Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ: Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η σημερινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής "για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και την υποβολή της Ελλάδας στο καθεστώς των μνημονίων και της επιτήρησης" προκάλεσε μια μεγαλειώδη επίδειξη θράσους από το ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι η εν λόγω πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αντιληφθεί πως η πολιτική του επιχειρηματολογία, η βασισμένη στη δημαγωγία, την ισοπέδωση, τον λαϊκισμό και τη συνωμοσιολογία, απορρίφθηκε από τον ελληνικό λαό στις διπλές εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου".

Επιπλέον,  "επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς τη Βουλή και τους νόμους του κράτους που... 
 
Η Βουλή των Ελλήνων ψηφίζει, όπως προβλέπει το Σύνταγμα και η εκάστοτε Κυβέρνηση οφείλει να εκτελεί" και ακόμη "επιδεικνύει επίσης απόλυτη έλλειψη σεβασμού προς το κράτος δικαίου, καθώς δεν μπορεί να διαχωρίσει τι συνιστά αντικείμενο νομικού και μάλιστα ποινικού ελέγχου και τι συνιστά αντικείμενο πολιτικής σύγκρουσης μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες".

"Ελλειψη σεβασμού στους θεσμούς" γιατί αναζητούνται οι ένοχοι του εγκλήματος που διέπραξε η προηγούμενη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και συνήργησε η νυν! Γι αυτό έχει φτάσει σε μονοψήφιο νούμερο το ποσοστό τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου