Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Είχαμε ανεβάσει στις 3-5-2012 την ανάρτηση Έλεγχο του κυκλώματος διαφθοράς των υπερδιεφθαρμένων επιδιώκει ο νεοναζί Χρυσοχοϊδης…. και μεταξύ άλλων είπαμε, ότι η Οικονομική Αστυνομία θέλει να γίνει ΣΔΟΕ στη θέση του ΣΔΟΕ, αλλά εκ του πονηρού Χρυσοχοϊδη...

Καμία αντίρρηση, αλλά καλό θα ήταν, από τη θεωρία να περνούσαμε κάποτε στη πράξη, σαν κάθε χώρα που σέβεται τον εαυτό της. Κι΄ας έχουμε και δύο και δεκαδύο ΣΔΟΕ, αλλά να κάνουν δουλειά και όχι να είναι γελοίοι φερετζέδες στα χέρια κλεφταράδων του κοινού ποινικού δικαίου, πολιτικών κσι ελεεινών υποκειμένων της διεφθαρμένης «καλής κοινωνίας» των φοροφυγάδων.

Πολλά βλέπουμε και πολλά διαβάζουμε, αλλά μηδέν εις το ….πηλίκιον!!! Μετά, τα ερωτηματικά έρχονται από μόνο τους και μας χασκογελάνε από τη μέση του πεζοδρομίου. Καλή ώρα, νάτος πάλι ο «ο φίλος» γεμάτος περιέργιες και λέει μας:...
 

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Επιτρεπεται πανεπιστημιακος να εκτελει με ΑΜΟΙΒΗ αναλυσεις μεσα στο πανεπιστημιο και την αμοιβη αυτη να την βαζει μεσα στον ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ωστε μετα να μπορει να την κανει ο,τι του ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ  (πχ ταξιδια εξωτικα και έξοδα παράστασης, αντί για δηθεν ερευνες) με την ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ…???
Με το ΚΟΛΠΟ αυτο...
—Εχει ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ
—Κανει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ το εισοδημα αυτο!!!
—Το πανεπιστημιο παιρνει τα ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ που του αναλογουν και το ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟ!!!  ΚΑΙ ΕΤΣΙ…

ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!!

Ας δούμε και κάτι ενδιαφέρον από τη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. να μορφωνόμαστε εγκυκλοπαιδικά:
Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι ειδική αυτοτελής Κεντρική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας με αποστολή τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη εγκλημάτων που τελέστηκαν σε βάρος των συμφερόντων του δημοσίου και την Εθνικής Οικονομίας ή έχουν τα χαρακτηριστικά του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, καθώς και οποιαδήποτε εγκλήματα διαπράττονται με τη χρήση του διαδικτύου.
Υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και εποπτεύεται στην προανακριτική της δράση από τον Εισαγγελέα του Οργανωμένου Εγκλήματος.

Άρχισε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2011 και διέπεται από ειδικό θεσμικό πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου