Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" - όπως ό ίδιος ισχυρίζεται - ΑΛΛΑ ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ...

Δεν πρόκειται για την αποφασιστικότητα που οφείλει να επιδεικνύει κάθε ηγέτης που σέβεται τον εαυτό του και την κοινωνία που εκπροσωπεί.

Ο Αντώνης Σαμαράς, δεμένος χειροπόδαρα από τις πολιτικές του δεσμεύσεις και τις ταπεινωτικές του υπογραφές, η μοναδική αποφασιστικότητα την οποία μπορεί και είναι αποφασισμένος να επιδείξει, είναι να εξαπατήσει γι ακόμη μια φορά την Ελληνική κοινωνία και να προωθήσει χωρίς αναστολές, το σχέδιο - εφιάλτη που του έχουν υπαγορεύσει... που έχει προσυπογράψει...και που για την υλοποίησή του επεδίωξαν με νύχια και με δόντια να εκλεγεί.

Είδατε κανέναν απ όλους εκείνους που προεκλογικά ωρύονταν, για την καθυστέρηση ως προς την εκλογή πρωθυπουργού, να ανησυχεί που δεκαπέντε μέρες μετά τις εκλογές, ο πρωθυπουργός παραμένει ακόμη κλεισμένος στο σπίτι του??? Κανείς. Τυχαίο???

Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση...


Στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται η επιστροφή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι η ανάρρωση είναι ικανοποιητική, ωστόσο του συνέστησαν προσοχή και προσήλωση στις οδηγίες που του έχουν δώσει.

Ο πρωθυπουργός θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί την Πέμπτη στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις. Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης έχει ζητήσει απάντηση από τις νομικές υπηρεσίες της Βουλής για το χρονικό όριο εντός του οποίου μπορούν να γίνουν οι προγραμματικές δηλώσεις και η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση. Ένα άλλο ζήτημα αφορά στο χρόνο ορκωμοσίας του κ. Γιάννη Στουρνάρα.

Διαδοχικές επαφές
Πάντως, ο κ. Σαμαράς είχε διαδοχικές συναντήσεις με στενούς του συνεργάτες και υπουργούς της κυβέρνησης και έδωσε εντολή να μην υπάρξει χαλάρωση στο κυβερνητικό έργο. Τη Δευτέρα, οι υπουργοί θα υποβάλλουν τι ς προτάσεις τους στο πρωθυπουργικό γραφείο, σχετικά με την κατανομή των αρμοδιοτήτων στα υπουργεία τους.
Στόχος του πρωθυπουργού είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Παράλληλα, θα θελήσει να επιταχύνει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας σε Βρυξέλλες και τρόικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου