Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ "ΚΟΣΤΟΣ" ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...

Κοινοβουλευτικός έλεγχος για τους συμβούλους του Γ. Παπανδρέου... 

Το κόστος που επέφεραν στα δημόσια ταμεία οι αλλοδαποί σύμβουλοι του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου ζητούν να μάθουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νασος Αθανασίου με σχετική ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα οι δύο βουλευτές ζητούν στοιχεία... 


«Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού  κ.  Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ  αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας  του».

Συγκεκριμένα στην ερώτησή τους αναφέρουν: «Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους. 

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί  το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς  το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους  στο μέγεθος των αμοιβών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου