Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

"ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ" ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο "ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"

Εξιλαστήριο θύμα της αθλιότητας εφευρέθηκε στο πρόσωπο ενός αρχιφύλακα... Συγχαρητήρια... Φυλακείστε κανέναν μισθωτό που δεν πλήρωσε το χαράτσι της υποτέλειας...

Έναρξη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας με αφορμή τη μη εμφάνιση στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων των κατηγορουμένων για συμμετοχή στον Επαναστικό Αγώνα Ν. Μαζιώτη και Π. Ρούπα.

Με απόφαση του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Διοικητής του Τμήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους έχουν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή τους και δεν έδωσαν -ως όφειλαν- το παρών στο Τμήμα Εξαρχείων την 1η Ιουλίου, αλλά ούτε και στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα».

Σύμφωνα με πληροφορίες... 


Σε βάρος τους αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Υπενθυμίζεται ότι αμφότεροι αποφυλακίστηκαν λόγω παρέλευσης του 18μηνου της προφυλάκισής τους.

Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα κινείται με εξαιρετικά αργούς γραφειοκρατικούς ρυθμούς αδιαφορώντας για τις κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις της μη απονομής της, σχολίασε σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση η Δράση.

«Πομφόλυγες λοιπόν οι βαρύγδουπες κατά καιρούς κυβερνητικές εξαγγελίες αλλά και οι δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει προς τη διεθνή κοινότητα», σημειώνει χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι παρήλθαν 18 μήνες και οι δικαστικές αρχές δεν κατάφεραν να δικάσουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση με αποτέλεσμα οι κατηγορούμενοι να κυκλοφορούν νομίμως ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου