Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ...

Νερό κι αλάτι στους πρωταίτιους της εθνικής συμφοράς... Οι πάντες κουκουλώνουν τους πάντες και οι λόγοι είναι ευνόητοι...

Όλοι έχουν χεσμένη τη δική τους φωλιά, οπότε... Φασκελοκουκούλωστα!!!

Έτσι, απενοχοποιώντας τους πρωταίτιους της καταστροφής, απενοχοποιούν επί της ουσίας και το μνημόνιο που προεκλογικά κατακεραύνωναν και εξαπατούσαν την κοινωνία με επαναδιαπραγματευτικές κορώνες και λοιπές μεγαλοστομίες.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν οι υπασπιστές των τριών Καρατζαφέρηδων διαμορφώνουν την πολιτική συμφωνία - όχι επαναδιαπραγμάτευσης - αλλά εφαρμογής του εθνοκτόνου μνημονίου, και το αποτέλεσμα αυτής της άθλιας συναλλαγής...


Θα έρθει στο Ελληνικό κοινοβούλιο εν είδει ...προγραμματικών δηλώσεων.
"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Το κείμενο της συμφωνίας των τριών κομμάτων στο οποίο θα βασιστούν οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης συζητούν αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι της ΝΔ κ. Χρύσανθος ΛΑζαρίδης, του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Σκανδαλίδης και της Δημ. Αρ. κ. Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν εκτεταμένες τηλεφωνικές συζητήσεις των τριών αρχηγών που διαμόρφωσαν το πλαίσιο της συμφωνίας.

Στο κείμενο περιλαμβάνεται η επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων μεταξύ των οποίων και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το παραγωγικό κομμάτι της ΔΕΗ και οι συμβάσεις παραχώρησης για λιμάνια και αεροδρόμια. Επίσης το κλείσιμο και οι συγχωνεύσεις υπηρεσιών, μέτρα για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, κίνητρα για την επιστροφή των καταθέσεων. Το κείμενο θα περιλαμβάνει ακόμη μέτρα κατά της διαφθοράς, πόθεν έσχες για τους πολιτικούς που διετέλεσαν σε υπουργικές θέσεις από το 1974, περιορισμός των προνομίων των βουλευτών, μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας. Οι τρεις έχουν συμφωνήσει να αρνηθούν απολύσεις στο Δημόσιο και νέες μειώσεις μισθών αλλά δεν θα αγγίξουν το θέμα της επαναφοράς της μετενέργειας. Λεπτές διατυπώσεις θα χρειαστούν στο θέμα της αντιμετώπισης της μετανάστευσης και της εγκληματικότητας όπου έχουν γίνει βήματα προσέγγισης μεταξύ των τριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου