Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

"ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ "ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ" Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΤΣΟΛΑΚOΓΛΟΥ
Στη σημερινή Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα...
Γιατι τοτε υπηρχε ενεργο κινημα αντιστασης και προοπτικη και τελικα ο Τσολακογλου δικαστηκε [οπως ειχε προβλέψει και ο ιδιος..] ενω σημερα ουτε καν αναζητουνται οι υπεύθυνοι που μας παρέδωσαν οικιοθελως στον κατακτητη και μας εφεραν εως εδω..
Δ.Αλευρομάγειρος

Για δείτε...

 
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 46 ΚΑΙ 47 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΤΡΙΑΡΧΗ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ‏ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΠ 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ε.Φ:
Πρόκειται για μαρτυρίες των οποίων η αυθεντικότητα του περιεχομένουν ελέγχεται και φυσικά συνεκτιμάται, με το συνολικό βίο και την πολιτεία του μη εξαιρετέου Τσολάκογλου.
Η αναφορά εδώ σαφέστατα και δεν αποσκοπεί στην ελάφρυνση των συνεπειών του ολέθριου έργου του.
Καταδεικνύει όμως με σαφήνεια την  πραγματική κατάντια στην οποία οδηγεί τον πολιτικό ο ραγιαδισμός και η εθελοδουλεία. Και είναι σημαντικό ότι αυτή η κατάντια αναδειοκνύεται μέσα από τα λεγόμενα του ίδιου του Τσολάκογλου ο οποίος εμφανίζεται να "διοικεί" μόνο το γραφείο που τοιν στεγάζει... Και δεν αυτοκτονεί γι αυτή την κατάντια...

Όπως δεν αυτοκτονούν και οι σημερινοί του μιμητές. Επιμένουν μιμούμενοι ακόμη και την υποκρισία του, ότι δήθεν παλεύουν κι αυτοί όπως κι εκείνος για το καλό του τόπου, θέτοντας τον εαυτό τους στην υπηρεσία των δυνάμεων κατοχής, και την πατρίδα ολάκερη υπό το στυγνό κατοχικό καθεστώς της σύγχρονης Γκεστάπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου