Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ... ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με τους εξοπλισμούς να έχουν “μπλοκαριστεί” λόγω της οικονομικής κρίσης,το επιχειρηματικό ενδιαφέρον όσων είχαν εμπλοκή μ΄αυτούς μετατοπίζεται στον τομέα της ασφάλειας, από τον οποίο φαίνεται ότι αναμένουν πολλά κέρδη.

Οι ιδιωτικές εταιρείες “ασφάλειας” ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και δεν αναφερόμαστε πια στις γνωστές εταιρείες σεκιούριτι, αλλά σε εταιρείες που μοιάζουν όλο και περισσότερο στην αμερικανική Blackwater. Κι όλα αυτά χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιο νομικό πλαίσιο που να καθορίζει πως θα λειτουργούν αυτές οι εταιρείες.


Διαβάστε τι υποστηρίζει ότι παρέχει μία απ΄ αυτές τις εταιρείες:...


“- αναλαμβανουμε υπευθυνα την προστασια κυβερνητικων αξιωματουχων & τη φρουρηση στρατηγικων σημειων.- αναλαμβανουμε αποστολες: προστασια μεταφορων συνοδειας
- παρεχουμε αμεση καλυψη καιριων θεσεων σε θεματα εθνικης ασφαλειας προκειμενου να ενισχυσει την αμυνα της χωρας. - ενισχυουμε τις ενοπλες δυναμεις σε αποστολες εκτος συνορων- υποστηριζουμε δυναμικα στην καταπολεμηση της τρομοκρατιας σε ολο τον κοσμο & ενισχυουμε τις προσπαθειες του κρατους για την εξαλειψη της.
- υπηρεσια προστασιας μαρτυρων προγραμμα προστασιας μαρτυρων)
- υπηρεσια εθνικης ασφαλειας (προγραμμα πρακτορων)- υπηρεσια γενικων παρακολουθησεων
- υπηρεσια ερευνας & διασωσης (ομαδα ειδικων τακτικων & διασωσεων)
- υπηρεσια διωξης- υπηρεσια αντιτρομοκρατικης - υπηρεσια τοπικης ασφαλειας - υπηρεσια ηλεκτρονικου πολεμου - υπηρεσια διαχειρισης ομηριας - υπηρεσια εξουδετερωσης εκρηκτικων μηχανισμων” !!!

Τα όσα αναφέρει η εταιρεία είναι ασύλληπτα!
Παρέχουν “αμεση καλυψη καιριων θεσεων σε θεματα εθνικης ασφαλειας προκειμενου να ενισχυσουν την αμυνα της χωρας,ενισχυουμε τις ενοπλες δυναμεις σε αποστολες εκτος συνορων- υποστηριζουμε δυναμικα στην καταπολεμηση της τρομοκρατιας σε ολο τον κοσμο & ενισχυουμε τις προσπαθειες του κρατους για την εξαλειψη της”; Από πότε όλα αυτά έχουν εκχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα; Ή μήπως οι άνθρωποι που την “έστησαν”, γνωρίζουν κάτι παραπάνω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου