Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ RF4 "ΜΙΛΗΣΑΝ"...

Τι δείχνουν οι φωτογραφίες. Ποιος έδωσε την εντολή "πυρ"... 

Το τουρκικό σενάριο για τη κατάρριψη του RF 4 ,αρχίζει να “καταρρίπτεται” και από τα τουρκικά ΜΜΕ. Ειδικά μετά από μια σειρά φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα του Τουρκικό Γενικό Επιτελείο από τα συντρίμμια του αεροσκάφους προκύπτει ότι το ενδεχόμενο να έχει καταρριφθεί το RF 4 από πύραυλο δεν είναι το επικρατέστερο.Και αυτό σημαίνει ότι το αεροσκάφος πετούσε πολύ κοντά στα παράλια της Συρίας.

Επιπλέον η εφημερίδα ΧΟΥΡΙΕΤ αποκαλύπτει ποιος έδωσε την εντολή “πυρ” κατά του τουρκικού αεροσκάφους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας η εντολή δόθηκε δόθηκε από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Μάχης στην πόλη Χομς.

Σύμφωνα άρθρο του Μετεχάν Ντεμίρ στην εφημερίδα Χουριέτ...


“Το αεροπλάνο χτυπήθηκε από συστοιχία πυραύλων ‘Al Bassit’ και αντιαεροπορικών που βρίσκονται στην περιοχή Ρας Αλ Μπασίτ”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όταν εντοπίστηκε το τουρκικό αεροσκάφος εντός του εναέριου χώρου της Συρίας “το προσωπικό στις συστοιχίες Al Bassit ρώτησε το Επιχειρησιακό Κέντρο στην Χομς σχετικά με το τι πρέπει να κάνει.Και από εκεί ήρθε η απάντηση:

“Εσείς πρέπει να ξέρετε τι γίνεται όταν ένα αεροσκάφος παραβιάζει τον εναέριο μας χώρο”.Λίγο μετά το αεροσκάφος καταρρίφθηκε.

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αμφισβητούν πια και αυτοί τη θεωρία ότι το RF 4 βλήθηκε από πύραυλο.

Τα ερωτήματα που θέτουν οι δημοσιογράφοι της ΧΟΥΡΙΕΤ είναι:
•“Βλέποντας τα κομμάτια του αεροσκάφους που απέμειναν, και οι δύο ισχυρισμοί δημιουργούν ερωτήματα. Για αυτό θα είναι πολύ κρίσιμο στοιχείο η ενδελεχής εξέταση κάθε κομματιού του αεροσκάφους που θα ανελκυθεί από την θάλασσα. Σε πρώτο στάδιο τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής :
•Εάν χτυπήθηκε με πύραυλο στο σημείο εξόδου των καυσαερίων πως γίνεται και ο κινητήρας είναι τόσο ανέπαφος ;
•Εάν πάλι πύραυλος χτύπησε το αεροπλάνο τότε πως γίνεται και βρέθηκαν ανέπαφες μπότες, κάσκες, το πάνελ του αεροπλάνου ακόμη και γραπτό που έγραψαν με στυλό ;
•Στα κομμάτια του αεροσκάφους που βγήκαν από την θάλασσα υπήρχαν κομμάτια από πύραυλο ή από σφαίρες ;
•Εάν το αεροπλάνο χτυπήθηκε στα 13 μίλια και κατέπεσε στα 8,6, τότε ποιος πύραυλος και σε ποιο υψόμετρο πραγματοποίησε αυτό το χτύπημα ; Διότι αυτό απαιτεί μια στρατιωτική ικανότητα. Εάν το αεροπλάνο χτυπήθηκε με αντιαεροπορικό εμβέλειας 2,5 χλμ, τότε πως μπόρεσε και πέταξε πάνω από 10 χλμ και δεν χρησιμοποιεί την εκτίναξη ; Και για ποιο λόγο δεν έγινε ενημέρωση “χτυπηθήκαμε” ;















  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου