Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ

Χ. Μουτσόπουλος: «Οι …χορηγίες των εταιρειών Schering-Plough, η Roche, η Wyeth, η Abbott, η Sanofi-Aventis, η Novartis, η Pfizer κ.ά., στους καθηγητές γιατρούς, είναι …θεσμικές!!! 

ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΙΤΗ, ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΗΣΥΧΟ, ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΧΟΡΗΓΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ.

Ο Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, επίτιμος καθηγητής ιατρικής, πρώην έτσι και πρώην αλλιώς στο χώρο της φαρμακοτριφτίας και νυν σύζυγος της υφυπουργού υγείας Σκοπούλη (ΔΗΜΑΡ – Κουβέλης), ενοχλήθηκε από το κράξιμο που τρώει αυτός και η γυναίκα του τους τελευταίους μήνες, και... 


Με επιστολή του στο ΒΗΜΑ, στη στήλη «γνώμες»  κάνει διάφορα φακιρικά για να αποπροσανατολίσει και να επηρεάσει λόγω «ονόματος» και «κοινωνικής θέσης»

Έτσι, μίλησε για προσπάθειες δημιουργίας κλίματος σκανδαλολογίας από συκοφάντες και επιχειρεί να βαφτίσει τις ανεξέλεγκτες χρηματοδοτήσεις των πανεπιστημιακών γιατρών ως ….θεσμικές, αποκρύπτοντας τη σύνδεση των «χορηγιών» με υπερκατανάλωση φαρμάκων και άλλα. Ας δούμε στο δικό μας κλίμα, μια ανταπάντηση, σαν αυτή του «Τ.Ν.»

O Κυριος αυτος, ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ να γραψει:
 
ΠΡΩΤΟΝ. Οτι οι εταιρειες φαρμακων ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ και ΔΩΡΕΕΣ μονον σε οποιον τους κανει καταναλωση φαρμακων
 
ΔΕΥΤΕΡΟΝ. οτι κανεις ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να εχει χρηματοδοτηση. Τουλαχιστον εδω ΔΕΝ μας ΑΝΑΦΕΡΕΙ να πηρε δωρεα η αλλη παροχη απο την ΕΟΚ, τον Π.Ο.Υ., καποιο ερευνητικο κληροδοτημα κλπ.
 
ΤΡΙΤΟΝ. Αν οι εταιρειες φαρμακων ειχαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ, θα εδιναν ΧΡΗΜΑ και σε οποιον καθηγητη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ. Αυτο ομως δεν συμβαινει….. Μονον οι νοσοκομειακοι καθηγητες ασημωνονται……
 
ΤΕΤΑΡΤΟΝ. το πανεπιστημιο ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ γιατι ειναι και αυτο, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΟ. Απο τις δωρεες παιρνει υπο την μορφη ουσιαστικα νομιμοποιημένης ως προμήθεια ΜΙΖΑΣ, το 15%.
 
ΠΕΜΠΤΟ. Τα λεφτα της δωρεας, ο ΚΑΘΕ καθηγητης τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ…. Πληρωνει υπαλληλους, ταξιδια για οπου θελησει αρκει να επικαλεσθει ΣΥΝΕΔΡΙΟ, κινητα τηλεφωνα, ενοικια γραφειου, βιβλια και ΓΕΥΜΑΤΑ, ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ κλπ.. Υπαρχει καθηγητης που κανει ΕΤΣΙ, και… τα παρτυ των παιδιων του ως ταχα ΕΞΟΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Υποκριτικα βεβαια οι συνενοχοι ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ λενε οτι τα εξοδα θελουν ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ αλλα αυτο ειναι μια διαδικασια ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ…. Επιτροπή συγκροτημένη από τους ίδιους και ο καθένας καλύπτει τον άλλον!!!

(Εμείς δεν πιστεύουμε τις έντονες φήμες, που λένε, οτι στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ του πανεπιστημιου, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ και ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ που είναι ΜΕΓΑΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ…. Άπαπα…. ΟΛΟΙ οι καθηγητες ειναι ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…. ΟΙ κακοι της ΠΑΝΤΕΙΟΥ ειναι ΦΥΛΑΚΗ……)

Ο κ. Μουτσοπουλος, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ,  ας το ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ οτι τους εχουμε ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου