Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ (του πέους)

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Mr. "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή ΘΑΝΑΤΟΣ" ΑΦΟΥ...


Αφού ομολογεί πλέον δημόσια πως το σύνθημα "επαναδιαπραγμάτευση" δεν είναι παρά κορυφαία πολιτική απάτη, εφάμιλλη του "Λεφτά υπάρχουν".

Για προσέξτε τι λέει και θα καταλάβετε...
"Αν έθετα τώρα θέμα διαπραγμάτευσης, θα εισέπραττα δημόσια άρνηση και η κυβέρνηση θα έπεφτε."

Ας το μεταφράσουμε:...
Για να μην πέσει η κυβέρνηση, θα πρέπει να συντηρείται η προσδοκία της "επαναδιαπραγμάτευσης" αλλά να μην τεθεί ποτέ ώς ζήτημα γιατί τότε... πάμε για βρούβες. 

Για να συνεχίσουμε...
Αν ποτέ (εντελώς υποθετικά μιλώντας) τεθεί θέμα επαναδιαπραγμάτευσης, τότε ο βασικός κορμός των συμφωνηθέντων θα έχει ήδη προωθηθεί. (Δηλαδή η κοινωνία θα έχει στραγγαλιστεί, για να μπορούμε να εμφανίσουμε έργο στους δανειστές μας). 

Επομένως...


Τι θα μένει να επαναδιαπραγματευθεί κανείς αν η κοινωνία θα έχει βυθιστεί οριστικά και αμετάκλητα στην Άβυσσο??? 
Μόνο ένα πράγμα θα μένει να επαναδιαπραγματευθεί... Τον τρόπο σύνταξης της ληξιαρχικής πράξης θανάτου της, και τις ρήτρες ντροπής στα συμβόλαια πλειστηριασμού της πατρίδας. 

Πάμε και λίγο παρακάτω...
Τι σημαίνει επιπροσθέτως η λογική Στουρνάρα η οποία τυγχάνει της αποδοχής όλων (μηδέ και του "Αριστερού" μαϊντανού εξαιρουμένου)??? Σημαίνει το εξής απλό:

1."Παγώνει" ακόμη και η ελπίδα αυτού του λαού πως το απατηλό σύνθημα της επαναδιαπραγμάτευσης θα μπορούσε να αποφέρει κάποια ελάχιστα έστω ωφελήματα στην εφιαλτική καθημερινότητά του. Αυτό παγώνει ακόμη και σαν προσδοκία. Τι δεν παγώνει???

2.Δεν παγώνει το πρόγραμμα εφιάλτης στο οποίο δεσμεύτηκαν οι γαλαζοπράσινοι κοτζαμπάσηδες. Δηλαδή... Το πλιάτσικο στη ζωή... Στην καθημερινότητα... Στη δημόσια περιουσία... Στην πατρίδα... Στους μισθούς... Στις συντάξεις... Στις κοινωνικές παροχές... και στην αξιοπρέπεια την ίδια θα συνεχιστεί κανονικά προκειμένου να "εμφανίσουν έργο" οι προσκυνημένοι.

Επομένως...
Όταν τους επιτρέψουν τα αφεντικά να πουν τη λέξη "επαναδιαπραγμάτευση", τότε εσύ μακάκα ψηφοφόρε δε θα υπάρχεις ούτε καν για να εξαπατηθείς (και πάλι) από τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα.

Αντιλαβού ηλίθιε τι ψήφισες ή να στο πω με δικά μου λόγια??? 
Δεν αντιλαβού??? Ε τότε να στο πω και με δικά μου λόγια:

Η μοναδική επιμήκυνση που εξασφάλισες με την ψήφο σου, είναι η επιμήκυνση του πέους. Μόνο που δεν πρόκειται για το δικό σου πέος. Αλλά για κείνο που καθημερινά βυθίζεται στον τρύπιο σου τον πισινό...

Για δείτε τώρα και το ρεπορτάζ από την iefimerida που ακολουθεί...

Στουρνάρας: Θα έπεφτε η κυβέρνηση αν ζητούσα τώρα επιμήκυνση... 

Δραματικοί ήταν οι διάλογοι του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με τον πρωθυπουργό και τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη την επόμενη του Eurogroup, με τον κ. Στουρνάρα να επισημαίνει ότι μπορεί να έπεφτε η κυβέρνηση αν οι εταίροι απέρριπταν δημοσίως το αίτημα για επιμήκυνση του προγράμματος.

«Σκέφτεστε να είχαμε μια επίσημη δημόσια άρνηση στο Eurogroup για την επιμήκυνση του προγράμματος; Τι θα λέγαμε στον κόσμο; Ότι διαπραγματευτήκαμε και αποτύχαμε; Θα είχε πέσει ήδη η κυβέρνηση....». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε ο κ. Στουρνάρας στους πολιτικούς αρχηγούς το κλίμα που βρήκε απέναντι του στο Eurogroup προσπαθώντας να εξηγήσει -πρωτίστως στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- τον λόγο για τον οποίο δεν έθεσε εξαρχής το θέμα της αναδιαπραγμάτευσης ή έστω της επιμήκυνσης του προγράμματος προσαρμογής.

Μάλιστα, ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να μετέφερε στους κυρίους Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη και την προειδοποίηση που του απηύθυνε ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, ο οποίος πριν ξεκινήσει η σύνοδος του είπα να μην διανοηθεί να θέσει θέμα επιμήκυνσης γιατί «θα πάρεις αρνητική απάντηση».
 Είναι σαφές οτι η προειδοποίηση αυτή του κ. Γιουνκέρ απηχεί γενικότερα και τις απόψεις των εταίρων μας που δεν είναι έτοιμοι να συζητήσουν, πολύ δε περισσότερο να δεχτούν αλλαγές στο ελληνικό Πρόγραμμα ή να περάσουν από τα κοινοβούλιά τους νέα χρηματοδότηση για την Ελλάδα.
Αυτό άλλωστε επιβεβαίωσε και χτες η γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, που δήλωσε πως η μόνη χρονική καθυστέρηση που θα μπορούσε να δώσει στην Ελλάδα είναι το πολύ «λίγες εβδομάδες»!

Πάντως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ενήμερος για τις κινήσεις του υπουργού του, και τον στηρίζει απόλυτα, καθώς και εκείνος έχει εγκαταλείψει τις αντιμνημονιακές κορώνες και βαδίζει στον ίδιο δρόμο του ρεαλισμού με τον κ. Στουρνάρα. Ο τελευταίος έχει ξεκαθαρίσει δε στον πρωθυπουργό ότι αποδέχεται το κόστος καθώς δεν έχει πολιτικές βλέψεις.
«Πρόεδρε, θα έχουμε αντιδράσεις» φέρεται να είπε στον πρωθυπουργό ο κ. Στουρνάρας παρακινώντας τον να τα...ρίξει όλα πάνω του: «Ρίξτα όλα πάνω μου. Δεν είμαι πολιτικός και δεν με νοιάζει το κόστος».

Η πρώτη κρίση της νέας κυβέρνησης πέρασε τελικά αναίμακτα. Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι δεν έχει προσωπικό θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, ενώ ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι ο Mr. "Μνημόνιο ή Θάνατος" έχει την εμπιστοσύνη όλων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου