απαγγελίας του, και να μιλάς για μυστικούς στρατούς και λοιπές αηδίες, αυτό δεν υποτιμά τον παπάρα. Απλώς μετατρέπει εσένα, σε επίδοξο ανταγωνιστή στο διαγωνισμό της παπαριάς.

Βρε κουνημένοι…
Αν ο παπάρας ήταν ηγέτης του υπό συγκρότηση μυστικού στρατού, θα έκανε απαγγελίες τέτοιου είδους απευθυνόμενος σε χαλβάδες ανά την επικράτεια μέσω του διαδικτύου???
Επειδή κανείς δεν εξήγησε στο ψωνισμένο παληκάρι πως άμα θέλει να το παίξει μακάκας, υπάρχουν τρόποι να το κάνει να φαίνεται και πιο πειστικό, αυτό σημαίνει ότι εσείς βγάλατε είδηση??? Έλα μινί στον τόπο σου…

Για πάμε κι ένα βήμα παρακάτω βρε κουνημένοι…
Ας αφήσουμε στην άκρη την ψωνάρα.
Σεις δεν είστε τόσο καιρό εκείνοι που γράφετε άρθρα επί άρθρων για την ξένη κατοχή, για την μπότα της Γκεστάπο, και για τόσες άλλες ομορφάδες στο διαδίκτυο???
Αν λοιπόν έχουμε κατοχή στον τόπο μας, το ερώτημα είναι απλό. Πως αντιπαλεύεται αυτή η κατοχή??? Πως ανατρέπεται???
Μήπως πετώντας της λουκουμόσκονη από τα μπαλκόνια ή μήπως ξορκίζοντάς την από τα πληκτρολόγια???

Άρα…
Ή δεν έχουμε κατοχή, επομένως μπορούμε να αρκεστούμε στη λουκουμόσκονη…
Ή έχουμε κατοχή, και επομένως κάτι διαφορετικό θα πρέπει να γίνει.
Και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δε γίνεται.

Προσωπικά αναρωτιέμαι τι σας τρόμαξε…
Το ότι ένας παπάρας την είδε ξαφνικά κυβερνήτης του βουνού και απευθύνει τηλεοπτικά διαγγέλματα για ψωνισμένους???
Το ότι η ανατροπή της κατοχής και των δεσμών του σουλτανάτου, προϋποθέτει εμπνευσμένο ηγέτη (και αυτός φυσικά δεν είναι ο παπάρας) και οργάνωση του λαϊκού ξεσηκωμού, κι ενός ισχυρού κινήματος, που δε θα αρκείται στα φάσκελα των πολιτικών, αλλά θα φασκελώσει οριστικά τις πολιτικές της δουλοπρέπειας, της υποταγής, και της εξάρτησης???

Εμένα προσωπικά εκείνο που με τρόμαξε, είναι η ευκολία με την οποία ορισμένοι φλυαρούν για κατοχή και για αντίσταση, χωρίς να εννοούν κατά βάθος τίποτε από τα δυό.

Και κυρίως με τρόμαξε η ευκολία με την οποία τους ξεβράκωσε μια ψωνάρα του διαδικτύου, που έφτιαξε στο μυαλό του τον παράνομο στρατό, κι αυτό αρκούσε για να τρέχει όοοοοολο το «αντιμνημονιακό μέτωπο» να μαζέψει το κάτουρο και το σκατό από τον πισινό του.

Αθάνατη Ελλάς… Και μη χειρότερα να λέμε

ΤΟ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ" ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ"

2 σχόλια:

  1. Ξέχασες και την π@π@ρΩ την Καννέλη που μερικές μέρες πριν φάει τα χαστούκια ελεγε:

    Τους Μενσεβικούς τους έσφαξα και θα σφάξω και εσένα.

    Το βιντεο εδώ.
    http://www.youtube.com/watch?v=v-cuq_ven1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O MEΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ....
    ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΟΧΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ....
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΧΙΖΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΟΠΩΣ: "ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ!" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ : "ΠΡΟΟΟΣΟΧΗ!", ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ"....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ...
    Ο.....ΚΑΫΜΕΝΟΣ......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή