Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο ΡΕΦΕΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

Αυτό το αίσχος δεν είναι προγραμματικές δηλώσεις εθνικής κυβέρνησης. Είναι απλώς δηλώσεις. Δηλώσεις  υποτέλειας και μάλιστα χειρίστου είδους. Είναι ένα κατοχικό πρόγραμμα ταπεινωτικού πλειστηριασμού, που βγάζει στο σφυρί την πατρίδα και την εθνική μας αξιοπρέπεια.


Σ αυτό τον απίστευτο ρεφενέ, όλοι έβαλαν το χειρότερο εαυτό τους.

Ο Σαμαράς και η Νέα Δημοκρατία, έβαλε το πιο αποκρουστικό κομμάτι της νεοφιλελεύθερης πολιτικής από την οποία διακατέχεται, και ξεπουλά τα πάντα.
Μόνο που αυτά που ξεπουλά, δεν είναι η προίκα της ούτε η αφάγωτη προίκα του αρχηγού της.
Είναι η πληρωμένη με αίμα και ιδρώτα περιουσία του λαού μας, και από αυτή οφείλουν να κρατήσουν μακριά τα ντροπιασμένα και ταπεινωμένα χέρια τους.

Ο μαϊντανός της τραβεστί Αριστεράς, συνεισέφερε με το νεοταξίτικο δηλητήριο της λαθροπροστασίας και της λαγνείας του με οτιδήποτε εθνοκτόνο περπατά, κολυμπά ή πετάει και πλιατσικολογεί σ αυτή τη χώρα.

Και οι πράσινοι δήμιοι της εθνικής μας αξιοπρέπειας, συνεισέφεραν...


Την εγκληματική τους ενοχή για την καταστροφή του τόπου, που πλανιέται στην πιάτσα ης πολιτικής συναλλαγής, για να εξασφαλίσει την πολιτική της αμνηστία για τα κορυφαία εθνοκτόνα της εγκλήματα.

Και φυσικά οι αφελείς της Ελληνικής κοινωνίας, γι ακόμη μια φορά έβαλαν σ αυτό το ρεφενέ της ταπείνωσης και της κατοχικής προσαρμογής, την τρικολόρε τους ψήφο. Αυτή την καταραμένη ψήφο που διαχρονικά κατέστρεψε τον τόπο μας και παρέδωσε αμαχητί της αξιοπρέπεια του λαού μας.

Από αυτόν το ρεφενέ του ευτελισμού, υπήρξε και νέα γενιά δολοφονημένων, πλάι στις χιλιάδες των δολοφονημένων συνανθρώπων μας, που ήταν θύματα της εγκληματικής τους πολιτικής.

Πρώτη σ αυτή τη λίστα της ντροπής, είναι η εθνική αξιοπρέπεια. Σήμερα δέχτηκε τη χαριστική βολή, από τον συνυπεύθυνο της εθνικής τραγωδίας. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δε δίστασε να υπογράψει το συνυποσχετικό της ντροπής, ως διαπιστευτήριο στο κατοχικό σουλτανάτο, με αντάλλαγμα την ανοχή τους για την ανάδειξή του σε πρωθυπουργό συνεχιστή του δοσιλογισμού.

Τη σκυτάλη πήραν οι ελάχιστες προσδοκίες που δημιούργησε προεκλογικά στους αφελείς κοψοχέρηδες που αμετανόητοι πήραν και πάλι στο χέρι τους το τρικολόρε ψηφοδέλτιο.

Και φυσικά στο δολοφονικό κρεβάτι του Προκρούστη, τοποθετήθηκαν μια προς μια οι όποιες ελπίδες τόλμησαν να εναποθέσουν σ αυτή την ανίερη πολιτική συναλλαγή, οι Έλληνες πολίτες που δικαιούνται να έχουν ένα μίνιμουμ απαιτήσεων, από την εθνική κυβέρνηση της χώρας τους.

Στο Ελληνικό κοινοβούλιο σήμερα, αυτό που συζητήθηκε, δεν ήταν προγραμματικές δηλώσεις εθνικής κυβέρνησης.
Ήταν ένα άθλιο πρόγραμμα κατοχικού πλειστηριασμού που βγάζει στο σφυρί την πατρίδα και την εθνική μας αξιοπρέπεια, και αυτό στο όνομα καμίας σκοπιμότητας δε θα πρέπει να μείνει ατιμώρητο.

Σ αυτή τη χορογραφία των δολοφόνων της εθνικής αξιοπρέπειας, όλοι όσοι τη συναποτελούν και πρωτίστως ο κατοχικός πρωθυπουργός, δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν μέχρι τέλους.

Κόντρα κι ενάντια σ αυτή την ορκισμένη δουλοπρέπεια, η Ελληνική κοινωνία έχει μονάχα ένα πράγμα να αντιπαραθέσει…
.
Την περηφάνια που της απέμεινε… Αν της απέμεινε…
Την όποια αποφασιστικότητα διαθέτει… Αν τελικά τη διαθέτει, προκειμένου να σταθεί όρθια στις δύσκολες μέρες που έρχονται.
Και φυσικά τη θέλησή της… Αν κι εφ όσον διαθέτει αυτή τη θέληση, προκειμένου να πάρει και πάλι στα χέρια της την κατασχεμένη της πατρίδα.

Απέναντι σ αυτόν τον επικίνδυνο πολιτικό ρεφενέ, που επί τριανταπέντε λεπτά δε δεσμεύτηκε να δημιουργήσει οτιδήποτε, αλλά απαρίθμησε όλα εκείνα τα οποία θα καταστρέψει…

Απέναντι σ αυτή την αθλιότητα της πολιτικής εξαπάτησης που δεν τόλμησε να επαναλάβει ούτε καν τις στοιχειώδεις προεκλογικές διατυπώσεις της (παραπομπή για τιμωρία των ενόχων της εθνικής καταστροφής, μείωση ΦΠΑ, λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα κλπ), η Ελληνική κοινωνία, όχι μονάχα δεν νομιμοποιείται να επιδείξει την ελάχιστη ανοχή, αλλά εκείνο που υποχρεούται είναι να οργανώσει από την πρώτη κιόλας στιγμή την άμεση ανατροπή της και την ακύρωση αυτού του εφιαλτικού σχεδίου.

Αυτός ο ρεφενές της ντροπής τα έδωσε όλα…
Απ αυτό το συρφετό της ταπείνωσης, θα πρέπει να αφαιρέσει ο λαός και τα σώβρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου