Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΔΩ ΠΟΡΝΗ ΨΕΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ "ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ"...

Aύριο η Ιταλία διαδηλώνει εναντίον της ιμπεριαλιστικής εισβολής στη Συρία!!!… Εδώ η πόρνη ψευδοαριστερά, αποκαλεί το μνημόνιο μονόδρομο! 

Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Συρίας! Ιταλία, Μιλάνο: Για τη Συρία!!!!
ΕΔΩ???…. Η συμμορία Τσίπρα απούσα!!!… Η συμμορία Παπαρήγα απούσα!!!… Σε καμιά βδομάδα, ίσως κρεμάσουν αναμνηστικό πανώ υπέρ της ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, για να μιλήσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα σκλάβων ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ!!!

Ίσως και μια νέα αναμνηστική φωτογραφία με μαύρο ξέκωλο, σε απόσταση ασφαλείας, από φόβο μην είναι η μαυρίλα κολλητική!!!… Τσουτσέκια….

Η ελληνική αριστερά….. Βγήκε χθες και αποκάλεσε το μνημόνιο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ η πόρνη ψευδοαριστερά!!!… Σε ποιο κοιμητήριο, άραγε να χάθηκε η ορίτζιναλ, η ματωμένη???…. Ή έτσι ήταν πάντα???  Μόνο σκύλες περίσσεψαν!!!…


Ποιοι και γιατί στηρίζουν την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία;;;
Kάτω τα χέρια από τη Συρία (Giù le mani dalla Siria!)

2 σχόλια:

  1. θα παω εγω να διαδηλωσω να σωθει ο Ασαντ, ετσι μονο για να δειξω την αντιαμερικανια μου. Δεν μας χεζεις ρε μπαρμπανικο λεω εγω, τοσα χρονια αυτα καναμε στην Ελλαδα και τα αποτελεσματα τα ειδαμε, ας ασχοληθουμε τωρα με τα χαλια μας επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο με αφορά, δεν είμαι ούτε Αντιαμερικάνος, ούτε Αντισημίτης.
    ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ και ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    Όσο για σένα???... Ποτέ δεν έχεις διαδηλώσει... Τύποι σαν και λόγου σου, πτωματοφάγα όρνια μοιάζουν παρά με άλλο ζωντανό. Για "άνθρωπο" ας μη το συζητάμε, σε αφήνει παγερά αδιάφορο.
    Όσο με αφορά, όποτε αγωνίστηκα τίμια και ντόμπρα μαζί με άλλους, ΚΕΡΔΙΣΑ. Δυστυχώς, μαζί με όσους αγωνίζονταν, κέρδιζαν και κάποια ΚΑΘΙΚΙΑ που περίμεναν εκ του ασφαλούς, από τον καναπέ, προσέχοντες μη σπάσουν το νύχι, που το φύλαγαν για να ξίσουν τ' αχαμνά τους.
    Τα χάλια σου, δεν τ' απόκτησες εξ αιτίας μου ΚΟΠΑΝΕ, αλλά από αυτούς που καβαλάνε ετσιθελικά και ασταμάτητα,εσένα και την οικογένειά σου.
    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Τέτοια καθάκια, πολύ ευχαρίστως τα χέζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή