Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΚΑ Η ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΡΔΑΙΝΑ

Οι άνθρωποι δεν έχουν ανταλλακτικό. Μ αυτό που συμβαίνει στο σημερινό ΠΑΣΟΚ, η ψυχιατρική επιστήμη καλείται να επανεξετάσει το σύνολο των επιστημονικών της παραδοχών. Διαφορετικά το μόνο που της μένει είναι να αυτοκτονήσει.

Απολαύστε θέατρο...
Μια φορά το μήνα ξυπνάει από το λήθαργο εκείνος ο έρμος ο Παναγιωτακόπουλος, ζώνεται τ άρματα και τουφεκάει μύγες (ενίοτε και αέρα κοπανιστό) στο πράσινο (από τη μούχλα πλέον) κοτέτσι, επιχειρώντας να αφυπνίσει τις ξεπεσμένες πουλάδες που του απέμειναν μετά την έφοδο της πεινασμένης αλεπούς.

Αυτή λοιπόν η διαχρονική φωνή της ανεκδιήγητης πράσινης συνείδησης, προσγειώθηκε και πάλι στον πλανήτη που λέγεται Ελλάδα και νομίζοντας πως τα βρήκε κατά πως νομίζει ότι τ άφησε, βάλθηκε να ξεχέσει με επαναστατημένο σκατό τους παραστρατημένους του συντρόφους. Δείτε λοιπόν τι έκανε το άτομο σύμφωνα με το ρεπορτάζ...


Εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που προέβησαν σε δηλώσεις υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» του Κινήματος, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, κάνοντας λόγο για «εργολάβους της κεντροδεξιάς και «Δούρειους Ίππους» της Δημοκρατικής Παράταξης. 

Τώρα δηλαδή αυτός ο τύπος, έχει άραγε καταλάβει με ποιό κόμμα ψήφιζε από κοινού το κόμμα του, εκατοντάδες νομοσχέδια μέσα στο κοινοβούλιο της ντροπής??? Τι λέτε???

Να του μαρτυρήσουμε ότι ενώ αυτός καβαλίκεψε το επαναστατημένο του στυλιάρι, σύσωμο το κόμμα του αυτή τη στιγμή συγκυβερνά και επίσημα με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας υπό την πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά ή θα το πάρει κατάκαρδα και θα του έρθει κόλπος???

Πιο ιδιαίτερα, τα πυρά του κ. Παναγιωτακόπουλου δέχθηκαν οι Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Σηφουνάκης και Θεόδωρος Πάγκαλος, οι οποίοι, κατά την εκτίμησή του, μετέχουν σε «συντονισμένη προσπάθεια ανασύστασης της κεντροδεξιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη τη τελευταίο διάστημα».

Ο επικεφαλής της «Αριστερής Πρωτοβουλίας» αναφέρει χαρακτηριστικά:  
«οι φωνές στελεχών του ΠΑΣΟΚ (όπως οι κ.κ. Λοβέρδος, Σηφουνάκης), πρώην υπουργών και υπέρ του δέοντος ευνοημένων από τις διάφορες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, υμνητές της «γενναίας στάσης» του Σαμαρά, οι δηλώσεις πρωταγωνιστών της κατεδάφισης του κινήματος για συστράτευση με τη δεξιά, είναι συνεπείς με την ιστορική διαδρομή του καθενός τους».  

Όσον αφορά τον κ. Πάγκαλο τον χαρακτηρίζει «Δούρειο Ίππο», υβριστή του Ανδρέα Παπανδρέου και οπαδό της «ολοκληρωτικής αντίληψης περί συλλογικής ευθύνης».
 
Θεωρεί, επίσης, προκλητικό «να καλεί το ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει το Σαμαρά (ενώ τώρα με ποιον συγκυβερνά το ΠΑΣΟΚ κυριος??? Με τη Μαρίκα την Κουλουμπάρδαινα και όχι με το Σαμαρά), ξεχνώντας ότι μιλά για αυτόν που με ένα «ουδείς αναμάρτητος», διέγραψε ολόκληρη την πολιτική του μέχρι σήμερα, προκειμένου να γίνει αρεστός στους εκτός Ελλάδος ισχυρούς, μια πολιτική που δυναμίτισε στην πιο κρίσιμη στιγμή την πορεία της χώρας, μια πολιτική άκρατου λαϊκισμού, εμπάθειας και αναποτελεσματικότητας». 

Επίσης, ο κ. Παναγιωτακόπουλος υπαινίσσεται οικονομικές εξαρτήσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν, κατά τον ίδιο, στην «ανασύσταση της κεντροδεξιάς», χρησιμοποιώντας, ως κατακλείδα της δήλωσής του, τη φράση «άξιος ο μισθός τους».

Σκασμός λοιπόν. Μην ξυπνήσει ο Παναγιωτακόπουλος διότι έτσι και καταλάβει ότι την ώρα που αυτός νεροπιστολίζει την κεντροδεξιά, η κεντροδεξία είναι το ίδιο του το κόμμα και ό ίδιος μια γραφική φιγούρα που παριστάνει όποτε θυμηθεί το σοβαρό πολιτικό, τότε θα έχουμε δράματα.

ΦΟΡΟΥΜπήχτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου