Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΡΕΣΒΗ... ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Η Αλήθεια του Christopher Stevens… Δεν σκοτώθηκε στο Προξενείο στη Βεγγάζη… Ρωτήστε τη CIA και τους Σαουδάραβες! 

Η Αλήθεια του Christopher Stevens ή πιο σωστά ένα κομμάτι της. Ο Stevens γνώριζε πολύ καλά τους δολοφόνους του.

Σύμφωνα με τα επαινετικά λόγια του Γάλλου σιωνιστή Bernard-Henri Lévy ο Christopher Stevens ήταν ο «Δημιουργός της Λιβυκής Απελευθέρωσης«.

Ο Bernard-Henri Lévy είναι αυτός που οργάνωσε την εμπλοκή της Γαλλίας στη Λιβύη και έπεισε τον Sarkozy για τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη (Le Monde, Sept. 12).

Ο Christopher Stevens γνώριζε πολύ καλά το χώρο της Μέσης Ανατολής. Είχε εισέλθει στην Υπηρεσία Εξωτερικών των ΗΠΑ (United States Foreign Service) το 1991. Είχε υπηρετήσει κατά σειρά...

Στο πολιτικό προσωπικό στις πρεσβείες των ΗΠΑ σε Ιερουσαλήμ, Δαμασκό, Κάιρο και Ριάντ. Σε διάφορες υπηρεσίες σχετικά με τις σχέσεις των ΗΠΑ με τις Αραβικές χώρες και επίσης ως Διευθυντής της Υπηρεσίας για Θέματα Διεθνών Επαφών για Πυρηνικά και Ασφάλεια (Director of the Office of Multilateral Nuclear and Security Affairs). Δεν ήταν ένας διπλωμάτης της σειράς.

Από το 2007 έως 2009 αναπληρωτής επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής των ΗΠΑ στη Λιβύη και μετά την ανταρσία του 2011 εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο «Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο». Από τον Μάιο του 2012, πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με τον Bernard-Henri Lévy ο C. Stevens στις 14 Μαρτίου 2011 συνόδευσε την Hillary Clinton σε συνάντηση με τον αρχηγό των ανταρτών Mahmoud Jebril και έπεισαν τον Ομπάμα για τους βομβαρδισμούς στη Λιβύη. Ο C. Stevens με το πλεονέκτημα της καλής γνώσης Αραβικών και Γαλλικών είχε στενές σχέσεις με τους φιλικούς στην Αλ Κάιντα αντάρτες στη Benghazi, Derna και Tobruk. Αυτοί που ουσιαστικά πολέμησαν τον Καντάφι.
Πολλοί από αυτούς τους εξτρεμιστές έχουν μεταφερθεί στη Συρία για να ανατρέψουν τον Assad. Από την Βεγγάζη φεύγουν και τα όπλα για τη Συρία. Ο Stevens γνώριζε πολλά.

Και ερχόμαστε στο γεγονός που αποκρύπτουν οι Αμερικανοί.

Ο Christopher Stevens δεν σκοτώθηκε στο Προξενείο στη Βεγγάζη, αλλά σε παρακείμενο σπίτι, μυστικό καταφύγιο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι καλά εκπαιδευμένοι που τους επιτέθηκαν, κτύπησαν το σπίτι με όλμους. Πως γνώριζαν που βρισκόταν ο πρέσβης;
Ρωτήστε τη CIA και τους Σαουδάραβες!

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή οι νεκροί έχουν τραύματα από σφαίρες (Ενας πράκτορας της CIA και δύο πεζοναύτες).
Ο Stevens δεν πυροβολήθηκε. Μιλούν για θάνατο από ασφυξία από αναθυμιάσεις. Ορισμένοι μιλάνε για λυντσάρισμα. Δείτε τις φώτο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Οσο για τους δημιουργούς του φίλμ-παρωδία που εξόργισε τους μουσουλμάνους “The Innocence of Moslims”, Nakoula και Bacile, πρόκειται για πρώην τροφίμους φυλακών για κατασκευή και χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών. Εχουν κάνει δύο χρόνια φυλακή και τους επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για τέσσερα χρόνια. Οι δωρητές των χρημάτων για τη δημιουργία του φίλμ είναι γνωστοί σιωνιστές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ: 
Χθές προειδοποιούσαμε... Σήμερα επιβεβαιωνόμαστε!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου