Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν πέρασαν ούτε καν 24 ώρες, και στα απόνερα του ανδραγαθήματος του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, άρχισε ήδη να στήνεται ένα επικίνδυνο σκηνικό, που όσο και αν πελαγοδρομεί ανάμεσα στη γελοιότητα και στις λογικές του ρεβανσισμού, κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να προδιαγράψει ποια θα είναι τελικά η οριστική του εξέλιξη.


Μόλις χθες προειδοποιούσαμε πως: «Καλό θα είναι να αναρωτηθούν όλοι αυτοί που βιάστηκαν να χειροκροτήσουν το σημερινό ανδραγάθημα, για το ποιόν πραγματικά εξυπηρετούν ανάλογες εκδηλώσεις. Το λαϊκό δίκιο??? Τη λαϊκή αγανάκτηση??? Τη δικαιολογημένη κοινωνική αποστροφή στο ελεεινό και τρισάθλιο πολιτικό σύστημα??? Ή μήπως όλους εκείνους που καιροφυλακτούν να επενδύσουν στα επικίνδυνα φαινόμενα του εμφυλιοπολεμικού εθνικού διχασμού με ότι αυτό σημαίνει για την επόμενη μέρα???».

Επιβεβαιωθήκαμε...

Ας δούμε λοιπόν τρεις αντιπροσωπευτικές «συνέπειες» που έρχονται να βάλουν τη σφραγίδα τους στην επόμενη κιόλας μέρα.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Λαθρολάγνοι, λαθροεισβολείς, και κάθε λογής καιροσκόποι του ανθρωπιστικού εργολαβιστάν, που ανέχονται και πριμοδοτούν τον ισλαμοφασισμό που κατακλύζει τον τόπο, οργανώνουν «αντιφασιστικά συλλαλητήρια» σε ολόκληρη την επικράτεια.

Τι κάνουν όλοι αυτοί οι κύριοι δηλαδή???...


Επιχειρούν να επιστρέψουν το χαστούκι του παληκαρά, στο μάγουλο της  Ελληνικής κοινωνίας…
Επιχειρούν να αξιοποιήσουν το χαστούκι του παληκαρά, για να εμφανίσουν στην Ελληνική κοινωνία, πως το δημοκρατικό αντίδοτο στην πρόκληση της Χρυσής Αυγής, είναι η δική τους ρευστή εθνική συνείδηση…
Επιχειρούν δηλαδή να μοστράρουν ως δικαιωμένη τη δική τους πολιτική, πάνω στην οποία πάτησε και γιγαντώθηκε η Χρυσή Αυγή την οποία κατά τα λοιπά ξορκίζουν.
Αυτός ήταν λοιπόν ο πρώτος "καρπός" από το χθεσινό χαστούκι που κάποιοι βιάστηκαν να χειροκροτήσουν.

Πως σας φαίνεται αυτό το «χαστούκι» που έριξε ο Κασιδιάρης στο πολιτικό σύστημα??? Εύστοχο??? Βρήκε το σωστό μάγουλο λέτε το κήρυγμα μίσους που εξαπέλυσε???Απλώς αναρωτηθείτε όλοι εσείς που το φχαριστηθήκατε…
Κωμωδία???... Τουλάχιστον!!!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Τραγικοί ανεγκέφαλοι, που δε διαθέτουν μυαλό περισσότερο από εκείνο του σαλιγκαριού,  έσπευσαν με mails και σχόλια ανά το διαδίκτυο, να ταυτίσουν τον πατριωτισμό με τα χαστούκια, και να ξορκίσουν ως μη πατριωτική, κάθε αντίθεση σ αυτά τα χαστούκια.

Η Χρυσή Αυγή έχει φυσικά τη στρατηγική της, και δικαιούται να την έχει, και φυσικά θα την έχει εφ όσον υπαρχει, ανεξάρτητα από το ποιοί συμφωνούν ή όχι μαζί της. Αλλά όλοι τούτοι οι ξαφνικαξυπνησαμεπατριώτες, που σχολιάζουν χωρίς περίσκεψη, είναι βέβαιο πως δε διαθέτουν ούτε δράμι μυαλό.

Τι λένε λοιπόν αυτοί οι πολιτικοί τενεκέδες???

Δε συμφωνείς με τη Χρυσή Αυγή??? Άρα δεν είσαι πατριώτης.
Δεν υπερασπίζεσαι τη Χρυσή Αυγή???  Άρα ταυτίζεσαι με κείνους που προδίδουν την πατρίδα και τις εθνικές υποθέσεις της.

Τι ισχυρίζονται με δυο λόγια αυτοί οι αμετανόητοι ανεγκέφαλοι??? Ότι πας μη οπαδός της Χρυσής Αυγής = Εχθρός της πατρίδας.

Και αυτό το ανοσιούργημα της σκέψης, το εμφανίζουν ως πατριωτισμό και αγάπη για την Ελλάδα.
Ξανα-αναρωτηθείτε λοιπόν τι μπορεί να σημαίνει για τον Ελληνισμό και τη Δημοκρατία, αν αυτή η αντίληψη καταστεί κυρίαρχη στην Ελληνική κοινωνία.
Τραγωδία???... Τουλάχιστον!!!

Αλλά υπάρχει και ένα ερώτημα που οφείλει ο καθένας να το απαντήσει στον εαυτό του πρωτίστως:
Ποιος σας είπε βρε άδεια τενεκέδια πως έχετε το δικαίωμα εσείς να κρίνετε τον πατριωτισμό που έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης στη δική του ψυχή???
Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα της επιλογής σας. Αλλά ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να αντιμετωπίζετε ως φτηνό εμπόρευμα την πατρίδα, και να την ταυτίζετε με το τάδε ή το δείνα κόμμα κατ αποκλειστικότητα???
Ποιος σας είπε ότι την πατρίδα την υπερασπίζεται εκείνος που θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να στερήσει απ όλους τους άλλους το δικαίωμα να την αγαπούν???
Ποιος σας είπε ότι η πατρίδα έχει ανάγκη από φωνές που διχάζουν το λαό και όχι από πρακτικές που επιχειρούν να τον ενώσουν στα ιδανικά που την προσδιορίζουν???
Και κυρίως ποιος δε σας μαρτύρησε, ότι τα πιστοποιητικά του πατριωτισμού, είναι πιασμένα χέρι – χέρι με κείνα της δημοκρατίας, και κατατίθενται εκεί που δίνεται καθημερινά η μάχη της εθνικής περηφάνιας και της αξιοπρέπειας, και όχι στα χέρια ανεγκέφαλων φαφλατάδων που θεωρούν πως μέσα από σχόλια και φλυαρίες στο διαδίκτυο, μπορούν να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα???

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Και επειδή όπως λέμε: «Σκατά δεν είχαμε… πλάκωσε ένα κάρο», επανεμφανίστηκε ποιος λέτε???
Ο λατρεμένος μας εθνικός τραγωδός. Ο πρωθυπουργός με το πατσαβουρόχαρτο που βγήκε στο Καστελόριζο για να ντροπιάσει την εθνική αξιοπρέπεια του τόπου. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος ΓΑΠ.

Και τι είπε??? Θαυμάστε τον:

«Όσοι θεωρούν ή και καλλιεργούν τη λογική ότι, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, ότι η χρήση βίας ή και η ανοχή στη χρήση βίας είναι δικαιολογημένη για πολιτικούς λόγους, οδηγούν στην καταπάτηση βασικών δημοκρατικών αξιών, οδηγούν την πολιτική ζωή στον εκφασισμό της. Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, είναι να αντιμετωπίσουμε την κρίση με περηφάνια και με την ήρεμη δύναμη της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας που αποτελεί το θεμέλιο αξιών που μας ενώνουν, αντί να μας χωρίζουν.».

Τον πήρε ο πόνος για το μάγουλο της Κανέλλη και το βρεγμένο πουκάμισο της Δούρου λέτε??? Όχι φυσικά.
Τι επιχειρεί λοιπόν αυτό το εθνικό όνειδος??? Να ταυτίσει το χαστούκι του παληκαρά στη μαρίδα του πολιτικού κόσμου, με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή του Ελληνικού λαού, και με τις εκδηλώσεις της αποδοκιμασίας απέναντι σ όλους εκείνους τους αντεθνικούς Εφιάλτες, που δε δίστασαν να ανοίξουν την κερκόπορτα παραδίδοντας ουσιαστικά την εθνική κυριαρχία της χώρας.
Και για όσους επιμένουν να μην καταλαβαίνουν, αυτό που επιχειρεί είναι, μέσα από την απόλυτα θεμιτή απονομιμοποίηση της συμπεριφοράς της Χρυσής Αυγής, να νομιμοποιήσει με δόλιο τρόπο την κορυφαία εθνική προδοσία.
Ξανα-ματα-αναρωτηθείτε λοιπόν τι τελικά εξυπηρετούν ( πέρα και ανεξάρτητα από τα βαθύτερα πολιτικά ζητήματα για τα οποία έχουμε αναφερθεί ΕΔΩ) και ποιόν τελικά εξυπηρετούν ανάλογες πρακτικές και πολιτικές μεθοδεύσεις.

Και για όσους δεν κατάλαβαν θα το ξανατονίσουμε:
Δεν εξυπηρετούν το λαϊκό δίκιο.
Δεν εξυπηρετούν τη λαϊκή αγανάκτηση.
Δεν εξυπηρετούν τη δικαιολογημένη κοινωνική αποστροφή στο ελεεινό και τρισάθλιο πολιτικό σύστημα.

Τους μόνους που εξυπηρετούν, είναι όλους εκείνους που καιροφυλακτούν να επενδύσουν στα επικίνδυνα φαινόμενα του εμφυλιοπολεμικού εθνικού διχασμού με ότι αυτό σημαίνει για την επόμενη μέρα.

Και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν βολικό άλλοθι τόσο στο δωσιλογισμό, όσο και σ όλα εκείνα που υποτίθεται ότι αντιπαλεύουν.

Και όποιος έχει αντίρρηση, αντί να επιδίδεται σε πατριωτικούς δεκάρικους, ας ανατρέξει και στην ιστορία και στα γεγονότα.

Η αλήθεια δε βιάζεται... Εκδικείται!!!




1 σχόλιο:

  1. αν ο Θεος αναγνωριζε τα δημοκρατικα δικαιωματα του διαβολου,θεος θα ηταν ο διαβολος,και ο ουρανος δημοκρατικο ρημαδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή